Piticlontzi de iulie-august 2004 (206)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Oricum aveam in plan gradi din aprilie 2007, doar ca voi devansa termenul si o pastrez si pe bona, ca la gradi in timpul iernii oricum raceste ca naiba si treb sa il mai tin si pe acasa. Doar ca vreau sa nu mai depind de bona.

Cat despre olandez.. cred si eu ca visa la cai verzi pe pereti...ce credea ea ca daca era om normal fara nici o problema, era el singur? treaba ei, eu am avut in familie persoane cu probleme la batranete si o am si acum pe bunica mea la care ma duc periodic sa o ajut sa faca diverse (inclusiv baie) asa ca stiu cum e si eu nu m-as baga la asa ceva decat daca ar fi neam cu mine, altfel nici pomeneala. Si ruda cand iti este tot e foarte foarte greu.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

La multi ani de sf. Andrei!

Numai bucurii si multa sanatate tuturor sarbatoritilor!!!

Am incercat sa recuperez dar cum ati avut spor nu gluma e cam greu sa asimilez tot...hehehe

Triplul test a iesit okay, nenea doctorul a zis ca nu trebe sa-mi fac probleme cu chisturile de la capsor.
M-a certat, ca la fiecare contractie sa iau pastilele, ca nu trebe sa fac efort...alea alea.
Pai ar insemna sa iau pastile cu sacosa!!
De dimineata am stranutat tare si eram intinsa pe spate...Nenica, am crezut ca s-a deschis operatia, groaznice dureri, nici acum, cu toate pastilele, nu au trecut.

Am vizionat si poze, cu coltzaroiu', cu mamaligaru, cu gorodeii, cu Uka, cu Mielu si Macu...toti niste frumosi!!!

Roxi, sanatate lui Pat!
Ioana, cum e cu raguseala!? sa ne dai vesti de la doctor!
Pupam bucalata si pe mamica ei.
Andries, da' l-a gasit pe olandezu' bona voastra...:)))
Mitzu, pupam papusica mica si pe nazdravan. Va urez sa fie alarma falsa cu displazia.
vezi ca pe langa fazele cu perna mai face si din alea (camnd o sa prinda drag de ea) cu bagat bucatele de paine ca poate plange de foame si altele...Asa ca sa o cauti de una alta pe cea mica.
Finutul nostru cel mare ii dadea cereale din alea rotunde de la nestle...Tot timpul il gasea muma-sa pe cel mic cu "bobonici" in gurita!!!
Papadico, distractie maxima la voi acolo...:))))...Oricum okii aia albastri (care seamana leit cu ai tai) o sa bage baietii in boala.
Roberta, succese cu magazinul si vanzari cat mai multe. Sunt convinsa ca o sa fie bine.
Liliana, pupam! La voi sarbatorile de iarna o sa fie in ianuarie...:)
Sa se rezolve cu bine va doresc.
La ecograf ne-au zis ca e fetita, dar stiu ca asta se poate schimba as aca ne gandim si la nume de baietel...:)
John mi-a trantit-o cand am venit din germania "si daca al treilea copil e tot fetitza?!"..."P-aia o faci tu!"
Vreau covorase!...:)))
(cred ca la varsta asta parintii cumpara mai mult jucariile care le plac lor, vad ca la mine asa e!...hehehe)
Lio, sanatate si la voi sa fie!
Carmen, vorba doamnelor...te-a tras corentu' pe coltzar...hehehe
Gabi, isi da drumul Stefanut la vorba intr-un tarziu. Rabdarea ta os a fie pusa la incercare, dar sunt convinsa ca o sa fie bine.
Maria vorbeste pe limba noastra mai putinel, dar tine discursuri in chinezeste. Cand o apuca verva vorbeste si gesticuleaza pe limba ei si cate juma de ora!
Si se enerveaza ca nu o intelegem!

Hai ca scrisei roman! Cred ca v-am mai sarit ...dau si eu vina pe hormon...
O zi minunata la toata lumea!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Alice, multumim frumos!...:)))
Ma concentrez sa gasesc o solutie (desi in ultimul timp ma concentrez degeaba ca nu-mi iese...:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Cristalina, !!Felicitari pentru vestile bune ! Si ai grija de tine, ok ?? Cit despre covorase, da-mi pe PM adresa ta, daca ma duc la posta poate reusesc sa pun colet ! Doar ca asa o sa dureze ceva mai mult pina ajunge la tine ... tu oricum scrie-mi ! restu, mai vedem noi ! Si ... cu maaaaaaare placere !!!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

'Neatza once again!
Am terminat de gatit 3 feluri de mancare, mai am unul (nu radeti de mine, eu postesc si fac mancare la dublu), l-am adormit pe Matei si incerc sa recuperez.
ROXIlui Pat si sanatate, asa e, ei in doua zile sunt ca noi si noi ca .
OLIVIA, si eu cred ca sunt atacuri de panica la Petro, ieri era mai linistit. Noi avem doua magazine (de fapt un magazin si un stand intr-un centru comercial) cu incaltaminte si accesorii, ne-a mers chiar binisor o perioada, de asta mi-am permis sa mai stau acasa dar acum, cand ar trebui sa vindem foarte bine, e dezastru. Problema e ca din asta traim si avem credite si datorii la furnizori de ne apuca crizele
LIA, ma bucur ca mai treci si pe la noi, pupam gandacelul mic care vine de Mos Craciun si pe cel mare!
LILIANA, pupici si de la noi!
DARIA, eu cred ca nu ar trebui sa intri in panica, e reactia de la vaccin si, cum vine, asa trece!
CARMEN, da' a dat molima in iesence? Eu tusesc de rup (am aproape o luna), Ioana ragusita, acum tu?! Sanatate maxima!
MONICA, ma bucur pentru rezultatul de la TT si ai grija cu stranutul, ca eu era sa nasc pe la 5 luni.

Despre noi- am vandut patutul, l-am dat cu drag unei familii frumoase (erau la al treilea copil), pe noi ne-a costat 7 milioane si l-am dat cu 2,5, le-am facut cadou si seturile de lenjerie noi, dar erau asa de fericiti ca mai aveam un pic si-l faceam cadou. Reactia lui Matei :"Nenea, du putzul-patutul- la bica la tara, eu vin maine vad acolo".
Edit ca am uitat- felicitari Diana pentru sotul povestitor!
ANDRIES, eu m-as folosi acum de bona dar nici eu nu as vedea-o ca o solutie de viitor,nu-i olandezul, o sa fie altul. Si caii verzi pe pereti nu fac bine la o anumita varsta!

cam atat ca iar scriu romane, ma pregatesc cu drag si dor de vizita soacrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

haaapciuu..... roxy cre` ca ma teleportez la tine ca-s lesinata di tat, am nijte oki zici c-am tras pe-o nara... ntzz, mu_ie_ri_le astea infidioase
marinaaaa, hau du iu du?
lioo, inc-oleak si rup iar efcinci sa vaz daca nasti...
cristalule, ma bucur ca iesi bine triplutestu` ala, acu te-ai mai linistit?
andries, spor la gasit gradinita..

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput

Carmen, ashi! De abia acum incepe paranoia adevarata!...:)))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Carmen, sanatate mama !! Da' vorba Norei, ce facushi ? Ai dormit dezvelita ??? Vezi daca ti-ai luat pat pe coltz , acu te trage corentu !!!
Cristalina, am notat, iti dau de veste ce si cum !! Hehe, ce-mi placushi cu paranoia ... asa este, abia acum incepe, cunoastem povestea !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

LA MULTI ANI DE SF. ANDREI!!!

Multumesc mult de urari, m-am destrabalat cu colegii, le-am facut salata cu ton si porumb si placinta cu dovleac si zacusca cu ghebe, cica sunt o buna gospodina si sefa

Vazut poze cu Mielu si pescarusul, superbe, sa-ti traiasca doamna Papadie!
Cristalina, bine ca ai trecut de acest hop, acum mai urmeaza citeva, sarcina usoara in continuare!
Lia, sarcina usoara si tie pe ultima suta de metri si sa va mutati in casa noua cat mai repede.

Trebuie sa fug la inventar, dar mai ma intorc. O zi buna!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Olivia daca ai pus diagnosticu puteai mama sa bagi si un tratament sa nu mai merg pana la doftor,cica am laringotraheita si in afara de pilule trebuie sa tac tot week-endul lucru extrem de greu,ca Maria vorbeste ca o moara stricata si vrea si interlocutor!
Cristalina felicitari pentru rezultatele de la TT,ai grija de samburica si in legatura cu covorasele daca nu te rezolva Alice,te rezolv eu.
Nora, sotziorul meu ar fi tare fericit ca nu vorbesc,numa ca este plecat in delegatziuni,iar io sper sa ma refac pana vine el!Auzi da" nu stii ca ultima moda este fara chilotzei,ca Daniela Gyorfi??
Carmen si Pat insanatosire grabnica!
Liliana multumesc de invitatiune,vin dar sa-mi refac vocea suava!!

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput