Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-18

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

Aoleo....pai eu ce fac?
am mai aterizat o data la Timisoara in loc de Bucuresti, dar nu am chef sa se repete figura!
Si eu scuze pt off topic, dar ma simt asa bine ca va ganditi la mine...

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Iyoana mai stai draga la Paris ce-ti veni sa vii acasa???

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

PS.Iyoana tu esti la Paris si stai pe net???Mai da o tura in turnul Effel mai bine, sau viziteaza ca ai ce.....

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vali_delide spune:

Iyoana, draga de tine...sa te plimbi si pt. noi cat stai pe acolo, pt. ca, din pacate se pare ca nu ai cu ce te intoarce. Incearca sa te bucuri de Paris, pt. ca atunci cand vei fi gravi, nu o sa te mai poti plimba

Valentina

Nu exista noapte prea lunga pentru a impiedica soarele sa rasara! Asa ca sper...

Mergi la inceput

Vroiam sa zic...nu te mai poti plimba asa de mult si de departe... ca tre' sa stai cu noi aici.Sa ne faci galerie

Valentina

Nu exista noapte prea lunga pentru a impiedica soarele sa rasara! Asa ca sper...

Mergi la inceput

Kora si Vali, zapacitelor, va mult!

pai ca sa ma plimb credeti ca am venit eu aici?? nuuuuuu...ci ca sa muncesc...

stau pe net, ca mi-e drag sa va citesc si nu ma mai simt asa singurica, cu voi...
incerc sa intru si diseara de la hotel

da, Vali, cand om fi toate cu burticile "la expozitie", s-a terminat cu plimbarile dupa capul nostru...

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristind spune:

Buna fetele!! Problema mea nu e ca nu m-am inteles cu dr. T. - ci ca nici macar nu l-am vazut. Eu am mai facut o operatie si stiu ca orice doctor dupa ce te opereaza isi viziteaza pacientul, numai ca el s-a facut disparut. Am vorbit cu el la tel. si mi-a zis ca o sa-l gasesc cand imi scoate firele, dar de unde..... Singura mea problema, ca sa zis asa, ar fi lipsa lui de interes!!!!! Trebuia sa am ceva foarte grav ca sa ma viziteze??? In fine, ramane de vazut ce voi face.
Va pupic pe toate!!

kristin

Mergi la inceput

Kristind, e alegerea ta daca mai continui sau nu cu el. Eu acum fix 1 an am facut laparoscopie la Giulesti, dr. meu s-a imbolnavit in dimineata operatiei si m-a lasat pe mainile unei dr. pe care nu am vazut-o nici inainte, nici dupa operatie...eu am probleme cu inima, am stat la reanimare cam 16 ore si in afara de anestezist si asistente, nu a venit nimeni.Iar la externare, inainte sa-i dau plicul mi-a zis: "nu te mai chinui, singura sansa daca vrei, e FIV", dupa plic s-a mai imbunat putin si mi-a explicat care e treaba cu aderentele.Ca mai tarziu sa aflu ca se puteau rezolva si acestea la laparo...asa ca numai tu hotarasti daca ramai la T, dar poate ca a avut ceva probleme...sau a fost aglomerat.

Valentina

Mergi la inceput

Fetele...cam liniste pe aici...si am ajuns in pag.2

Valentina

Mergi la inceput

Asa este, hai sa mai facem putina galagie poate ne aud si celelate fete care nu au scris astazi

Ioanatugs, ce faci? Ai scapat de urati sau ne luam de manuta maine in viitoarea z1?

Ancuca, ai reusit sa te programezi pana la urma?

iyoana

Mergi la inceput