Piticlontzi de iulie-august 2004 (206)
Raspunsuri - Pagina 4
Nora__ spune:
Neatza la fete!!
LA MULTI ANI!! ...pt toti cu numele Andrei si Andreea...mamici si puiutzi...sa fiti sanatosi si voiosi si mancaciosi si vorbiciosi si linistiti si fericiti si impliniti!!!
Olivia...am inteles,veniti acasa.E bine cum va simtiti voi bine,restul nu mai conteaza.Ai dreptate cu emigrarea.Cine nu a trait o experienta,nu isi poate da cu presupusul (bine macar ca stiu ce e orgasmul),ca sanse de emigrare...Adevarul ca omul vrea ce nu are si acolo si aici sunt avantaje si dezavantaje.Dar ce am observat:cei ce se intorc in tara,chiar daca numai in vacante,vin cu un dor nebun si cu bucurie...apoi se ingrozesc de ce e aici si nu stiu cum sa o zbugheasca mai repede inapoi.Apropo de intoarcere...unde va intoarceti?Bucuresti?
Astept cu mare interes reteta...ma inciti si ma lasi asa...
Liliana....mai ai un pic si te relaxezi.Sa dea Domnul sa reusiti ce v-ati propus.Ai sa vezi,se va rezolva.Asa sunt barbatii,trebuie impulsionati...si de aia se insoara
Cat despre verificarea bikinilor...sigur ca putea astepta...dar la noi multe chestii sunt asa...in joaca...oriunde ne-am afla...pare mai palpitantHusbandul pare asa...linistit si cuminte,dar numai io stiu ce ii poate trece prin cap si ce idei trasnite poate aveaoricum...n-a vazut nimeni ce intentii jucause avea.
diana....frumoasa actiune...si felicitari pt tatiDeci Ianca este favorizata ca are un tati povestitor si talentat.
Ioana...sanatate multa!Cum stai cu gatul?Zi drept...sotzul e suparat ca nu poti vorbi?
Beyyy...m-ati zapacit cu pliurile.Sa mor de stiam asa ceva si daca le-am numarat vreodata sunculitzele.Poate daca era ceva in neregula,observam diferenta de grosime...nu stiu.Dar ideea e ca nu stiam de asa cevaCe inseamna de fapt displazia asta de sold?Ce urmari ar fi?
Mitzule...dupa cum zic fetele...se rezolva,dar intai vezi daca fata chiar are asa ceva.Mai stiu io pe cineva care tot asa,pe la cateva luni,se trezeste un doctor sa-i spuna ca are nu stiu ce la oasele bazinului si recomanda punerea picioarelor in ghips,dar in pozitie...gen Lotus...adunate nu stiu cum.Noroc ca mama a fost desteapta si n-a facut-o...fata n-avea nimic.Eu am invatat sa nu ma incred doar intr-un singur doctor si sa cer mai multe pareri.Mai ales la varste mici ale copiilor,cand lucrurile evolueaza rapid si diferit de la un copil la altul.Asteptam vesti!
cristalule...iti faci de cap.Stam si asteptam vesti de la tine si tu stai pitita.Cum e samburica?Ai vazut-o?Da-i un pupic de la noi
Si Maria cum mai sta cu somnul?
Roxanici...cum e Pat?Saracutzul...e asa rau sa nu poti sa respiri,sa mai si vomiti si mai ai si febra.Eu mor de mila lor.sanatate multa!!
Dario...cum e Giulia?Si io nu stiu,de aia intreb...daca in urma vaccinului,face ceva bubite,se cheama ca a facut varicela?Sau e doar reactia la vaccin?Sincer...sunt groaznice bolile astea cu bubite ....dar decat racit...Ideea era sa nu te agiti,ca nu e grav...si la fete e mai bine sa faca acum,cat sunt mici,varicela.La maturitate,poate da sterilitate.Iar la baieti e oreionul.Si ca sa te incurajez,cica ,avea febra foarte mica...sa vezi cum e sa aiba 40 de grade...(io te-am incurajat,da?)
alice...pe unde iti umbla ochii,a?Vino sa-ti dau un tzuc apasat pt Andrei,sa creasca mare si voios si sanatos si...tot ce va doriti voi!
Lia....ce frumossssss...poate nasti de Craciun...ar fi o chestie....nemaipomenita...un cadou nepretuit va aduce Mosul.Si eu cred ca doctorul n-a dat amanunte,pt ca totul era ok.Uneori sunt tare scumpi la vorba,doctorii.Noi tinem pumnii!!
Ia sa ma duc sa mai bag o cafea si mai revin cu restul...
Nora
Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
Nora__ spune:
Carmen...de la coltzar ti se trage...ai fugit de Pasa prin pat si ai ramas dezvelita.A zis io ca paturile astea mari nu-s bune.Sau ai facut tu poze sexoase cu ventilatorul in freza si acum ai muci.
Nora
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
roberta04 spune:
LA MULTI ANI ANDREI SI ANDREE MARI SI MICI! Sa aveti parte de o zi frumoasa, cu bucurii si soare in priviri si suflete!
Andries spune:
La Multi Ani!! tuturor sarbatoritilor!!
Va doresc multa sanatate, mult noroc si sa fiti iubiti!
Andries
Andries spune:
Mitzu sa nu o infesi (sa nu ii legi picioarele), cica treb sa stea cu 2 pampersi, asa mai "cracanata" fetitza si se va remedia.
Nora... cum reusesti mama sa tii minte tot ce-ai citit? parca le notezi pa caiet zau asa...hai ca incerc sa te imit, macar azi ca am mai mult timp.
Daria eu am facut vaccinul Varilix pt adulti vineri 17 nov. Toate bune si frumoase pana miercuri 22 nov seara, cand a inceput sa ma doara capul si mi-au iesit bube pe mucoasa bucala de nu mai puteam sa mananc nimic. Joi mi-a fost rau toata ziua, dureri de cap, transpiratii reci, dureri musculare, greturi. Vineri a fost culmea... pe langa durerile de joi m-a luat o pantecaraie de nu mai ajungeam la wc in timp util... ce mai a fost de vise negre. Abia sambata m-am simtit mai bine, dupa ce am dat afara tot din mine si duminica pot sa spun ca mi-am revenit. Nu stiu cum o fi la copii.
In rest va urez sanatate maxima.
Andries
szivarvany spune:
Andries - sanatate maxima si tie ! Ce mai face doamna bona ??
Nora - zau asa, ai memorie ! Io am facut acu` cativa ani febra 40,6 a fost ... ca`n filmele cu drogati Doamne fereste. Doar ca io`st o vaicaroasa cand e vorba de cupil ca`stem singure ca cucu si n am cui sa ma vaicaresc decat voua ...
Daria & Giulia (2004 08 16)
Nora__ spune:
Dario...atunci baga mareDar noi reactionam la fel,ca la cat esti tu de panicoasa,daca iti bagam niste fitile...pleci direct acasa la copil
Cu memoria...hehehehe...am io,dar tot mai merg in josul paginii sa mai recitesc,mai ales cand raman in urma cu scrisul.
Nora
alice2004 spune:
LA MULTI ANI pentru sarbatoritii zilei de azi, pentru toti Andreii si toate Andreele, sa fiti sanatosi si fericiti !!
Multumim frumos de urari, Andrei trimite pupici multi tuturor !!
Abia astept sa termin azi cu biroul si sa ajung acasa, ca e petrecere mare, ne stringem cu totii la noi, se pare ca aterizeaza si cealalta cumnata a mea in Bucuresti, asa ca o sa fie casa plina !!
Sanatate tuturor bolnaviorilor , sa treaca temperaturile si mucii !!
