Piticlontzi de iulie-august 2004 (206)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Mihaela, bine ai revenit !! Si ce cautai mama duminica la serviciu, ca petrecerile de obicei se tin acasa !!! Pupici si spor la ... dictari !!
In alta ordine de idei - am o nepoataaa !! Adica una noua, ca a nascut cumnata-mea (am primit telefonul asteptat, ca incepusem sa intru la idei !!!) si bebe si mama sint bine amindoua, mergem dupaamiaza sa le vedem, asa ca mai multe amanunte o sa obtin tonight, ca barbatii cind s-au vorbit nu si-au spus mai multe !

Alice si Andrei
Poze 2004 2005 2006www.dropshots.com/alice2004" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

Roxanaz -- a lasat-o mai moale a inteles ca nu are voie decat pana la usa si s-a resemnat dar face lectii zilnic cu Ana adica "schie itele" si "culoile" (picteaza) si el. Pana la scoala o sa stie perfec alfabetul si sa numere pana la 10 mom. stie pana la 4 zice " mami mani unu patu" adica mami vreau bani 1 si 4. stie si pe "doi si tei".

Ps . a invatat si culorile "osu". gaben, vede, beu, necu, ab, mofs, ros, etc. giciti voi ce culori reprezinta
Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

alice...sa-ti traiasca nepoata,sa fie sanatoasa,fericita si norocoasa...si voi toti pe langa ea!!!!!La multi ani!!

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Multumesc, Nora ! Am avut ceva emotii, recunosc, si acum cind ma gindesc ma ia cu racoreli, ca stiu cit si-a dorit copilul acesta !! Abia astept sa le vad diseara !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roberta04 spune:

ALICE, sa-ti traiasca nepotica, sa fie sanatoasa! Proaspetei mamici, refacere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biluta28 spune:

quote:
Originally posted by alice2004

Mihaela, bine ai revenit !! Si ce cautai mama duminica la serviciu, ca petrecerile de obicei se tin acasa !!! Pupici si spor la ... dictari !!
In alta ordine de idei - am o nepoataaa !! Adica una noua, ca a nascut cumnata-mea (am primit telefonul asteptat, ca incepusem sa intru la idei !!!) si bebe si mama sint bine amindoua, mergem dupaamiaza sa le vedem, asa ca mai multe amanunte o sa obtin tonight, ca barbatii cind s-au vorbit nu si-au spus mai multe !

Alice si Andrei

Asa eu mai smechera munki duminica taman cand e rost de petreceri

Ps Sati traiasca nepotica si sa aiba parte de o viata lina si frumoasa.

Mihaela - 33 ani- sagetator Ana 7 ani - Edi 2 ani si 2 luni

http://community.webshots.com/user/biluta28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Alice, sa-ti traiasca nepoata!!

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Sa ti traiasca nepotica, sa fie sanatoasa si sa aiba parte de fericire impreuna cu parintii si cei dragi !
Alice, sa ne spui cum a fost sa vezi un nou-nascut Pe mine ma ia cu fior de cate ori vad un bb mai mic de 1 an ... mi se par asa de micuti ...

Daria & Giulia (2004 08 16)

Mergi la inceput

Multumesc mult, fetele !!
Ma gindesc ca pe mami nu o sa o pot vedea azi, ca este in reanimare ( a vrut operatie cu anestezie generala, acu nu stiu daca a si obtinut-o), dar oricum ma astept sa nu o pot vedea ... dar pe bebe mic da, se pare ca are ochii albastri (zice tac-su fericitul !!)... si da, am mari emotii !!

Alice si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

alice, felicitari, sa`tz traiasca nepoata! bereeaaaa

Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3,

Mergi la inceput