Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (119)
Raspunsuri - Pagina 9
dana_ene spune:
Eu n-am mai luat opritoare. Scotch direct. Ce mai conteaza ca nu e estetic... si asa casa-i mereu cu fundu-n sus .
Ma duc s-o culc pe-asta mica ca-i scancita rau.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
anasebe spune:
SPIRIDUSI (13) - Ana M, Monica, March, Ursu, Irinatunza, Mirela, Anasebe, Giova, Pisoi, Micio, Anasol, Irinel, Szaboali
CLOPOTZEI (7) - Deea, Dana, Janina, Doina, Biancas, Anymony, Irinadum
BULGARASI (7) - Miri_Mik, Andiaroro, Bee, Danast, Maraki, Toanca, Teolinda
STELUTE (6) - Silvi, Bombonica, Cosmi, T Ioana, Ingrid, Denisa
STRUMFI (2) - Astery, Sim0
ELFI () -
FULGI DE NEA () -
ZBURDALNICI () -
SHMECHERASI () -
FULGISORI () -
PUFULETI
LUCEFERI
ALINTATI () -
Voturi: Monica70, Anasebe, Ingrid S, Anasol, Dana Ene, BiancaS, Astery, Silvi, Mirela, Maraki, Bombonica, Irinatunza, Deea, Ana M, Denisam, Miri_Mik, Cosmi, Pisoi, Sim0, T Ioana, Janina, Doina, Andiaroro, Bee, Danast, Giova, Toanca, Anymony, Micio, Irinadum, Irinel, Teolinda, Szaboali
-----------------------
Cine doreste sa-si schimbe votul sa zica!!!!!!!!!!!!!
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu , www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete (1) ,www.dropshots.com/annasebe" target="_blank"> (2) , www.dropshots.com/anesebe" target="_blank"> (3)
tiberica fara frica
maraki spune:
Danaaaaaaaaaa..ce tare eeeeesti!!!!!!!!!!! Cum de nu m.am gandit aseara la scotch??????????? Tocmai descoperise Angelo ca poate sa deschida usa la comoda din sufragerie....merci mult pt idee
fetelor mi.ati facut o pofta de chifteleeeeeeeee am cumparat ficatei de pui sa fac cu piure de cartofi, maine ca astazi sant bocna din congelator Ma duc sa-i dau iaurtul lui Angelo si sa il pun la nani, sper sa doarma pana vin bunicii
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2
Denisam spune:
LA MULTI ANI ANGELO!SA FII SANATOS SI VOIOS SI NOROCOS!Pupici de la Emma!
Fetele- multumim de felicitari!Eu sper ca intr-o sapt sa isi dea drumul de tot in ritmul asta.
Andiaro-felicitari si voua!
Dana-da cei din poze sunt socrii!pupici lui roxana!
La noi se ziceparjoale si chiftele, deci exact cum a zis Moni!
Moni- vazut pe diana- mor de dragul ei!pupici!
Bombo- cum te mai simtzi?
Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Biancas spune:
Mai fetelor din sud si din Moldova ma scuzati dar in zona mea mararul nu se foloseste la nimic. A ba da,,,unii fac clatite cu urda si marar..in rest..se folosete f putin, la noi patrunjelul e la ordinea zilei si eventual cimbrul...dar marar..a..si la castraveti murati in cantitati mici ca inmoaie castravetii.
Anul trecut cand am fost la mare numai in prajituri nu ne-au pus aia mararin rest in orice fel de mancare bagau putin marar asha sa nu il poti scoate si sa il mananci ...Sotul meu a spus ca ar putea sa faca o specialitate de prajitura cu crema de marar Am mancat sfecla rosie murata cu marar, am mancat ficat de pui prajit si deasupra otzara de marar..mai da-o incolo ca te scarbesti de atata marar
Deci anul trecut mancarea a fost ...
Anul asta cred ca am prins un bucatar din zona noastra ca la un singur fel de mancare a pus marar si ala deasupra (varza calita si deasupra marar pe care l-am dat frumos jos..)
Ana..eu am dat retzeta la piftele de cartofi ca nu toata lumea face
Prin Moldova se baga in sarmale cimbru parca, am mancat la cineva care era din Gheoghieni si de loc din Moldova. Sunt bunicele cu cimbru, dar cu marar...
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
irinatunza spune:
Biancas, nici eu nu-s fan marar. Si nici de cimbru in sarmale. Eu n-am facut sarmale niciodata, le face mami si-mi da si mie.
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
irinatunza spune:
Sotu a facut comanda dimineata de placinta cu mere si n-am nici un chef sa fac. Mai vad eu
poze Sabina
anasol spune:
CUSCRA PUNE MANA SI FA PLACINTA SI ARUNCA SI LA CIUREA O TAVA
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
asteryaro spune:
LA MULTI ANI Angelo! sa credti mare si sa fii sanatos!
Scuze de intarziere, dar am copil cu febra si kk cu sange, enterocolita zice pediatra. Sunt neagra de suparare.
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
irinatunza spune:
Sabina umbla si ea la sertare si daca nu-i dau voie incepe sa strige la mine "mama" "mama". dar scotch pe mobila n-as pune pt ca a mea e din aia cu luciu si banui ca se strica.
poze Sabina