A fii sau nu insarcinata!
Intrebare?
O sarcina de 4 saptamani poate fi observata la ecograf? Dar la simpu control ginecologic?
Doresc un raspun! Ma aflu in fata unei probleme serioase, sunt sau nu insarcinata?! Testul barza spune ca da, controlul ginecologic si ecografia spun ca nu! Eu ce sa cred!?
Raspunsuri
ancadragoman spune:
La eco se vede de la 6 saptamani eu asa stiu,dar daca testul este pozitiv eu zic ca este bb.
Ca sa fii sigura mai fa un test...
FELICITARI....
anca
poze nunta
Incercari bb
tzuca74 spune:
De ce nu mergi sa faci o dozare beta-HcG? este cel mai sigur mod de a afla! Se face din sange si afli rezultatul in aceeasi zi.Succes!
kla78 spune:
sunt de acord cu TZUCA74....e cel mai sigur mod de a sti daca esti sau nu insarcinata,la eco e prea repede sa se vada.
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos
m_monique spune:
mie mi s-a vazut sarcina la ecografie intravaginala la 4 sapt si 3 zile.
37 + cu 
Nunta noastra
irinatunza spune:
Si mie mi s-a vazut la eco la 5 saptamini.
Dar si la dozarea BHCG care avea valori in crestere.
Bafta sa fie asa cum vrei tu
Pupici
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
Messa spune:
Beta HCG si apoi confirmare ecografica, sa te asiguri ca nu e ectopica. La mine s-a vazut sacul gestational la 6 saptamani.
cristina26 spune:
quote:
Initial creeata de Adada
Intrebare?
O sarcina de 4 saptamani poate fi observata la ecograf? Dar la simpu control ginecologic?
Doresc un raspun! Ma aflu in fata unei probleme serioase, sunt sau nu insarcinata?! Testul barza spune ca da, controlul ginecologic si ecografia spun ca nu! Eu ce sa cred!?
Copilul la 4 saptamani e foarte mic. Nu au ce sa vada la ecograf, sau control ginecologic, doar daca iti fac test de sange. Daca ti-ai facut test de sarcina acasa si a iesit pozitiv, inseamna ca esti insarcinata. Felicitari!
Ca si tine de altfel si eu am fost la doctor sa imi vad copilul cand eram insarcinata doar in 4-6 saptamani (nu mai stiu exact), pe langa faptul ca m-au facut sa beau 2 L de apa iar examinarea a fost oribila, nu au gasit copilul (pt ca era prea mic scumpul de el, nu avea nici bataiile la inima asa mic era).
Eu iti dores copil sanatos si nastere usoara!
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
copilul meu e ingeras
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
dianalaura spune:
Buna fetelor. Eu la 4 sapt am fost la ecograf, trebuie sa imi fac niste analize, si cu o zi inainte imi facusem un test de sarcina care a iesit pozitiv. Imi intarziase ciclul 2 zile, si cum la mine nu intarzie niciodata...I-am spus dr. respectiv sa se uite bine daca nu se vede vreo urma de bebe, dar cum trecusera doar 2 sapt de cand l-am conceput.. nu se vedea nimic. Asta era vinerea... intre timp am mai facut un test de sarcina, sa vad, tot asa iese... pur si simplu nu imi venea sa cred ca sunt insarcinata.. si joia urmatoare am fost la un ginecolog. Aceasta mi-a confirmat sarcina, chiar mi-a facut o poza, insa mi-a explicat ca am uterul in retrograd "dat pe spate", si de aceea i-a fost chiar ei foarte dificil sa detecteze bebe-ul. acum suntem bine sanatosi, in sapt 15, nu am avut nici un fel de probleme... asa ca te sfatuiesc sa mai astepti cateva zile si sa faci din nou o vizita la doctor, asta daca nu vrei sa iti faci analizele de sange mai repede.
Se pare ca sunt eu mai speciala asa, pt ca am si uterul in retrograd, care il au ca 15% dintre femei, plus ca am si RH negativ, care se intalneste tot cam la 15% din populatie...
dia 15+
jadi spune:
Eu am avut confirmare a sarcinilor la 5 saptamani dar la eco vaginal. S-au vazut butonii embrionari si in jur de 8-9 saptamani am repetat eco vaginal pentru confirmarea finala, cu batai de inima si tot tacamul. primul eco a fost pentru linistea mea sufleteasca ca exista ceva acolo si mai ales ca e in uter si nu in alte parti!
Deni &
Vlad 28 sept 2005 & bb2
sanziana72 spune:
quote:
Initial creeata de Adada
Intrebare?
Daca sunt doar 4 saptamani de la ultimul ciclu, inseamna ca sunt doar vreo 2 sau poate chiar una singura de la conceptie. Depinde ce fel de ciclu ai, daca ai ovulatia la mijloc sau decalata. Asa ca e destul de greu de vazut la ecograf. Incearca cu analizele de sange sau mai asteapta putin inainte de a mai face o ecografie.
Sanziana & Marina (03/10/2004)Cand s-a nascut Marina... Varsta Marinei
"We can do no great things - only small things with great love." ("Nu putem face lucruri mari – doar lucruri mici cu multa dragoste.")Mother Teresa (1910 - 1997)