Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-18

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diddy spune:

Kristind,, felicitari din tot sufletul, iti tin pumnii sa fie totul bine.
Fetelor, lipsesc si eu putin de pe forum si ce vad..., pai se poate? Nu vreau sa ma bag in discutie si sa supar pe cineva, fiecare are parerea sa si dreptul la acea parere despre T si metodele sale. Dar este cel putin surprinzator, ca sa nu spun socant, faptul ca Kristin era gravida in momentul in care a facut laparo.Si eu sunt programata la laparo dupa ovulatie si voi alege fie sa nu prestez in luna aceea fie sa schimb data. Oricum, un beta HCG in ziua dinaintea laparo (mai ales ca erai Kristin in ziua 28) ar fi fost foarte binevenit. Sunt de acord cu tot ce a zis Felicia, dar si Kora - pe de o parte este datoria Dr-ului sa te anunte si sa iti aduca la cunostinta toate lucrurile pe care trebuie sa le stii pentru a lua o decizie in cunostinta de cauza, iar pe de alta parte nimeni nu ne pune cutitul la gat si ne forteaza sa facem laparo. E si "vina" noastra si al lui. Cat despre ce a zis Mamidevladut, imi pare rau dar nu sunt de acord. Eu tot merge la T de 1 an jumate, de cand si-a deschis cabinetul in Maior Coravu si tin sa va anunt ca nici atunci nu mi-a pomenit de nici o analiza care in mod normal iti recomanda orice alt medic (gen zoonozele) si credeti-ma ca atunci nu era nici pe jumate de aglomerat si nici obosit.

Ca sa nu lungesc foarte mult: un lucru e cert: Dr. avea si inainte aceleasi metode "neconventionale" sa ii spunem (ce-i drept programa la laparo doar inainte de ovulatie), si acestea nu se datoreaza faptului ca pacientele sale vorbesc despre el si ii fac reclama. Ce trebuie sa stim TOATE care ne ducem la el este ca INTOTDEAUNA trebuie sa stim ce sa intrebam si cum sa ne purtam SINGURE de grija. Daca acceptam aceste conditii, dure intradevar, putem merge la el. Daca nu, sincer cred ca cel mai bine ar fi sa cautam alt Dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

ylinca eu personal iti spun BINE AI VENIT!!Poate ne povestesti ce probleme ai si ce demersuri ai facut in acest an ca sa devii mamica!Eu iti doresc mult succes si sa repede de aici la odisee!
Diddyeu vb des cu Kristind pe messenger,i-am spus sa isi faca test de sange inainte dar a facut doar de urina ...si a iesit negativ atunci, probabil era prea repede.
DD o va ajuta sa fie bine!Poate nu ajungi la nici o laparo ca pana in februarie mai este...Iti tin pumnii!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylinca spune:

Vreti sa stiti povestea mea de pacienta a dr. T? Fara sa spun ce parere am despre el? Adica va las pe voi sa analizati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitoni spune:

buna si bine ai venit!

[

poate ne spui si povestea ta.
esti sau doar aspiranta?
te pup

Mergi la inceput

Acum sunt aspiranta.

Mergi la inceput

Prima monitorizare a ovulatiei a fost in ianuarie 2006 cu dr.T.
In ziua a 12-a s-a vazut un folicul de 17.9 mm. In ziua a 14-a nu s-a mai vazut si atunci s-a presupus ca am ovulat si mi s-a urat:sa ne vedem la doua liniute. Spun s-a presupus pt.ca n-am fost chemata pt. ecografia de confirmare (la vremea respectiva nu stiam ca trebuie confirmare ecografica pt. ovulatie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

Offf, mai fetelor!
In z24 am fost la Elias si mi-a luat 4 sticlute cu sange, nu credeti ca ar fi trebuit sa imi spuna daca era ceva??? Pentru ce se fac aceste analize????? Sincer nu consider ca e vina mea, pentru ca incerc de aproape 2 ani sa raman inscrcinata si culmea culmilor sa raman in luna in care fac laparo!!! Eu nu credeam ca voi ramane! Banuiesc si cred ca doar niste analize, pe care le-am facut ar fi putut arata asta. Am facut si un test de sarcina in z27, ziua in care am facut laparo si nu arata ca as fi. Asa ca...in fine nu mai are rost sa comentez, decat sa ma rog si sa sper ca totlul va fi bine.

kristin

Mergi la inceput

La exact 14 zile de la presupusa ovulatie mi-a venit menstruatia. Sper sa nu va deranjez ca folosesc cuvintele:menstruatie, spermatozoizi....etc. L-am sunat pe dr. sa-l anunt si sa ma programez pt. o alta monitorizare. Atinci mi s-a dat (telefonic)clomifen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria08 spune:

Mai fetelor......dar se poate???? De ce sunteti asa suparici?!! Eu zic ca fiecare dintre noi are dreptul la opinie, opinie pa care o pot exprima liber!!!!! Nu cred ca trebuie sa fim egoiste....sa nu se mai poata bucura si altcineva de experienta lui T.........
Daca nu eram deja pacienta lui si citeam ceea ce a sugerat Mamidevladut.....cred ca m-ar fi deranjat rau....Orice femeie care intampina probleme in a deveni mama merita ajutor!!!!!!!
Sa nu va suparati pe mine!!!! Am zis ce aveam de zis!
Kora, Mamidevladut
Kristind: Astep cu nerabdare vesti; vreau sa stiu si eu ce are de spus mister T. despre sarcina ta. Eu zic ca vaq fi bine!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

..Daca tot veni vorba de pareri ..imi dau si eu cu parerea...Cred k dr T mai uita uneori sa faca precizarile de rigoare si nu de acum cand e asa de ocupat, ci si la inceput.Eu am facut laparo in ianuarie si nu eram pacienta dansului.L-am sunat ,i-am spus ce vreau si m-a programat peste 3 zile, fara sa ma intrebe nimic sau sa ma programeze in f-ctie de zilele de Cm...Am avut ceva emotii caci citisem pe forum k se face in prima parte a Cm, iar eu eram in z 26 si ma gandeam sa nu bat drumul degeaba pana la Bucuresti, dar surpriza mare a fost k nici macar acolo , la internare nu m-a intrebat in ce zi a Cm sunt.Eu am stat insa linistita chiar dc eram in z 26 pt k nu mai prestasem de 2 luni deoarece nu mai rezistam stresului de a ramane odata insarcinata... si hotarasem impreuna cu sotul..o pauza.
Acum vreau sa o incurajez putin pe Kristindspunandu-i k in camera cu mine era o graviduta(in 8-9 sapt), care doar ce facuse laparo, pentru k avea uter bicorn si sarcian se dezvolta intr-o cavitate , iar in cealalta se dezvolta doar o placenta si a trbuit sa ii curte chestia aceea. ma rog, esentialul era k desi insarcinata fiind ,dr T i-a facut laparo.Voiam sa o intreb si pe Lauravoinicudc isi mai aduce aminte de graviduta aceea, sau cand a venit ea plecase...?( cu laura am fost colege de salon pt o noapte...)
Asa k..trageti si voi concluzii...

Madalina 39+,Darius

poze,

Mergi la inceput