Mitzu, eu una nu stiu ce sa iti spun de displazia de sold, doar chestia cu purtatul de doua scutece si sa nu infesi copilul cu picioarele strinse ! Dar si eu cred ca ar fi bine sa mai ceri o opinie, eventual la un ortoped ... Pupi multi Marei !!
Olivia, hehe, veniti mama in tara, asta ca sa aveti de und epleca inapoi !! Kidding ... sa nu te superi (prea tare) pe mine !
Lia, ! Sa stii ca eu cind am fost la eco aia mare la herghelegiu la cabinet, nu am inteles o iota din ce spunea si nici nu am intrebat, asa eram de stresata, dar cind am auzit cuvintele "totul este normal" m-am calmat si nu mi-a mai trebuit nimik ! Mai ales cind imi confirmase ca e baietel - ca eu imi doream mult sa fie baiat !! Asa ca nu iti face probleme ... asa sint unii medici, mai putin gureshi ! Hai sanatate sa fie si mai vino pe la noi ! Si pupici vorbaretului marmotzel bucalat !
Daria, eu zic ca era o reactie de la vaccin ... sper ca te-ai mai linistit ! Si lasa bre copilul, la 37.5 nu are temperatura !
Cristalina, pe unde le esti maica ?? Ca efcinciul abia de mai face fata ... si bai da uei, fusei aseara in auchan si ti-am luat covoras - roz cu mov, nah, sa fie pentru fetitze ... acu sa gasim o modalitate sa intri repede in posesia lui !!
ma duc sa ma apuc de ceva munci, ca iara nu fac nik paici si vine ora de plecare acasa, hahaha !!
O zi minunata va doresc tuturor !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
Andries spune:
despre povestea bonei si a olandezului zburator... ieri sotul meu a plecat mai repede de la serviciu si s-a dus acasa sa stea de vorba cu ea, i-a spus ca noua nu ne place ca ea a venit cu ochii scosi de nesomn si oboseala si ca se vede ca e stresata si nervoasa si a intrebat-o daca mai vrea sa continue la noi sau nu.
ma rog...femeia nici ea nu stie ce vrea si ce nu vrea... ea ar vrea pe cineva alaturi, dar nu asa de bolnav, dar totusi el cica ar fi un om bun, etc.. treaba ei, azi in orice caz a venit mai odihnita, mi-a spus ca s-a culcat la 9:30, se vedea ca arata mai bine la fata si probabil a avut si ceva timp sa gandeasca in liniste... pana si eu am dormit ceva mai bine noaptea trecuta, macar nu e narcoman sau nu are un sindrom schizo ca de aia imi era frica mie mult mai rau.
bun, deci olandezul are bilet retur pe 8 ian, daca o mai vrea sa plece, pana atunci o sa ma folosesc de bona asa cum e ea acum, adica in capacitate de lucru redusa. M-am decis sa inscriu copilul la gradi, sapt viitoare ma duc sa vad o gradi, il inscriu program scurt si mai vad eu pe la primavara cum o sa ii fie si la program lung. Ma gandesc ca pana la urma doamna poate sa plece, dupa ce ii trece socul cu epilepsia si se obisnuieste cu el, s-ar putea sa se ataseze de el, deja imi spune ca simte o mila profunda fata de el, ea e o persoana afectiva ca de-aia am si luat-o bona si eram f multumita de ea, pana a venit nenea asta de mi-a stricat toate aranjamentele.
Andries
alice2004 spune:
Andries, bafta la gasit gradi ! Eu cred ca daca doamna bona o sa vrea neaparat sa plece in Olanda si sa paraseasca Romania, o va face, dar perspectiva de a sta cu un om bolnav mie una mi se pare cam ... brrrr, neplacuta (ca sa nu spun altfel !). Poate ca nestiind totul despre zburator, si-a facut femeia niste planuri, niste visuri ... acum insa le-o mai revizui !! Poate ca se rezolva totusi pina la urma si nu o sa mai fie nevoie de gradi !! Eu va tin pumnii !!
Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete