Piticlontzi de iulie-august 2004 (206)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

La multi ani tuturor care-si serbeaza azi ziua...azi este si ziua de nastere a tatalui meu..
A venit si la noi Mosu...pe mine m-a dus direct la magazin si mi-am luat pantofi...si azi m-am razgindit..parca i-as duce inapoi..Nu am avut timp sa-l pregatesc...asa ca i-am zis direct sa puna pantofii ca vine Mosu..pe balcon..i-a pus si pe ai lui tati..A fost foarte mirat de rapiditatea actiunii..A primit o trusa de scule..s-a uitat dupa Mosu...a deschis balconul si l-a strigat sa-i multumeasca!Am si 2,3 poze si un mic film,,dar nu le-am pus pe Pc inca
Alice mi-a placut chitara! Ma duc sa caut pe net!
Nora unde mergeti pina la urma? Merci de intrebare..sint ok
Roxa sanatate maxima..Daca ai si tu sinuzita?Tare faza cu pantofii!
Vazut pe Giulia..Gizmo...Botosica!
Crstalinule..arti f bine..si nu este burta mare deloc! AAAA..si nu tunde fata!
Ioana, ce dulce a fost la faza cu tanti Geta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Acum cand sunt in concediu fac prezenta la schimbul III

La noi Mosul a venit azi dimineata pentru ca aseara nu se putea vorbi cu Stefi, avea aproape 39 si era super maraita. Eu am primit un cadou foarte frumos de la Mos, o Stefi fara febra si cu pofta de mancare (adica a mancat 2 castroane de supa de pui si un iaurt). Chiar daca aveam mai multe cadouri pentru ea, Stefi a primit ceva bun de la Kinder, un suc cu pai si o jucarie (i-am luat un set de animale cu gard si camion de care vorbeati acum citeva zile). Dar a mai primit si de la bunici si verisor bomboane, jucarii si hainute. I-a placut foarte mult, cel putin in aceasta seara cand a mai venit o data Mosul cand am fost in vizita la sora mea, Stefi era cea care impartea cadourile. Si, bineinteles, ca sa vina Mosul mai repede a cantat un cantecel

V-am si citit, am vazut si poze, dar datorita orei nu mai tin minte nimic . Va urez o si buna maine!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Fetele La multi ani si de la mine pentru toti Nicolai si Nicoletele. Eu am avut o surpriza uriasa din partea a doua oltencute dragute de aici de pe DC. Au reusit sa-i faca o surpriza placuta mamei mele si Adelutei. dar uite ptr ca am lacrimi in ochi si nu pot vorbi, pun mesajul inimoasei LIANA, oltencuta mea draga si iubita.

"polux nu ai de ce sa'mi multumesti am facut'o din suflet..pentru ca imi esti draga!!!

hai sa va spun cum a fost...
toata sapatamana am cautat acel cuptor de am inebunit..breee stiti cat de simplu mi s'a parut..dar can ajungeam in magazin si ma uitam la ele.ma gandeam asta io place? asta o fi bun...taree grea alegere.. nu am reusit sa ma hotarasc..intre timp am capiat'o pe saraca polux cu mesaje..uite ce gasii..o fi bun? nu o fi? vrei din ala? sau din ala? ea saraca mi'a zis sa iau ceea ce consider eu..dar stiti si voi cum e..te intrebi intruna meyyy io place?
polux ma rugase daca pot sa'i fac si poze printzesei..dar eu nu aveam cu ce..ca aparatul s'a stricat..i'am promis ca incerc totusi sa'i fac o poza cu tel..adica cu rabla mea de tel ok a spus..daca se poate bine daca nu nu,,
m'am framantat o saptamana intreaga si ieri cand trebuia sa duc cadoul nici macar nu'l aveam...
dar cum DD e sus si ma ajuta de fiecare data..cand ma tot framantam ce sa fac ..cum sa fac...si a venit tel salvator..m'a sunat o olteanca de pe acolo de pe forum..una cu suflet mareee zozela multe dintre voi poate o stiti...
si am facut planul..pe polux am anuntat'o ca nu pot sa'i fac poze ..a draku am fost de data asta
am mers cu zuza ca asa ii zic io am luat cuptorul l'am impachetat frumos cu hartie cu Mosul.. si pentru ca acasa la polux ne astepata si o mica printzesa i'am luat un bebe frumos foc care rade intruna si ii se aprind luminite in orajori asa ca si cum ar fi inbujorat la fata..
ce sa va spun..ne'am infintat la poarta cu mari emotii..am sunat ni s'a deschis..Mama cand ne'a vazut a bufnit'o plansul..si noi cu lacrimi ne feream una de alta sa nu ne vedem..breeee a fost emotionant sa fi fost acolo..asa cum va spun eu..nu prea pare..dar am emotionat'o pana la lacrimi..m'am imbracat in Rosu sa fie tacamul complet doar eram Mosul nu?
am intrat in casa si ne'a intampinat printzesa cu "salu mana"...oooo..de la mami..cadou..ete mamaie bebe.. la inceput era mirata de ce rade bebe si de ce ii se aprind obrajorii..apoi i'am explicat si cum fata e dasteapta ca samana cu "masa" am cucerit'o din prima..sa o fi vazut ce se bucura si ce se invartea prin casa..cand la bebe cand la cadouul cu funtitza rosie..
Mamaie ii spunea..uite mamaie ce ne'a trimis Mami uite il desfacem si'l punem colo pe masa ca sa'ti incalzeasca mamaie mancarica in el..la care ea serioasa cu degetzelu mic in semn de Nuu..Nuuu IL LASAM ASA CA E MUMOS..
Ce sa va mai spun...a fost superrr!!!..iar cand sa plecam pentru ca'i o fetitza bine crescuta iar la 2 ani si ceva cred ca nu realizeaza ea prea bine ce inseamna un cadou...foarte serioasa avenit sa ne dea bebelul ca ne multumeste si putem sa'l luam ca ea s'a jucat cu el..dar avea asa o privire ..ce sa va spun..pe mine m'a dat gataaa...sa vedeti ce incantata era cand a vazut ca'i ramane bebelul..
Ma rog nu vreau sa credeti ca nu mai avea fata jucarii,,camera era plina..dar asa o invatase mamaia ei ..noi eram niste straini pana la urama si fata de la straini nu ia nimik..
Ma opresc ca altfel va termin tot capitolul..
Ma bucur din tot sufletul ca datorita lui cicina care m'a anuntat am reusit sa fac o Mamica fericita!!!
Multumesc cicina
Multumesc zuzooo
Va multumesc voua toate ca vam cunoscut "

Liliana

Cele mai noi poze

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza neatza
wow Liliana ce surpriza extraordinaraaaa!! bravo Lianei si Zozelei, nota 10 cu felicitari! iar tu.....super ca te-ai gandit la asa ceva. si o mie de . si sa vezi ca toate astea se vor intoarce la tine...cu varf si indesat! inca o data bravo!
Andreea imi pare bine ca Stefi e spre insanatosire...super cadou!
Olivia hihihi nu duce inapoi pantofii....sau du-i si ia-ti altii, cum sa ramai fara cadou de mos . super educat baiat Uka....sa multumeasca el mosului! la multi ani tatalui tau si multa sanatate!
Lia de unde ati luat pana la urma masina de gunoi? vezi ca iti scrisesem ca-s si in metro...dar nu ai mai citit.
eu is mai bine...mai pot si eu sa respir omeneste azi....durerea de cap tot acolo e dar sper sa fi castigat runda asta
Pat a fost ieri cu noi si la ziua socrului meu care e Nicolae, a alergat, a primit un Winnie frumos pe care l-a iubit la maxim...si a dormit neintors azi-noapte. asa ca pot zice ca suntem aproape ok
va pup, sa aveti o zi frumoasa azi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Lilianauite asha ne faci sa plangem dis de dimineatza!!!Trebuie sa fi foarte mandra de Adelutza,si las'mama ca mai este putin pana in februarie!!!!Pupici multzi,si felicitari oltencelor inimoase!!!!
Cristalina,chiar,cu cine mergi la "nunta"??Super burticica si nu este mare deloc,pupam fetele lui John!!!
Beei, ca sa fiti mai optimiste,sunt unii,ca mine,care nu primesc deloc bonuri de masa si nici prime,doar un amarat de al 13-lea salariu, pentru care in ianuarie ne scade salariu la jumatate(pe motiv ca atunci cand au impartit bugetul,au uitat sa-l ia in calcul),da' noi nici n-avem nevoie ca noi ne hranim spiritual!
Vrabiutzasuper site-urile cu "colorare"de dimineatza printez la Cenusharese,ca aseara mandra mea a gasit o poza cu Cenusareasa intr-o oferta de Metro si s-a jucat vreo ora cu ea,ii dadea sa manance,o pregatea de bal,a luat-o si la masa"ca-i prietena ei"Si noi suntem in plin proces de iesit masele si normal ca ies toate odata,asa ca o chinuie mama,mama
pupici si o zi buna

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Am si eu poze cu cadoul de la Mos Nicolae,
http://new.photos.yahoo.com/gorodeii/album/576460762359649862/photo/294928803901108755/7
special pentru potentialele cuscre,sa vada ce nora harnica au

gorodeii

aripile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Polux - plang, asa de dimineata, ce surpriza extraordinara Iar Adela ... sa nu ai nici cel mai mic dubiu, e pe maini bune si stie ca o adori
Lia - daca nu pui pozici cu Danut si burtica ne suparam pe tine !!!
Kim - sa porti sanatoasa cadoul si pune pozicile cu Uka !!!
IoanaG - vazut mandra mica si frumoasa foc
Amironeanu - pupam Stefania cea cuminte si sanatoasa !
AndreeaP - pe unde umblati ???
AncaMaria - pe unde umblati fetele ???
Cristal - votez si io sa nu o mai tunzi pe mandra sa aibe codite la gradi la anu`. Iar tu arati super bine si ai o burtica perfecta !

Salut trupa, io`st pe pozitii si dau cu ef faiv ! O zi frumoasa sa aveti !

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

neata neata

m-am intors si eu la birou, aproape ca uitasem cum arata. azi e prima zi la noua gradi, asa ca am emotii. am mai fost acolo pentru acomodare de doua ori, asa ca stie locul si o parte din copii. pot sa spun am inceput cu dreptul - voia numai cu mine in primul sfert de ora, dar la un moment dat voia sa mearga la grupa mijlocie, a luat-o de mana pe educatoare, mi-a dat un pupic si a plecat cu ea de mana. lucru pe care dincolo nu l-am putut face in doua luni. deci inceputul e promitator!

liliana - frumoasa si emotionanta povestirea ta. multi pupici unei mamici greu incercate, unei bunici cu suflet mare si mai ales unei fetite minunate!

andrea - ma bucur ca stefi se simte mai bine! trebuie sa fi fost tare dragalasa ca ajutor de mos nicolae!

ioana - super simpatica gorodica cu prietena ei cenusareasa! distractie placuta diseara cu desenele .

daria - nu stiu cum v-ati descurcat voi cu pionezele, ca a mea ieri dimineata s-a distrat punandu-le pe fotoliu. apoi a incercat sa puna pioneze pe partea cealalta a plansei, sa vada ce se intampla. apoi a facut din suportul de pioneze un patut pentru goofy... sunt curioasa ce mai poate inventa. ca de jucat cu ele asa cum au fost ele gandite nu s-a jucat decat o seara...

sunt pe-aici.

cele mai frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

tatalui tau Kim si muuulta sanatate !

Vrabiuto - pe Giulia o distreaza sa puna pionezele (cica face tren ) dupa care ii place enorm sa le scoata imping du dejtele pe dosul tabliei. Si muuult succes la gradi, sa ne scrii diseara impresiile !!!

Pako - cum sunteti ? Kro cu fetele ?

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Neatza ... asa, de prin ceata !!!
Si am o dispozitie de munceala cam cum e si vremea asta si o mare lehamite, ca nah, cenusiul de afara te trage la un mare somn (azi dimineata abia de m-am trezit !!).
Roxi, ma bucur ca sinteti mai bine, durerea de cap trece si ea cit de curind, pupici multi si La Multi Ani pentru socrul tau !!
Ioana, frumusicaaaa foc bucatareasa, are niste zulufi si o fetzica de ingerasha, io as pupa-o toata ziua !!! (ca asa fac cu Andrei !!)
Marcela, hehee, tocma plecasem cind ai scris mesajul ... dar multumesc mult pentru informatie , ca gizmoul e obisnuit sa apese spacebar-ul si sa isi dea drumul singur la filmulete, si ma innebunise cu "mai pune o data, mai pune o data" !!!
Olivia, sa stapinesti sanatoasa cadoul (si de ce, mama, sa il duci inapoi ??? )! Cit despre chitara cu pricina, e una simpla, de plastic, fara butoane cintaretze, ca si asa cinta destule prin casa mea !! A adus-o mosh frate-miu pentru Andrei, dar dupa cum spuneam, el s-a dus intins la carticele si intr-un tirziu s-a uitat si la celelalte jucarii !!!
Lia, mama, sa stii ca si io ma supar daca nu pui pozici cu burtika si cu Danutz !! Hai, ca mai e putin si vine bebe si noi nu apucam sa te vedem !! Sanatate multa si pupi !!
Uite, Cristalina arata super bine !!! Si ma alatur si eu trupei la rugamintea de a nu o mai tunde pe Botoshicaaa, ca tare-i dragalasha cretzulina asa !!
Andrea, bine ca Stefi este OK, iar tie concediu placut !!
Si Liliana, !!!! M-ai emotionat tare cu povestea ta si nota zece plus pentru fetele inimoase de aici din tara !! Pupici un milion pentru Adeluta cuminte si toate urarile de bine si sanatate mamei tale !!
Io mi-s pe aici, la trebile curente ... si va doresc o zi linistita !!

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput