Pacientele optimiste si gravi ale dr. Tutunaru-18

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Diddy spune:

Neatza dragelor,

La multi ani Nicoletelor si tuturor care poarta numele Sf. Nicolae, sper ca v-a adus Mosul multe bunatati.
Marair, sa iti traiasca bebelina, sa fiti sanatoase si sa te bucuri de ea.
Kora, esti o fata luptatoare si bataioasa, bravo!Iti tin pumnii stransi si astept sa ne povestesti demersurile tale mai departe. Stii ca si eu fac laparo in februarie si am o presimtire sumbra.... cred ca si pe mine ca si pe Teo, m-a impresionat povestea ta, dar trebuie sa luptam mai departe pentru puiul nostru. Iti doresc tot binele din lumea asta si sa reusesti din prima la FIV.

Eu despre mine nu prea am ce raporta...luna asta, spre rusinea mea, nu m-am ocupat de nimic, nici de monitorizare. In z 11 am avut dureri la ovarul drept o singura zi, din care deduc ca a fost ovulatia. Azi sunt z16 si mergem inainte.

Pup toate fetele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

La multi ani tuturor sarbatoritilor si sarbatoritelor de Sf. Nicolae!!! Sper ca v-a umplut ghetutele la toate azi-noapte!

Marair, sa iti traiasca minunea!
Kora, ma bucur tare mult cand vad cat esti de optimista si de increzatoare! Bravo, esti un exemplu pentru toate, pentru mine cel putin - CLAR!

Fetelor, va pup pe toate si va doresc un Sf. Nicolae fericit si vesel si... activ !

Zenobia
www.snugglepie.com/ezb/701399.png" target="_blank">Vine Mos Craciun!!!
Cununia civila
Deja casatoriti
-----------------------
Love, think, help

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata fete

LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de astazi!!!

Marair sa-ti traiasca bebelina, sa fie sanatoasa si mancacioasa. super, s-a inugurat lista cu bebici tutunarei... si urmam noi

Marina 33+ Emma Ioana

burtika
lucrusoare bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Zenobia
Diddy
Va multumesc fetelor, eu astept vesti bune de la voi cat mai curand, va rog sa ganditi pozitiv pt ca aveti toate motivele si sa ii scrieti scrisorica la Mos Craciun....stiti voi ca aceasta luna e luna cadourilor,imposibil sa nu se lase cu multe !!!

La multi ani tuturor sarbatoritilor de azi!!!

Kora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuca_b spune:

La multi ani dragutzelor!

Am o mare rugaminte la voi!Va rog mult daca puteti,sa-mi trimiteti si mie pe e-mail sau pe PM,numerele de tel.ale Dr.Tutunaru!{de la spital si de la cabinetul particular}

Multumesc frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

La multi ani si din partea mea, pentru toate (toti) sarbatoritele (sarbatoritii) de astazi!

La mai mare si la mai multi !

Eu z29, astept sa-mi vina, poate scap de durerile astea de sani!

Cred ca n-a fost sa fie nici luna asta, asta e...la monitorizare cu mine!

Nu prea e activitate pe aici, ati mancat multe prajituri??? Eu nu prea ca, dupa cum va spuneam, sunt in Franta sapt asta si oamenii astia nu sarbatoresc pe Mos Nicolae, chiar daca este si pt ei astazi Sf. Nicolae

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iyoana spune:

quote:
Originally posted by ancuca_b

La multi ani dragutzelor!

Am o mare rugaminte la voi!Va rog mult daca puteti,sa-mi trimiteti si mie pe e-mail sau pe PM,numerele de tel.ale Dr.Tutunaru!{de la spital si de la cabinetul particular}

Multumesc frumos!

ancuca

Ancuca_b, ti-am trimis PM cu informatiile cerute.

iyoana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura69silk spune:

Buna, fete dragi !

Marair, FELICITARI !!! Sa va traiasca printesa, sa fie sanatoasa, mancacioasa si voioasa !!! Ohhh, si ce dolofanica...3,8 kg !!! Inca o data, FELICITARI, sa va bucurati de ea, si tie, mamico, refacere rapida si SARBATORI MINUNATE , alaturi de cei dragi !!!

