Piticlontzi de iulie-august 2004 (206)
Raspunsuri - Pagina 10
diana21 spune:
Mitzura, ca se te mai linistesti putin, sa stii ca Ianca n-a avut voie sa se ridice in picioruse pana la un an din cauza unei suspiciuni de displazie. Noi am avut chilotei speciali care se puneau peste pampers. A facut si doua radiografii care iesisera nasol. La un an, i-am mai facut o radiografie si de-abia atrunci ne-au lasat s-o punem in picioruse. N-a fost nimic pana la urma. Si culmea, la ea pliurile erau la fel, doar ca cele de piciorul stang erau mai sus. Cand o punem pe spate se vedea asta. In fine...Displazia nu e o problema in sine, dar copiii suspecti de asta pot face luxatie de sold daca nu se iau masuri.
Marcela, poate veniti si voi la Creanga! Pupici!
Ianca Printesica si Super Mamica
Poze strumfesti
Poze mai vechi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78981" target="_blank">Povestea Burticii
szivarvany spune:
Salut si eu poporu` pe scurt ... sa aveti o zi super faina.
Sanatate tuturor !
Io merg la dush ca`s cu colorantu`n cap (ma fac bruneata ca mi place, nu ca mi ar sta bine
) si azi am libeeer, tananana, s a intors husbandu`, i am bucatarit, am plimbat cupilu` de nu mai puteam nici, io nici ea (acum doarme ca un ingeras) si dupa`masa merg in da siti, tralalalaaa, abia astept, io cu fetele. Nu cred ca ajungem in vreun bar de negri, dar un cocktail il voi bea
. Tre` sa ajung acasa cel tarziu pe 10 la baita
.
V am pupacit ! 

poze noi: http://family.webshots.com/album/553554290wJQQJg?start=48
Daria &
Giulia (2004 08 16)
g_ioana spune:
Mi-a pierit vocea di tot cand am cetit ce face Daria azi,mor de invidie!!!!Btw,distractie maxima!!!
La multi ani romancelor!!Beii,la voi flutura steagul la balcon,ca la mine da!
pupici
gorodeii
aripile mele
roxanaz spune:
ce bine ca nu-s singura pe la munci. oricum avem voie sa plecam la 3 hihihihi.
Ioana trecu maseaua maica? ia un algocalmin fiola....ca e sfant!
Dario bravo mama, mie imi plac brunetele
distractie placuta azi :)
Cristal, dah, si io ca tine. las ca ne facem noi mari ![]()
aidi va pup, ma duc la infirmeria mea.
sa aveti un week end super extra frumos!
roller025 spune:
Hallo!
Pentru cine nu-si mai aminteste, intr-o vreme dormeam pe forum... Dar venira vremuri grele cu munci si alte kestii si m-am lasat. Greu, dar a trebuit... Mi-e dor de voi... Poate, ocazional, prin w/e mai trec in vizite scurte... Asa ca nu mai stiu mare lucru.
Am aflat acum de nasterea Adelei. Felicitari familei marite! Bine ai venit pe lume!
Cu intarziere: La multi ani cu sanatate sarbatoritilor de Sf Andrei! 
Despre Vic: creste. In fiecare zi un pic. In fiecare zi adauga ceva nou in vocabular si ma surprinde cu tandreturi si scene de actorie. Il asteapta pe Mos Craciun, pentru care a invatat o poezie si un cantecel, dar nu stiu daca va avea curaj sa le spuna intr-o sala plina de oameni, daca nici acasa nu le spune in prezenta rara a lui tati. Are o lista lunga de cadouri, care cuprinde raioanele de jucarii din Cora si Careffour. Noroc ca in alte magazine nu mergem...
Cu gradi suntem prieteni. Nu mai plange ca nu vrea, nu mai plange nici acolo. POate de luni va incepe iar, dar nu cred, pentru ca saptamana asta a stat acasa din cauza de otita revenita in forta (se pare ca cea veche s-a vindecat partial si acum o luam de la capat).
Altfel toate bune. Va pupam cu drag, mamici, bebici, copilasi si burtici!
carmenp spune:
la multi ani, tuturor romanilor!
danule, cam rarut, multu` de toate mesajele care mi le trimiti si care ma bine dispun... felicitari pentru integrarea la gradi, pupam la voi
mitzule, inca putin...
darioo, pozeee!
mie-mi trecu raceala da` o lua ionu`, inca mai dau cu zaru` daca sa plec sau nu la ilinca
Carmen, Ilinca, Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3, 
Dorsilia spune:
fetelor, aveti dreptate, si oricum mi-am bagat in cap sa trec peste asperitatile cu mama si sa ne intelegem, de dragul lui Danut, ca lui ii place de ea tare mult, pana in prezent cel putin. Am discutat si cu cristi si am stabilit CLAR: de fata cu copilul NU mai discutam aprins despre problemele cotidiene si iminente: renovat, pana de timp, nascut, etc. El deja pricepe continutul si percepe fiecare intonatie si stare de spirit, de multe ori desi nu plang de fata cu el dar am ochii plansi (de prin baie, bucatarie) vine aproape, ma scruteaza intens si ma intreaba "mami de ce pangi?" si i se innoreaza fata mititica imediat. A inceput sa aiba si tulburari de somn de cateva zile, tot pe baza agitatiei din casa. Asa ca am luat masuri extreme. Si pe cristi il stopez instant cand incepe sa fie nervos ba pe maistri, ba pe lipsa timpului, ba pe proiectele ce-i stau in cap la firma....si i-am zis ca atunci cand intra-n casa sa fie doar TATA si atat , adica sa se tavaleasca cu Danut, sa-i zambeasca, sa se joace cu el, sa-i povesteasca eventual cu calm despre ce facem, cum o sa ne mutam...sa stranga din dinti si sa ma ajute mai ales acum pe final de sarcina, pt ca eu sunt cam intr-o pasa depresiva si fac fata la stres mai greu. Dupa ce nasc va veni mama la noi o vreme. Apoi imi voi lua o tanti macar 4-5 ore pe zi pt menaj usor si supravegheat fetita, al carui nume nu l-am stabilit clar, dar oscilez undeva intre Andreea, Antonia, Casiana, Cristiana.
In prezent cu curatenia o las mai moale, aspir si dau cu mopul....vasele le spalam cu randul, la cumparaturi nu mai merg, am comandat cadourile pt Craciun pe net, gatesc cat pot, in principal lui Danut. cam asta e...hai ca iar am scris si m-am plans:(
multam de sfaturi, de grija....va dorim un weekend linistit si sanatate tuturor!
speel spune:
LA MULTI ANI ROMANIA,am lacrimile garla in barba,m-a credeti sau nu dar asa mie de dor de casa de n-am cuvinte sa v-a spun.De cind am venit de la scoala stau numai cu nas-n protv si dorul de acasa rupe cite un pic si doare rau de tot.Azi mi-s mindra tare ca-s romanca,poate acolo acasa pentru voi e o zi obisnuita,insa aici pentru mine e mare sarbatoare.E ziua tarii mele unde m-am nascut,unde am avut cea mai frumoasa copilarie linga parintii mei dragi,unde-mi sunt acum mama si copilasul meu drag.nu mai pot scrie,ca nu mai vad tastatura,dar revin
kim222 spune:
la multi ani Romania!
Marcela de ce ai luat-o asa de personal?
Eu glumeam ,as face orice sa am si eu o fetita cu codite! Dar asta nu schimba cu nimic parerea mea....parintii de fete...au ceva probleme suplimentare!![]()
Eu am fost ieri la dentist...este nasoala treaba..nu mi-a facut nika..trebuie sa astept aprobarea de la compania de asigurari ...sa ma puna sub anestezie...
Am intrebat despre spalatul pe dinti. Este f important. Sanatate dintilor de lapte influenteaza dentitia definitiva si sanatatea gingiilor, si musai sa-i spalm noi pe dinti, pt ca ei sint prea mici!
Roberta sos marinat ..este suc de rosii,ceapa, usturoi...si cam asa ceva..eu il cumpar!Ai citit ce-am scris despre tusea ta?
Roxa ma bucur ca sinteti un pic mai bine...hang in there!
Dar Mugur ce face?
Mai vin ..ma duc sa fac o cafea....
edit..Ioana a trecut maseluta? Incearca si cu Aulin..daca nu..ceva alcool tinut acolo! Hai ca asta-i de bine!![]()
kim222 spune:
Pai ce faci madam'Speel...ca ma facusi pe mine sa bocesc.
.din asta imi esti? Gindeste ca se poate si mai rau sa fi la 15 ore de zbor cu avionul..de Romania...asta asa ca incurajare!
Io m-am intilnit cu sefa cind ma ducema la cafea si i-am spus ca azi ar trebui sa fiu libera..ca este ziua Romaniei!![]()
Daria ...pozee..sa vedem bruneta..asta-i curata destrabalare!
Si apropo de mers cu..fetele...Ieri ne-am treziu cu telefon de la amicul american ca el vine cu fisu la noi..nevasata a plecat cu fetele...tot in za siti
..si copilul il inebuneste! Asa ca au venit..el si-a luat berica si s-a asezat la TV..si io ...am avut grija de doi copii in loc de unu ![]()
Dana bine ai mai venit pe la noi...Ma bucur ca va merge bine cu gradi! Cu otita ..rabdare....
Cistalinule tu muncesti azi?
Lamurit-ma si pe mine...nu trebuia sa fiti llibere azi?
edit am vazut-o pe Giulia! O dulce! Ce inaltime mai are?