Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-18

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Iete na! Ca nu ma las...si scriu din dou sa aduc topicul in prima pagina. Feteleeeee...adunarea....mobilizare generala. Unde sunteti, dragele de voi?

Valentina

Nu exista noapte prea lunga pentru a impiedica soarele sa rasara! Asa ca sper...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Vali, Iyoana, nu vreau sa va supar, dar s-ar putea sa ne certe moderatorii daca scriem doar mesaje de genul "hai pe pag 1"... s-a discutat mult la un moment dat despre asta (si a starnit multe controverse...) ideea e sa ne mentinem cat putem on-topic... bineinteles, putem (si asta facem!) insoti mesajele de incurajari etc... Probabil ca fetele chiar nu au nimic de "raportat" (asa ca mine, de ex ) si scriu mai putin...
Mirela eu zic ca nu prea ai ce face decat sa astepti... eco nu te-ar ajuta sa iti vina ciclul... stiu ca in astfel de cazuri se da tratament (dufaston sau utrogestan) cateva zile, iar oprirea lui ar determina venirea ciclului...
Inuta, cu siguranta vei afla mai multe la fetele de la oligo sau astenospermie... Nu stiu cat de "dezastroasa" e situatia, oricum nu cred ca vit E a avut efectul asta... mai ales ca nu i-ai dat in fiecare zi! Am citi si eu ca vit E e buna, dar ca ar ttrebui facute "cure" de 10 zile pe luna...
Sfatul meu e acelasi cu al fetelor: nu ii mai da nimic deocamdata, si repetati spermograma...
Pupici tuturor tutunicilor !

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Scuze, Feli, tie si moderatorilor... noi vroiam doar sa inveselim putin atmosfera.Si incercam sa-i tin companie Iyoanei care e singurica. Inca o data scuze.
Noapte buna tuturor tutunicilor.

Valentina

Nu exista noapte prea lunga pentru a impiedica soarele sa rasara! Asa ca sper...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia_ spune:

Vali, doamne fereste, nu asteptam scuze! Sper din tot sufletul ca nu te-am suparat! Si ai dreptate ca in ultimul timp atmosfera e cam trista... tocmai acum cand ar trebui sa ne bucuram de perioada asta (luna cadourilor, a Sarbatorilor...) Nu te-ai suparat pe mine, asa-i ?

Poze1Poze2

Mergi la inceput

Felicutu. Nu am de ce sa ma supar pe tine...asta e legea aici si unde-i lege...Dar nu stiu de ce atata liniste.Unde sunt fetele mele optimiste? Si eu am perioade cand am o gramada de treaba si stiu cum e sa nu ai timp, dar suntem asa de multe aici...
Oricum, sper ca maine sa fiti mai in forma.
Iyoana...drum bun maine, iubita.Sper sa ajungi maine cu bine, sa stam la o sueta sambata.
Va pupa baba pe toate

Valentina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuca_b spune:

Iyoana-dragutza,nu am reusit sa vb.cu secretara.Este a doua zi cand sun si nu-mi raspunde.Nu stiu ce se intampla!?
Daca nici maine nu rezolv nimic,am sa ma duc la spital cu trimitere de la medicul de familie.Trebuie sa ajung intr-un fel sau altul la el!
Multumesc mult pt.intrebare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauravoinicu spune:

Fetelor , imi pare rau ca nu am fost prea activa in ultimul timp dar nu am avut timp , sper curand sa ma adun dupa drumuri si sa va scriu mai des.
Desi a trecut mai bine de o saptamana de la ultima mea intalnire cu voi sa stiti ca mi-a placut f mult si mai ales mi-a placut mancarea Ioanei , f bune bananele caramelizate.... Mi-a facut f bine la moral intalnirea cu voi desi eu nu prea am fost in forma (ma durea capul f tare).
Laura , sa stii ca mi-ai facut o impresie mai buna decat imi facusem eu din postarile tale , esti o fata de milioane si cu un suflet mare si ce mi-a placut cel mai mult la tine a fost faptul ca desi treceai printr-o perioada grea erai f optimista si vesela ....si f frumusica si simpatica...
Diddy , imi pare bine ca te-am cunoscut , imi place de tine ca esti f optimista ....
Teo , tu ce mai faci? imi pare rau ca au venit uratii , speram sa scapi de laparo .Iti urez succes la laparoscopie , si sa vii numai cu vesti bune.
Ioana , o gazda deosebita, f primitoare , intotdeauna va fi o placere sa venim la tine.
Marinar , graviduta noastra veterana , care mereu ne aduna pe toate , abia astept sa o cunoastem pe Emma , mai este putin .... cred ca esti atat de fericita.
Amely , un singur lucru schimbat la tine si f important : radiai de fericire , sa o ti tot asa..
Claucia , aveai o sclipire in ochi pe care sper in curand sa o avem toate....te pup pe burticuta
MC Feli , noi ne-am mai vazut , stii ca tu ne porti noua noroc si sper in curand sa te vad cu sclipirea aceea in ochii.
Kittysor , imi pare bine ca te-am cunoscut , abia astept sa te vad cu burta mare.....
Kora , imi pare rau pt problemele descoperite la laparoscopie , dar tu esti f puternica si stii sa treci peste asta , iti urez succes la FIV si sa ma tii la curent ca in curand cred ca voi face si eu.
Mamidevladut , ma bucur f mult ca te-am revazut , nu-ti fa griji ca o sa fie bine ,
Alexia , ma bucur ca esti din nou in forma si gata pt un nou inceput