RAZA DE SOARE (Nicoleta), !!!
Multa sanatate, fericire, iubire, sa te bucuri de tot ce este mai frumos, alaturi de cei dragi, inimii tale !!! Sarcina usoara in continuare, sper ca te simti mai bine si ai grija de tine si bb mic !
+

La multi ani pentru toti SARBATORITII DE ASTAZI !!!
McFeli...dar ce ciudata luna...nu cred ca nu ai ovulat, cred ca s-a intamplat mai devreme si de Z11. Imi pare rau ca nu ai fost inspirata sa prestezi, dar, nu-ti pierde speranta ! sa nu mai fii tristuta. Ai fost cuminte, ce ti-a adus mosul ?
Vali, bafta multa in tot ceea ce ti-ai propus, sa dea Domnul sa-ti rezolve d-nul doctor trompitele si sa ai unda verde pt. bb ! Ma bucur ca ti-a placut Mr. T
Kora, ma bucur sa te vad atat de optimista, increzatoare si activa ! Esti alaturi de noi toate, si este minunat ! In mod sigur, Bunul Dumnezeu va avea grija, ca noi toate, sa primim, cadoul mult asteptat : !
Copilut, bafta in continuare la monitorizare, tin pumnii sa creasca foliculii , si bafta maareee si la examenul de sambata !
Mamidevladut, bafta multa si tie, foliculii sunt super, si sunt sigura ca si endo a mai crescut. Asteptam vesti, in aceasta seara ! Ai incercat sa iei Maca de la Innovatics ? Si eu am luat vreo 2 luni si la mine a facut minuni cu endo - 9,5 ~ 10,5 mm. Pupici lui Vladut-prefix
Zeno, hai cu vestile bune de la spermograma. Si eu cred ca poti sa-l fentezi pe Mr. T, sa nu te certe...
Maria08...Z18, azi, nu ? mai e putin si intri in focul galeriilor noastre ! Bafta multa !
Alexutza, bafta astazi, sper sa vii cu vesti bune. Din pacate, nu am mai reusit sa ajung nici luni, nici ieri...multe probleme de rezolvat. Poate maine...
Laura, multumim de vestile despre Marair, si asteptam vestile bune si de la tine. Foliculi babani si endo bun, asta vreau sa aud in aceasta seara ! Pumnii stransi si pentru tine
Diddy, si tu ca si Maria noastra...in perioada de asteptare. Tinem pumnii stransi, pt. ca amandoi mosii, si Nicolae, dar mai ales, Craciun, sa aduca doar surprize frumoase !
Iyoana...cred ca este minunat Parisul in aceste zile...decorat frumos, de sarbatoare, plin de luminite, forfota si oameni frumosi si veseli...Sa-ti iei ceva frumos, neaparat. Si nu te mai gandi la rusi...poate te ocolesc !
Teo, Mirunica, Ioana, , stiu ca ati fost cuminti si astept sa ne dezvaluiti ce cadouri ati primit de la mos !
Kristind ai ajuns ieri, la spital ? Ce ti-a mai spus domnul doctor ?
Ariana1, Bonitta, Silvana, ce mai faceti fetelor, sunteti bine ? Un mic semn...ceva...
Pupicei si pt. noastre dragi Marinusha, Amely, Raza, Kitty, Clau, Graviduta

Ancuca_b , vad ca ti-a raspuns, Iyoana

Noi am fost cumintei si bunul Mos nu ne-a ocolit, in aceasta dimineata, am gasit dulciuri in ghetutze...mi-am adus aminte cu drag de perioada copilariei, cand asteptam cu mari emotii, dimineata zilei de 6 dec...Draga mea mama, ca in fiecare an...

Va pup pe toate si va urez o zi minunata si plina de vesti bune !
Ioana, Felicia, Alexia, Kitty_sor, Mirunica, Amely, Claucia, Diddy, Zenobia, Teo, Mamidevladut, Lauravoinicu, Silvana, Maria08, Marinusha, KoraPop, Ana_p, Bonitta, Kristind, Vali_delide, Iyoana, Copilut, Ariana1

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Marair: ma bucur sa aflu vesti bune despre voi..sa iti traiasca printesa! de ce nu ai mai scris la mamici de nov-dec? Te-a suparat cineva?

Dragi tutunarese va salut dupa mai mult timp, dar eu va citesc zilnic...Nu cred k multe fete de aici ma mai stiu....Sunt printre primele din listuta voatra si probabil urmatoarea mamica...Vreau sa va pup si sa va urez sarbatori fericite, cu multe bucurii si impliniri...caci nu stiu cand voi mai reusi sa intru...Asteptam in fiecare zi k bb sa dea semnalul de alarama...Maine facem 39 de sapt si ar cam fi timpul pt marea intalnire...

speciali Laureivoinicu si sa stii k iti tin pumnii in continuare...

Madalina 38+,

poze,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuca_b spune:

Va multumesc din suflet fetelor!

Sper sa ma alatur voua in curand!
Abia astept sa-l cunosc pe acest medic despre care am auzit numai lucruri bune!

MULTA SANATATE!

Mergi la inceput