Piticlontzi de iulie-august 2004 (206)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Ioana, Alice a cumparat, dar mai ca-mi vine sa-ti zic si tie sa-mi cumperi...noroc ca mai am umbre de ratiune si imi dau seama ca sar calu' si deja dau in nesimtire...:)
Da-mi plac asa mult....hehehe
"Ma cheama monica si am o problema!"

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Cristal - felicitari pentru vestile faine si tin`te de ce ti a zis nenea doctoru` si spune i si Mariei
Sanatate tuturor bolnaviorilor !!!

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

La multi ani d eSf Andrei, sa fiti sanatosi/sanatoase, si petrecere frumoasa.
Cristalina-mare adevar graiesti, jucariile se cumpara pt placerea parintilor in primul rand.
Sanatate la duamna cuscra si la celelate duamne racite.
Andreea M , m-ai omorat....zacusca cu ghebe...
Si Radu e cam mucios si cam fornait. A facut o mare pasiune pentru plastilina, pe care a imprastiat-o cu simt de raspundere pe haine, covor, papuci.
Ce mai face Dana (Roller), n-am mai citit nimic de multisor...

Mergi la inceput

Danaaa...la raport!
Eu am mai primit e-mailuri de la ea si stiu ca-i la munca. In nemernicia mea nu m-am invrednicit sa trimit un mail sa o intreb de sanatate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

quote:
Originally posted by cristalina

Eu am mai primit e-mailuri de la ea si stiu ca-i la munca. In nemernicia mea nu m-am invrednicit sa trimit un mail sa o intreb de sanatate...

Si eu la fel ... tot zic ca ii scriu si mai trece o zi si nu o fac !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

quote:
Originally posted by g_ioana
Auzi da" nu stii ca ultima moda este fara chilotzei,ca Daniela Gyorfi??

gorodeii

aripile mele

Na belea ...ce-i trece prin minte...ntz ntz...beyyy...cand o sa cant manele cu silicoanele in nas la piticania aia minune,ma las si de purtat bikini...pana atunci,raman la budigaii mei,ca si asa sunt rupta cu spatele

Ha!Acum m-am prins de ce e racita Pasariq...a facut pe Daniela pe coltzar ,dar n-a avut silicoanele sa-i tzina de cald..si a racit...la nasApropo...Pasa e teafar sau i-ai dat si lui ceva virusi?Sau oboseau virusii pana strabateau atatia km de pat pana la el?
Si mai lasa,bre,cocaina aia,ca nu-i buna!offfffff....cat trebuie sa mai am grija de tine,a?...cu aspirina,poate trece!

cristalino...ma bucur ca totul e ok cu samburica!Si io,mai tuta,stii tu,care e faza cu paranoia?De ce sa inceapa tocmai acu'?Si tot nu stiu ce e displazia aia de sold(daca asa s-o scrie)...

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

in fug sa dau raportul cat doarme piticania
ce sa va zic, macar nu face febra, in schimb are ochisorii super rosii, mucii la brau si tusesteee....ca vai de el. si ptr ca nu vrea sa inghita nici un medicament ma rog de el si i le ascund in suc si normal ca nu mai vrea nici suc.....imi vina sa il bat cu o mana si sa il tin in brate cu alta :(. acush doarme si se trezeste din 10 in 10 minute sa tuseasca....vaitandu-se si adoarme la loc. e vai de capu' lui, nu se odihneste deloc. in fine, o trece si asta. i-am luat humex expectorant...ma ingrozesc la gandu ca trebuie sa il ascund si pe asta in ceva alimente.
Cristal felicitari pentru tt, sa fie ok de acu inainte!
Ioana hahahah tare faza cu tacutul peste week end.....daca te punea si azi sa taci mai faceai fericiti ceva studenti [:D}
Andries cred ca ideea cu gradi 4 ore e cea mai buna.....macar vb ta, nu depinzi in totalitate de bona. (moama da epava mai e olandezu zburator )
Carmencitoa ai incoa ca am doua paturi libere la clinica. macar cu tine nu ma lupt sa ascund medicamentele
tuturor va multumesc de gandurile bune!

Mergi la inceput

Pe romaneste (adica din ce intelesei io) displazia e cand nu e fixat cum trebuie in incheietura de la sold piciorusul.
Daca nu e asa macar sa ma luminez si io la cap.

Pai perioada aia in care apar cele mai multe avorturi spontane trecu...acu' apare paranoia!...:)))
Cum ma mai stiu si cu musca pe caciula, sa vezi nebunii de ganduri ce se tzes in creierii mei ...:)

Mergi la inceput

Roxi, ufuf, rau e sa fii mic si racit (ca parca mare o fi mai bine).
Sa ii treaca repede va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Roxi, sanatate multa iepurashului !! Si meyyy, ce bine te inteleg io, ca asa faceam cu Andrei, cind e vorba de vreun medicament de luat, NU vrea si pace buna si bagam tot in sucuri sau in iaurtul cu fructe si cum simtea ceva gust strain, scuipa tot !! Mama, ce ma ofticam, si da-i cu rugamintile, o data l-am pus pe Florin sa il tina si i-am bagat cu forta pe git ... bineinteles ca l-a vomitat tot !! Acum am ajuns la faza in care de aceptat accepta doar panadolul, ca are culoarea roz si gust de capsuni, dar ATIT !! Asa ca il pazesc ca pe ochii din cap sa nu raceasca ... doar la gindul ca tre sa ii dau siropuri si ma ia cu nadusheala !!
Pupici multi si aveti grija de voi !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput