Piticlontzi de iulie-august 2004 (206)
Raspunsuri - Pagina 19
cristalina spune:
Alice, felicitari!
Sa va traiasca nepotica si sa-i bucure pe parinti! Refacere rapida mamei si multa sanatate printesei!
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
alice2004 spune:
Uof, ca ma lua valu' ... iote acilisha beutura, la cererea multimii dezlantuite ... 

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete
vrabiuta spune:
alice - sa-ti traiasca nepotica! sa fie sanatoasa, fericita si norocoasa! si refacere rapida mamicii ei!
lia pui si-a mai revenit putin, a dormit in aburi de ulei de eucalipt si acum e ok. a mancat doua linguri de supa si trei de cereale cu lapte, dupa care s-a dus si a luat niste coli din imprimanta si mi-a explicat ca "schiu schisoaie pentu mochu". si o intreb ce vrea sa ii aduca mosul si ea imi zice o papusa-bebelus. si altceva? "o jucaiie cu disculi" (are ea un mini-lansator de discuri). dupa care ce credeti ca zice? "ma duc sa dau schisoaia mochului" si se duce la geam si striga: mochuleeee! si pune scrisoarea pe pervaz si vine fericita! deci noi cu scrisoarea am rezolvat ![]()
pupici tuturor!
cele mai frumoase
alice2004 spune:
Marcela, ma bucur tare ca Lia pui e mai bine !!
Si daca pina acum Moshu era in dubii ce cadou sa ii cumpere, acum cred ca e pe deplin pus in tema !! ![]()
Alice si Andrei
roxanaz spune:
Alice sa iti traiasca nepotica cea noua, sa fie sanatoasa si sa va aduca numai bucurii! chiar daca a nascut cu epidurala cumnata ta tot in ATI o sa fie toata ziua pana maine asa ca....o sa o vezi doar pe pitica. ca sa ii tai elanul tatalui fericit poci sa ii zici ca toti copiii au ochii albastri cand se nasc ![]()
(hahahha ce sadism ar fi asta, va dati seama?)
Mihaela, hehehe vad ca stie multe Edi, nu degeaba face lectiile cu Ana!
alice2004 spune:
Da,Roxi, stiu de povestea cu ochii, dar pot sa ii stric omului bucuria ???![]()
Gata, ma duc acasa acum, poate intru later sa va povestesc ce face bebe !
Pupici si o zi faina sa aveti in continuare ! 
Alice si Andrei
Nora__ spune:
Ehhhh...ai mei copii n-au avut nici o secunda,de la nastere,ochii albastri...chit ca ma straduiam io sa vad anumite indicii.Erau tulburi si inchisi la culoare.Deci daca macar la nastere au ochii deschisi la culoare,au o sansa sa ramana asa.
Mai frumos e in familia unei amice:sotzul brunet cu ochi caprui,ea bruneta cu ochi verzi,fata blonda cu ochi albastri![]()
Dar si ea,amica,a iesit cu ochi verzi din doi parinti cu ochi caprui.Mosteneste o bunica.Deci orice e posibil.Dar macar sa nu fie negru la piele![]()
Nora
Comorile Norei
Noi doi
Costume carnaval
Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
szivarvany spune:
Rox - merci ca m ai facut sa zambesc, mi am si inchipuit mandrul tatic auzind asta
Taticii astia sunt asa de haiosi
Mi am amintit ca Alex era asa de mandru ca fi`sa are capul rotund si mare 
Daria &
Giulia (2004 08 16)
roxanaz spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Mi am amintit ca Alex era asa de mandru ca fi`sa are capul rotund si mare
hhahahaa asta chiar ca e tare
Nora las mai ca-st fromosi si destepti si fara ochi albastri!
amironeanu spune:
Alice, sa-ti traiasca nepotica!
Noi ne-am intors de la dr. Dr. de familie ne-a dat antibiotic, desi plamanii sunt curati si nu a putut sa se uite bine in gat pentru ca nu mai avea cu ce
. Dar am fost si la ORL, asa ca mergem in continuare cu Nurofen pentru febra si Claritin si Colargol pentru nasul care curge, curge ... Se pare ca Stefi are si ceva vegetatii, dar vom analiza mai mult dupa sarbatori dupa ce se intoarce dr. din vacanta. Asa ca saptamana aceasta sunt acasa, maine este de servici sotul ca eu ma duc sa-mi ajut sora, sa stau cu bebe mic (sa-mi aduc aminte cum este si sa vad daca mai reusesc sa infas beblusi, daca nu salopeta scrie pe el
), dar miercuri si joi stau cu Stefi si sper sa o pun pe picioare. Mai rau este ca nici pofta de mancare nu are, azi a mancat o banana si citeva cereale de la Nestle.
Fug la ea ca se pare ca se trezeste, o seara placuta va doresc!
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare