Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-18
Raspunsuri - Pagina 12
Iyoana spune:
Laura,
Zenobia, asteptam cu nerabdare rezultatul . Si sunt curioasa ce a zis Tutu de "automedicatie".
Madaluta , eu nu te-am cunoscut pana acum pe forum dar te si asteptam sa-l vedem pe bebelus. Apropo e fetita sau baietel? Tinem pumnii si nastere usoara!
Marair, VREM POZEEEE cu bebelusa, scuze daca au fost deja postate si le-am pierdut! Mai esti inca in spital sau sunteti deja acasa?
Kora, esti bine?
Chiar, vorba Laurei,Bonitta ce mai faci? Esti ok?
Pup toate tutunicile fara exceptie!
iyoana
Zenobia spune:
quote:
Originally posted by Iyoana
Laura,
Zenobia, asteptam cu nerabdare rezultatul . Si sunt curioasa ce a zis Tutu de "automedicatie".
[iyoana
Ca eu oi fi fraiera sa ii spun ... mi-e ca se repede Mr. Inchizitie la mine . Il las sa constate cu mirare ce foliculi babani am! Sper sa fie si endometrul ok.
Ramane de vazut cu sotul meu. Nu va pot spune prin ce nervi am trecut azi. ma suna o ametita de la IDS ca "stiti, trebuie sa anulam programarea ca dr. Matei are o problema de sanatate si nu vine azi". Am crezut ca turbez, pentru ca sambata nu suntem in Bucuresti, iar miercurea cealalta ovulez... si ca sa mai astept o luna, nu merci! In fine, noroc cu Mamidevladutz ca m-a calmat si mi-a amintit ca am numarul doctoritei Matei. Am sunat si bineinteles ca nu e bolnava, numai ca in seara asta e la Sabyc si ne asteapta acolo pe la 6.
Intru diseara si va spun ce si cum. Pana atunci ar de nerabdare sa stiu odata ce se intampla cu noi
Va pup pe toate, toate, toate!
Zenobia
www.snugglepie.com/ezb/701399.png" target="_blank">Vine Mos Craciun!!!
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
Love, think, help
Ioanatugs spune:
Marair sa-ti traiasca grasunica, frumoasa si sanatoasa!! Primul puiut din "familia noastra", s-a nascut chiar de Mos Niculae, ce frumos!! Sa-i fie viata o sarbatoare, ca sarbatoarea in care s-a nascut, sa cunoasca doar oameni buni si sa fie fericita alaturi de parintii care o iubesc!!!
Madaluta cum sa te uitam iubita, doar esti urmatoarea mamica la noi in listuta si mereu alaturi de noi cu o vorba buna si o incurajare! Nastere usoara si multa sanatate si tie si bebelusului care trebuie sa vina la "marea intalnire"!! O intalnire ca in vis va doresc!!!
Eu sunt putin mai trista azi pentru ca se pare ca nu am fost cuminte, odata ce mosul nu mi-a adus cadoul mult dorit. Tot vin pete si dureri de burta care sa ma anunte ca va veni invazia, puteau sa mai astepte macar sa treaca aceasta sarbatoare frumoasa si pe urma sa ma anunte. Asta e, daca nu am fost cuminte si ca sa puna capac nici dr. Soare nu mi-a raspuns la tel. asa cum stabilisem luni la ora 14:00(si nici la alte ore, sau zile), deci iarasi nu am facut nimic nici luna asta!
Va pup pe toate fetelor....Laura69silk, Felicia, Alexia, Kitty_nic, Miruna79, Amely, Claucia, Diddy, Zenobia, Teo, Mamidevladut, Lauravoinicu, Silvana, Maria08, Marina, KoraPop, Ana_p, Bonitta, Kristind, Vali_delide, Iyoana, Copilut, Ariana1.... si va doresc la toate sarbatoritele si toti sarbatoritii un sincer : La multi ani de sf. Niculae!
Graviduta spune:
Laura si toate fetele, va pup si eu. Azi sunt pentru ca dr. hematolog mi-a descoperit fibrinogen marit (peste 500 g/L) si proteina S prea mica pt perioada asta. Acum stau ca pe ghimpi, ca nu stiu pe la cat sa-l sun pe dr. T sa-l intreb ce inseamna asta, de la ce e si ce sa fac. M-am gandit sa-l sun mai pe seara, poate ma mai linistesc si eu pana atunci.
KoraPop spune:
Am gasit postat la un alt subiect si m-am gandit ca v-ar face placere sa cititi si voi...:
Interviu cu Dumnezeu, de Octavian Paler
================================
- Ai vrea sa-mi iei un interviu, deci... zise Dumnezeu.
- Daca ai timp... i-am raspuns. Dumnezeu a zāmbit.
- Timpul meu este eternitatea... Ce īntrebari ai vrea sa-mi pui?
- Ce te surprinde cel mai mult la oameni?
Dumnezeu mi-a raspuns:
- Faptul ca se plictisesc de copilarie, se grabesc sa creasca.....iar apoi tānjesc iar sa fie copii; ca īsi pierd sanatatea pentru a face bani... iar apoi īsi pierd banii pentru a-si recapata sanatatea. Faptul ca se gāndesc cu teama la viitor si uita prezentul iar astfel nu traiesc nici prezentul nici viitorul; ca traiesc ca si cum nu ar muri niciodata si mor ca si cum nu ar fi trait.
Dumnezeu mi-a luat māna si am stat tacuti un timp.
Apoi am īntrebat:
- Ca parinte, care ar fi cāteva dintre lectiile de viata pe care ai dori sa le īnvete copiii tai?
- Sa īnvete ca dureaza doar cāteva secunde sa deschida rani profunde īn inima celor pe care īi iubesc... si ca dureaza mai multi ani pentru ca acestea sa se vindece; sa īnvete ca un om bogat nu este acela care are cel mai mult, ci acela care are nevoie de cel mai putin; sa īnvete ca exista oameni care īi iubesc dar pur si simplu īnca nu stiu sa-si exprime sentimentele; sa īnvete ca doi oameni se pot uita la acelasi lucru si ca pot sa-l vada īn mod diferit; sa īnvete ca nu este suficient sa-i ierte pe ceilalti si ca, de asemenea, trebuie sa se ierte pe ei īnsisi.
- Multumesc pentru timpul acordat....am zis umil. Ar mai fi ceva ce ai dori ca oamenii sa stie?
Dumnezeu m-a privit zāmbind si a spus:
- Doar faptul ca sunt aici, īntotdeauna...
Zenobia multumesc frumos!
Kora
Kora
marinar spune:
madamutza mai ai putin. cum o sa nasti? sa ne dai si noua de veste, mai ales ca pe mine ma intereseaza toaaaaaaaaaate amanuntele...
Marina 33+ Emma Ioana
burtika
lucrusoare bebe
mamidevladut spune:
Buna fete scumpe,
Am intrat sa va spun rezultatul de la monitorizare in graba, fug la sedinta cu parintii la gradi. Ce sa va spun, nu stiu daca mai e de bine, dar foliculul meu care trebuia sa se sparga luni seara nu s-a spart si a ajuns la venerabila dimensiune de 27 iar endo 7,8. Am facut pregnyl si ma duc vineri sa vedem daca s-a spart.
Ma bucur foarte mult ca le-am vazut pe fetele dragi mie Feli, Laura si Copilut.
Pupici multi la toate tutunicile si sa auzim numai de liniute duble.
vali_delide spune:
La multi ani tuturor tutunicilor de Mos Nicolae si un pupic special pt. Raza noastra!
Noi, toate, am primit cel mai frumos cadou azi: prima tutunica, venita pe lume in ziua asta de mare sarbatoare! Marair, sanatate multa tie si printesei tale (si lui tati, evident), sa creasca mare si sa aiba mult, mult noroc in viata!
Marinar si Mada...voi urmati, sa dea DD sa aveti nasteri usoare si multa sanatate, sa va bucurati de .
Ancuca, bine ai venit intre noi, chiar daca inca nu il cunosti pe T., esti de-a noastra...
orchis, cred ca ar fi bine sa discuti cu T despre GIFT, repet, mie mi-a zis ca asta "o sa incercam daca rezolvam problema dupa laparo si histeroscopie"...cam asa s-a exprimat si mi-a explicat in mare si ce inseamna...bafta multa
Laura69silk, esti o scumpica, stai de fiecare data sa ne scrii la fiecare cate ceva...
Iyoanaca sa nu te simti singurica la Paris
Kora_Pop, multumesc mult.Esti intotdeauna o draguta si iti doresc din tot sufletul ca la urmatorul Mos Nicolae sa ne povestesti despre ...vei reusi, ai sa vezi, cu ajutorul lui DD sia al lui T, vom reusi toate.
Eu va pup pe toate si sa aveti o zi frumoasa in continuare.
Valentina
Nu exista noapte prea lunga pentru a impiedica soarele sa rasara! Asa ca sper...
maria08 spune:
LA MULTI ANI!!!!! tuturor celor care-si sarbatoresc numele!!!
Laura: Vad ca stii tot...asa e, sunt ziua 18 si am burta cat un butoi Nu stiu de la ce mi se trage! Cat despre galerie....nu e cazul....nu prea sunt sanse.....
Kora: Draga mea, dar tu citesti si la Constanta?!!!! Si mie mi-a placut fffff. mult......a fost postat chiar de madaluta, viitoare noastra mamica! Sa ne spui cand incepi procedura, sa tinem pumnii!
Ioana: Imi pare rau.....dar e posibil ca Mos Craciun sa-ti faca o surprinza Cum mai merge tratamentul? Ia si sotul tau?
Fetelor, spuneti-mi ce sa iau pentru burta mea care e un superbalon ....stiti vreun remediu??
Bun venit noilor Tutunici!
Va pup pe toate.....da pe toate!!!
Iyoana spune:
Maria, eu iau Rennie cand sunt balonata, si stiu ca nu are restrictii nici pentru gravidute...nu ca ar fi cazul dar pentru orice eventualitate...
iyoana