Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (119)
Raspunsuri - Pagina 10
dana_ene spune:
Maraki, ma bucur ca ai preluat ideea . Daca ai si scotch dintr-ala lat e si mai bine. Pune banda lunga si iti garantez ca vor mai trece cateva luni bune pana va putea s-o desprinda. Eu - cum va spuneam - asa am procedat si cand a fost Oana mare deschizatoare de sertare si usite .
Denisa, pai mie mi se pare ca merge foarte bine chiar Emma.
Bianca, mie imi place mararul. Eii, sigur, nu chiar in orice mancare, dar acolo unde trebuie niste verdeata e bine venit si el. La noi in Muntenia se foloseste destul de mult mararul.
Si eu ma gandeam mai devreme la Bombonica. Cum se mai simte cu alergia.
Anasol multi lui Dav.
Si eu urasc antibioticele. Le evit pe cat posibil. Dar daca nu se poate fara... atunci asta e.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">BEBELUSI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
Biancas spune:
Irina eu am facut iar zilele trecute si am pus scortisoara multa..mm de buna a iesit...si am o reteta super ieftina si buna cu foi subtiri nu asha groase.
Ieri ma gandeam ca nu am mai facut "Salam de biscuiti" poate aveti reteta..nu am mai facut de ani de zile ca am tot uitat de prajitura asta...
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
irinatunza spune:
Cusca, vezi ca daca ma apuc sa fac chiar arunc una. Vezi sa stai la poarta s-o prinzi.
Cristina, sanatate Razvanelului. Da de la ce a facut mititelul enterocolita ? A papa ceva ?
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
irinatunza spune:
Biancas, si eu tot cu foi subtiri fac. La aluaturi nu ma pricep. Oricum astea cu foi subtiri is mai bune.
Ma duc sa vad daca papa Sabi ceva ca ma tot striga mititica.
Irina si Sabina Maria (23 februarie 2006)
poze Sabina
Biancas spune:
Cristina cum de a facut enterocolita? Vai..a avut si sandra cand era mica si voma intruna.
Sanatate multa iti doresc
Denisa eu am demult benzi care se lipesc pe mobila pt a nu deschide sertarele. Le-am cumparat de la magazin cu 90.000 bucata si sunt cu scai. Crezi ca nu le-a desfacut??? Oho...decand inca...e expert in desfacerea aricilor, sa vezi ce frumos isi baga mana pe lateral si trage Si ciudat, la un sertar unde imi tin toate hartiile din casa nu am pus si acolo nu a umblat niciodata...In rest la celelalte 2 sertare...toata ziua trage de arici sa deschida sertarele. Eu cred ca e chestie pana invatza sa le deschide si daca vede ca e ceva acolo mai tare se inversuneaza...
Albumul nostru
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
dana_ene spune:
Astery, of, saracutul !
Da, cica umbla in Buzaul nostru o viroza de-asta de da enterocolita in forma grava.
Nu stiu daca ai mai citit la mamicile de Buzau. Ileana a iesit aseara din spital cu Ilinca. Si ea a facut enterocolita.
Uite povesteste aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=86402&whichpage=16
Poate te ajuta tratamentul ei.
!
dana_ene spune:
Astery, uite in final Ileana spune asa:
PS: toata boala fetii a fost de natura virala, ca se pare ca sezonul asta se poarta enterocolitele acute toxice. Noapte de noapte se internau cate 2-3 copii in aceeasi situatie cu Ilinca, unii mai mari, altii mai mici.
Va dorim insanatosire rapida .
Urasc enterocolita asta. Oana a facut si ea de cateva ori.
Stiu prin ce treci.
Biancas spune:
Chiar ca trebuie spus un Doamne ajuta aici...cand s-a imbolnavit Sandra mea era epidemie in oras. Normal ca s-a imbolnavit si nepoata mea care e cu 5 luni mai mare. sandra a vomat intr-o veselie (avea 1.5 ani) si nepoata mea la fel dar la ea s-a agravat boala si a stat sora-mea cu ea in spital 3 saptamani ca a facut encefalita E crunt sa stai in spital cu un copil mic...
Cristina nu am vrut sa te speriu, sper sa treceti cu bine peste asta si daca vezi ca e grav tare mergi la spital ca nu e gluma, enterocolita are complicatii urate.
Dana, am vazut povestea si e urat ce s-a intamplat. Bine ca acum e acasa si s-a rezlvat problema. Saraca mamica prin ce a trecut...
Albumul nostru
dana_ene spune:
Astery, sunt de acord cu ceea ce a spus Bianca.
Nu vreau nici eu sa te sperii, dar e bine sa fii informata in privinta bolii.
Si neaparat sa nu te abati de la regim. Tratamentul fara regim strict e apa de ploaie .
silvi_2005 spune:
Cristina, sanatate multa puiutei tale
Vad ca ati vb de chiftele si alte bunatati, o sa imi fac si eu o salata ceva mai incolo...va pun si voua site-ul(sper ca nu e si asta publicitate...)http://gastronomie.ele.ro/Salate_--rc4_p1.html
Am ajuns si la Interservisan cu "donatia" lui Alain am luat biletul lui Jean de microbus din Budapesta si am mai facut ceva cumparaturi.Picaturile lui Alain contin ser fiziologic, ser efedrinat 0,5% si o tb de biseptol. serul efedrinat acre e oricum in concentratie mica e diluat in dou cu ser fiziologis si 2 pic cat trebuie o data zic eu ca e ok, oricum trebuie sa fac ceva sa doarma micutul la noapte....
Azi la pranz am ars carnita lui Alain...inchisesem usa sa nu auda masina de spalat ca doarmea si am uitat de ea....
Daca ceva se intampla o singura data, se poate sa nu se mai repete niciodata dar daca se intampla de doua ori, se va repeta sigur si a treia oara.