LMA - Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (102)
Raspunsuri - Pagina 6
Ina869 spune:
Noi am fost ok la vaccin, a plans scurt de doua ori, apoi i-am aratat pestisorii din cabinet si s-a linistit. Eu am batut recordul si nu am mai plans, in schimb, am tremurat ca varga de mila ei. A fost tare vioaie dar spre seara a transpirat rau de tot si a stat vreo doua ore pina sa adoarma.
Am studiat aseara forma burtii mele si zau daca nu este identica cu prima data cand am fost gravi cu rachie. Mai, mie imi cam indica o alta fetitza.
Deja am vazut un set de dormitor pentru doua fetitze, cu pat supraetajat, cu birouasuri, cu noptiere, mi le si imaginez pe fete stand la taclale in miez de noapte, ce frumos!
Eu mi-am dorit o sora mai mare toata viata! Dumnezeu nu m-a lasat ( chiar daca am frate) si mi-a dat prietene bune ca niste surori si pe sora mamei care nu mi-a fost matusa ci o sora mai mare, deci tot am avut ( am!) pina la urma ce mi-am dorit.
La multi ani tuturor sarbatoritelor ( sarbatoritilor) de Sf. Andrei, sa aveti o zi superba si multe, multe , multe surprize frumoase.
Multe pupicele sarbatoritilor mei favoriti Andrei - poetu'-ginerica si cuscrutzei Andutza
ma duc la culcutza acum,
Rachel (Nov.23,2005) Ina & simburel(a)
Bubamara spune:
La multi ani de Sf. Andrei mamicilor, taticilor si bebicilor care poarta numele de Andreea, Andrei...! Sa va fie viata senina, cu multe bucurii si impliniri!
Ina869 spune:
Na, am venit inapoi ca uitam ceva important: d-ra mi-a spus ca pot incepe sa-i dau galbenus cu albus, si unt de alune.
Voi ce stiti despre asa ceva? Mi-a spus ca daca va avea alergie la alune, cel putin sa stiu mai din timp, nu sa ma trezesc mai tarziu, in plina criza, ca nu stiu ce are ( aici multi copii au alergii la alune, oua, praf,iarba, astea sint cele mai comune).
Pufosenia mea nu mai este atit de pufoasa cum credeam eu; are 10,700 kg si 79 cm. A slabit foarte mult de cand am inceput s-o duc la bona si a luat toate bolile + virusul acela la stomacel. pai dupa aproape o luna de boala in permanentza, cum sa mai ia copilul in greutate? sint multumita cum este, oricum,dar as fi fost mult mai multumita daca nu se imbolnavea de atitea ori saraca.
Ina869 spune:
dilema: sa-l fac pe bebe in zodia taurului ( 21 Aprilie-21 Mai) sau in Gemeni ( 22Mai-21 iunie).
[dpn:29 Mai]
Parca m-as grabi sa apuc tauritza incapatanata de coarne decat sa ma pun cu un(o) geamana ca nu stii niciodata cu astia; doua inimi, doua personalitati, doua capete, doua totul...cum ii dau eu de capat? asa ca de pe la sf. lui aprilie la carat galeti cu mine!
cuscra, ce zici, sa merg cu zodia taurului? tu cunosti cel mai bine zodia asta...
bianca_mo spune:
la multi ani, mamici si bebelusi care poarta numele sfantului andrei!
sa petreceti frumos!
pupici tuturor!
edit:INA, da de ce nu-s buni gemenii, vb de zodie, of course? eu sunt din gemeni si zic ca e o zodie faina....oricum, sanatos sau sanatoasa sa fie!
Bianca, mama lui Serban
10 decembrie 2005
http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551231989&security=bIObPb
Bubamara spune:
Fetelor, vedeti ca o sa fie un targ de carte "minilibri" pentru copii, intre 3-10 dec., la Teatrul Ion Creanga, organizator Centrul Step by Step. Preturi promo, oferte, chestii...
Inutza, la chestia cu untul de alune, habar n-am, da-mi suna ceva de genul "dati capsuni de la 6 luni ca sa vedeti daca sunt alergici acum"! Probabil o sti ea ce-o sti, ca de aia e doctorita!
Iar cu "dilema" ai fost asa dragalasa... Cred ca bebe o sa-si aleaga singur zodia, asta in cazul in care nu faci cezariana!
mandyksch spune:
Neata si voua fetelor. Si La Multi Ani! Sa aveti o zi buna si frumoasa.
Ma asteapta o zi cam nasoala, stiam de ieri...abia astept sa intram in vacanta, deja am ajuns sa bifez zilele pe calendar.
Ina, ai grija de tine si de samburic, mai odihneste-te si tu, si ai grija de pufoasa ta. Si bebele lasa-l sa vina cand o vrea.
Bulucel, ce faci pana la urma, schimbi steagul definitiv cu cel al Suediei?
Miha, ce mai face Bubulina, mai are febra sau e mai binisor? Patricia, nici eu nu pot accesa pozele...
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
Noki_Lara spune:
Guten morgen in zi de mare sarbatoare!
In primul rand LA MULTI ANI DE ZIUA DE SFANTUL ANDREI-ANDREEA-ANDRA pentru bebelacii scumpi ce poarta acest nume si pentru mamicile aferente!!!!Sau taticii aferenti!
Despre noi: am inceput facultatea, am sambata ore de la 9 la 16.30 si duminica si mai si, d ela 7.30 la 16.30. Ce isi face omul cu mana lui se numeste lucru manual.
Titi mi-a facut cel mai frumos cadou de ziua mea, m-a lasta sa dorm toata noaptea, de nu-mi venea sa cred dimineatz acand a sunat ceasul ca nu m-am trezit deloc.
Inca nu i-a spart celalalt dinte de sus, dar urmeaza, deci baleste la greu...
INTREBARE: fetele care dati lapte de vaca - voi il fierbeti sau nu?
Camelia- ce aragaz cu 4 okisori ai! Scumpa foc dariuka in poza cu okelarii. Iar cu cealalat problema, zic si io ca Feli, nu te stresa pana ce nu stii ceva sigur. Continua cu investigatiile si apoi vezi ce e de facut si daca e ceva rau - Doamne fereste! - de-abia atuncea o s ai motive de suparare. Sanatate multa va doresc si tin pumnii s anu fie nimik!mezinei!
Pischi- of, Doamne! Ce patanie. Ce bine ca nu v-ati internat, ca vorba ta, intri cu o boala, iesi cu 10. Sanatate multa si sa treaca repede!
Negara-
quote:Maaaaaaaaaaaama, ce super idee! Cum de nu mi-a venit pana acuma??? Asta ar fi o treaba. Dimineatza lapte de vaca si seara i-as da Junior, ca e mai satios.
Eu intentionez dimineata sa-i dau lapte de vaca, iar seara lapte praf. Dar sa intreb pediatrul intai.
Ilenutza e ok, Victorash s-a facut baiat mare si merge singurel, m-am intalnit cu ea la ziua lui ginerika. Are niste cursuri si deci nu mai are timp d eintrat, dar sunt bine toti.
Pitic- si io-s alergica la Biseptol. E singura mea alergie de vreun fel. Io am mai comandata si de pe net dar nu jucarii, ci carucior si saltea de infasat. A...si aparat foto digital. In principiu daca gasesti jucaria la un pret bun, de ce nu? Numai s-o stii eventual de dinainte, sa nu fii dezamagita de realitate.
Miha- ce bubulina scumpa ai! Super petrecere s supe rpoze!
Anda77- dap, se serbeaza si Andrele si Andele!
Meems- ce ma bucur ca e mai bine micutza. dar macar un 7 zile da-i antibioticul, ca de nu, poate recidiva si nu e deloc de dorit!
Ina- ce ma bucur ca sunteti ok de la vaccin. Si io-s de belea cand merg cu ea, nu intru in cabinet la intepatura sau daca intru nu ma uit si nu o tin, ca tremur toata. Mama mea se ocupa de astea.Pufosenia ta mi s eare super ok si la greutate si la lungime, o fetitza d enota 10, ce mai!
Cu burtika, ce sa zic: stii ca ti-am zis ca e fetitza.
Zodiile: urasc barbatii taur, deci daca e baiat, nu-l face taur, ca nu osa te intelegi deloc cu el, ca io nu-i suport DELOC!Si stii ca si io tot leoaica sunt, ca si tine. Daca e fetitza, taur mi s epare super, nasa gabriela a lui sarah e taur si e o fata extraordinara.