Despre mine , nu am vesti prea bune , am fost miercuri la dr , dupa 18 fiole de menogon nu aveam decat un amarat de folicul de 10 (ziua 13), sper maine sa mai apara ceva foliculi sau macar ala singur care era sa mai fi crescut. Nu stiu ce s-a intamplat de data aceasta , intradevar eu dadeam rezultate mai tarziu , dar acum este cam tarzior , deja maine sunt ziua 15 . Comparand cu stimularile trecute pana acum se vedeau ceva foliculi care aveau in jur de 14.

Va pup pe toate fara nici o exceptie.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Va pup pe toate fetelor

Eu n-am mai scris pentru ca am probleme casnice care ma tin legata de ... chiuveta de la bucatarie care refuleaza in draci si stau pana maine cu galeata langa ea si o golesc imediat pentru ca sa o umplu din nou etc... pana maine cand vor veni instalatorii... sper

Multumesc mult pentru felictari... intr-adevar, sunt foarte mandra de spermograma, parca as fi facut-o eu Asa ca luna asta, vorba voastra, avem de munca. Astept sa ma duc la Tutu luni sa vedem si ce foliculi stimulati am. Sper sa fie ok. Nu mai vine nimeni luni? Eu o sa fiu acolo pe la 14, la cabinet.

Pupaciuni .

Zenobia
www.snugglepie.com/ezb/701399.png" target="_blank">Vine Mos Craciun!!!
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
Love, think, help

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Felicia, nici eu nu ma supar , ca nu am de ce! Da' ce inseamna sa ajungem "pe pag 1"? Adica sa fie topicul nostru cel mai tare??? scuza nestiinta privind regulile forumului

Vali, multumesc pentru incurajare, sper sa fie bine maine

Ancuca, ce-o fi de nu-ti raspunde la telefon? Da, cred ca e cel mai bine sa te duci direct la spital. Am inteles ca e mai aglomerat dar merita.

Noapte buna tuturor tutunicilor! Astazi ati fost mai tacute, dar sper sa fiti bine. Sa dea Dumnezeu sa ne bucuram cum trebuie de sarbatori!

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Buna seara,fete dragi!
Ce mai faceti?Ca eu nu prea mai fac nimic demn de luat in seama.Sunt asa ,intr-o stare blegoasa rau.Am incercat sa mai fac si eu cite ceva doar pt.sufletelul meu(un coafor,un masaj),dar n-a prea functionat.Placerea a fost rapid savurata si s-a reinstalat tristetea.
Dar si cind ma voi scutura putin,se duc naibii tot ghinionul si toate lacrimile de pina acum.
Incerc sa ma mai iau cu una cu alta,peste putin timp va fi ziua sotului meu si ma tot intreaba saracul:,,si noi ce facem de ziua mea?''.Dar credeti-ma ca nu-mi sta capul acolo,ma gindesc la toate timpeniile.
Felice,fata fina,poftim ti-am oferit material de lecturat pt.seara asta!Si n-am uitat de spaniol!
LauraV,fata scumpa.Imi pare fff rau ca nu a ai reactionat prea bine la menogon.Dar poate e prea devreme si foliculii vor mai creste sau vor mai rasari altii!Nu mai fi tristuta.Primeste din partea mea unsa-l simti pe Mos Craciun mai aproape!
Korafata grijulie si implicata total!esti tare ,,pe faza''la toate intrebarile fetelor si o marela casa omului.Te admir mult si pt.ce faci la celalat topic-FIV!Imi sunt foarte simpatice fetele de-acolo si le citesc cu mare-mare drag!
Zenobia,pai ,,ai cu ce te lauda...''.Exploateaza-i la maxim.Imi cam tataiecind ma gindesc si la noi(pe 16 mergem la Matei)!Ura!
Iyoana,micuta frantuzoaica,poate dispare ceata pina maine si vei ateriza cu bine!Vreau si eu ceva din din Sephora!!!
Ioana,ce mai faci?Poate petele de care vorbeai prevestesc altceva.Ce zici?
LauraSilk,Alexia,ma bucur mult ca aveti unda verde!Cit despre Mos Nicolae,am fost cuminte,dar ce folos ca n-am primit ce mi-am dorit?
Amely,Marina,Claucia,Kitty,Raza,Graviduta multipe burtici?Ce se intimpla cu voi?De ce nu ne mai spuneti si noua ce mai fac sambureii vostrii?
Bonitta,Ancuca,Valentina,bafta fetelor!Sa-l zapaciti pe si sa-i smulgeti raspunsuri la toate intrebarile!
Diddy,ce mai faci?Esti pe finish?
Copilut.Se pare ca tu imi vei preda stafeta?Nu-i nimic,trecem noi si peste asta!
Va pup si va spun noapte buna,ca m-am lungit cit o zi de post si le-am plictisit pe fete!

Cu mult drag,

Teodora
http://new.photos.yahoo.com/gogosnel/albums/]

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput