INSEMINARE (5)
Raspunsuri - Pagina 9
Micky2007 spune:
Catty de ce te stresezi atat, fa rost de bani azi si fa un test, ca nu moare nimeni, sa te mai linistesti. Il iei pe cel mai ieftin. Eu zic ca este bebe.
Eu am facut un test seara si m-am linistit.
La tine o sa fie doua liniute, nu ai de ce sa iti faci probleme.
Pupici
Micky
Micky2007 spune:
Foxxy nu stiu ce sa mai zic, ca si eu tot cu dr. Bucur am facut prima inseminare, iar luna asta o fac pe a doua tot cu ea pe ciclu natural. Si as vrea sa o fac la cabinetul ei particular, ca numai este la CMU.
La noi sotul meu are 58 mil. nepreparata, la prima IA nu mi-a spus dupa preparare cat a fost. Prima a fost nereusita, am inteles din cauza chisturilor endometriozice. Luna trecuta m-a pus sa fac laparoscopie, pe care am si facut-o.
Crezi ca nu imi reuseste fara stimulare, avand in vedere ca eu nu am probleme cu ovulatia? Mie nu mi-a dat sa fac nici un tratament de stimulare.
Daca nu iese nici luna asta cred ca ma mut si eu la un alt dr.
Dar tu de ce te-ai mutat la dr. Cocei? Sper ca am inteles bine.
Micky
gabri-ela spune:
Buna seara dragele mele !
Sunt noua si as vrea sa ma ajutati, daca se poate, cu cateva sfaturi... Din pacate sotul meu a fost diagnosticat cu azoospermie (inclusiv la doua analize la dr. Matei)iar analizele hormonale au iesit destul de prost:
LH=6.5
Testosteron=2.25
FSH=25,25
Examenul urologic nu a identificat o cauza clara a acestei situatii, nu exista obstructie....dar se pare ca nu se produc!
In aceste conditii, variantele noastre ar fi o biopsie testiculara urmata de ICSI (asta in cazul in care se gaseste ceva viabil la biopsie) sau IAD...
Puteti sa-mi spuneti in cazul inseminarii artificiale de la donor, de unde ar trebui sa incep si mai ales cu cine si unde? Trebuie sa-mi fac o programare? Cum trebuie sa procedez mai ales ca sunt din provincie?
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile voastre si va doresc multa sanatate si sa ne ajute Dumnezeu!
catty spune:
GABRI-ELA, IAD se face la Giulesti si nu la cabinete particulare. Asteapta sa treaca sarbatorile si ia legatura cu dna Cocei sau dr Moisa.
FOXXY, sa dea DD ca dna Cocei sa aiba mana buna la IA cu nr. 3. Eu am facut IA pe 21 noiembrie pe ciclu stimulat pt ca desi eu ovulez natural dr meu spune ca asa sansele sunt mult mai mari.
Fetelor, z27 a venit din pacate. Astept si nu stiu ce sa mai cred. Dimineata la 6.50 TB era 36.8, si de obicei la acea ora era 37.1. Deci e clar ca TB a scazut. Am dureri ca la ciclu de vinerea trecuta, asa ca nu pot face decat sa astept. Test nu fac azi. Poate incerc unul maine daca nu ma invadeaza.
Pupici la toata lumea si o zi minunata va doresc.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
brunetaeta spune:
Lorelai eu stiu ca inseminarea la cabinetul lui Niculescu era 300 RON, asa am vazut pe lista de preturi in vara asta, mi se pare rezonabil dar nu stiu daca mai include ceva. Ce mult m-as bucura sa faci la el si sa ramai gravi. Succes indiferent unde o faci Nu am retinut cat de curand trebuie sa faci inseminarea, caci dupa 15 dec. stiu ca nu mai este in tara.
Micky si tie
Cattyiti tin pumnii stransi de tot
cristiama spune:
Foxxy,
Cu conteaza daca faci sau nu stimulare pt IA ci daca ai sau nu ovulatie.
La mine nu mai e natural, am deja 37 de ani, asa ca luna asta a fost cu stimulare.
Banuiesc ca faci monitorizare inainte si stii exact cum stai.
Daca nu schimba urgent doctorul.
Catty, si eu as vrea sa fac IA la o clinica particulara, prima oara am facut la CMU tot cu dr. Cocei, ce a de care va spuneam ca a fost reusita...dar am pierdut sarcina.
Da acu nu aveam doctor la CMU si m-au trimis la Giulesti sa nu pierd frumusete de folicul de 19/16 mm.
Catty, spune-mi si mie te rog la ce clinica ai fost si daca esti multumita.
Mie Cocei imi place f tare, aveti idee cum e la cabinetul ei privat?
si...Catty ai facut testul?
lorelai_lorelai spune:
Cristiama, Cocei e la Marinescu Medical Center miercuri si in Week- end e la Niculescu la cabinet.Cel putin asa mi-a spus mie ieri.
catty spune:
CRISTIAMA, dna Cocei este si la Dacia Medical Center (este centrul dnei Cezara Bucur), acolo unde am facut eu IA. Acolo merge in functie de zilele in care dna Cezara Bucur are de facut inseminari. Mie IA mi-a facut-o dr meu, dar dna Cocei a stat langa mine pe toata durata inseminarii.
Astept inca vizitatorii. Poate sunt si ei draguti si ma iarta pt 9 luni.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
lindutza05 spune:
Buna fetelor,
eu i-mi cam pierdusem speranta sa fac luna asta IA pt.ca in ziua a 10-a am fost la ecograf si mi-au zis ca pot sa uit pt. ca aveam foliculii de max.1cm. Mi-am tot facut test acasa de ovulatie pina ieri ziua a 15-a si tot nimic.azi dimineata l-am mai facut o data si mi-a iesit pozitiv cu toate ca sint in ziua a16 -a de ciclu.Voi merge totusi azi la inca un ecograf ca sa-mi masoare foliculii si sa-mi dea injectzia.Sper sa fie totul ok.ca miine sa merg la clinica sa-mi faca IA.
Dupa atita timp de asteptari am sa reusesc sa fac si eu IA mult asteptata.SPERRR!!!!
Am sa mai intru zilele urmatoare sa va scriu cum a evoluat totul.
Va pe toate si sa iasa cu ochisori la toata lumea.
ioana_p76 spune:
Buna, fetelor!
Am citit parerile voastre referitor la stimularea pt. IA si va spun ce mi-a zis si mie dr. : ca sunt mai multe sanse cu stimulare. Eu prima IA am facut-o fara stimulare, asa, ca de control, ca sa vada dr. daca ovulez si ce fel de folicul si endometru am fara stimulare. Si desi am avut ovulatie normala, folicul mare si endom . bun, mi-a recomandat stimulare pt. cresterea sanselor. Si eu cred ca e logic sa fie mai multe sanse cu stimulare, ca se elbereaza mai multe ovule.
Deci, Micky parerea mea e ca ar fi bine sa faci si stimulare pt. IA.
Catty iti tin in continuare pumnii! Poate ne ajuta Dumnezeu si sarbatorim amandoua maine vestea cea mare!!
Foxxy imi pare rau sa aud ca ai deja 2 IA nereusite. La fel cum i-am zis si lui Micki, cred ca e mai bine sa faci stimulare, ai mai multe sanse.
Eu tot sper ca din cei 5 mil. de mobili unul s-a "intersectat" cu unul din cele trei ovule pe care le-am produs eu!
Gabriela inainte de IAD nu v-ati gandit la FIV cu ICSI?
Fetelor, va pup pe toate!
Maine va zic rezultatul testului. Tineti-mi pumnii! Am niste emotii...
Ioana
trying to get pregnant