Gemeni...nu ma omor dupa zodie.Ce putin o tipa pe care o cunosteam...naspa de tot. Dar sa nu generalizam.
Albusul e ok de dat peste un an, iar unt de alune...hm...mie mi se pare cam greu la varsta asta. Io nu i-as da lui titit nu de frica de alergii - ca slava cerului nu are de nici unele -c ca mi s epare un aliment cam ca si ciupercile, mai greu.
Gata, am raspuns la tot ce ai zis.
Ca asta ar fi placinta e dimineatza!
Poze cu Sarah si mami
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 si www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank">3
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
patriciaR spune:
Multumim Ina !
Meems acum se pot vizualiza pozele, am vazut si eu acu ceva timp ca nu mergea site-ul.
Raluca multumim pentru informatia cu tirgul de carte.
Eu chiar o rugasem pe sora mea sa-mi cunpere cateva carti de povesti in limba romana, avem o ocazie printr-o prietena, chiar avem noroc daca zici ca e chiar tirg de carte pentru copii.
joy04 spune:
GOODA DIMINEATA. ca am dormit mai bine azi noapte.
i-am luat puiului CALMA BABY.
scump soro, dar ma gandeam ca daca doarme si el maibine se merita.....
dar tot ne-a dat trezirea la 5.30. poate saracu se astepta sa-i fac bibe, dar pt c aa mancat la 3.30...nu i-am dat.
acum a balotat 210 si doarme
am inceput sa trecem treptat la nestle junior. vb ieri cu ela si ea zice ca s-ar putea laptele sa nu-l sature si de aia sa se trezeasca peste noapte.
bine, plus si dintosii...rezulta mami si tati disperati.
LA MULTI ANI TUTUROR ANDREILOR SI ANDREELOR MULTA VOIOSIE, O ZI PLINA DE BUCURII :
PETRU ANDREI,NICHITA ANDREI, VLADUT-ANDREI, ANDREEA, ORLANDO-ANDREAS, RARES ANDREI, IULIA ANDREEA, PATRICIA ANDREEA, ANDREI CIPRIAN, ALEXANDRU ANDREI SI VLAD ANDREI al meu mancal-ar mama
si mamicilor noastre: ANDA, XANDRA, NOKI, MANDY, ILENUTA, MADAU
CAMELIA nu se vede minic din poza aia. am uitat sa-ti zic de scutecul trecut. stai linistita pana mai vb cu alt dr.
fetelor, fimiu este ciorbar, ii dau cu lingurita si mai mult zeama o vrea.
la inceput era mai toata pe pieptul lui.
intarzii un pic cu lingurita in gurita lui si el soarbe....zarzavatul daca este prea mult sau taiat mai marisor il scoate afara.
nici nu stiu cum este mai rau la voi sau la mine cu mancarea cand nu o vrea.
adica el nu o tine, plimba de la ana la caiafa in gurita dar imediat o scoate afara, baga mana in gura si apoi si-o pune in cap, pe fata....
INA.....nici taurii nu-s asa de "buni" . adica eu pe cei pe care ii stiu sunt cam incapatanati....
ai grija de rog de tine si de samburelu' mic.
vezi tu, socresenia tot socresenie ramane. cand ai nevoie mai multa de ea...taie porcii
PISCHI ai grija de alpinista mica si da-i un de la vladutu sa se faca repede bine sa fie in forma mare de ziua ei.
PATRICIA frumusica Anastasia. si-mi place muuult numele.
dar mai bine nu ma uitam ;la poze...asa peisaj...si zapada...VREAU SI EU.....
MEEMS eu as zice macar 3 sau 5 zile sa-i dai antibioticul daca l-ai inceput. cica este mai rau sa-l intrerupi dupa 1-2 zile.
nu ma pricep f bine, dar asa mi-a zis n doctori.
fata cuminte care doarme bine.
mai revin, trec si pe la sarbatoriti....
ps: s-a deschis subiect la LMA pt Alexandru Andrei al lui Nastea????? ca eu mi-am adus ieri aminte si am cautat dar nu am gasit. poate nu am vazut bine.....
Joy si Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
ardeiasul meu umplut