INSEMINARE (5)
Raspunsuri - Pagina 8
Micky2007 spune:
Ioana_p76 scuza-ma, tocmai pe tine te-am uitat....vine galeria
Eu cred ca daca in decembrie numai va ganditi sa luati tratamente, tocmai atunci se va intampla minunea fiind mai relaxate. Bafta tuturor.
Eu astept sa imi vina zilele astea, ca deja am vazut ceva rosu in fata ochilor. Cu cat este mai repede, cu atat este mai bine.
lindutza05 asa eram si eu la inceput, nu stiam absolut nimic, dar tot citind pe acest forum si intreband fetele, m-am desteptat.
Micky
ioana_p76 spune:
Micki multumesc pentru galerie! E asa bine sa vad ca sunteti alaturi de mine, fetelor! Parca am mai multa speranta cand vad ca ma sustineti!
Micky acum ca urmeaza sa vina CM, ce faci, incepi tratament pentru inseminare? Iti doresc de pe acum multa bafta!
Va pup pe toate!
Ioana
trying to get pregnant
ali spune:
Ioana , fac si eu galerie pentru tine numai sa fie cu ochisori .
Marrina ti-am trimis pe PM mica mea istorie cu chistul.Daca ai inteles ceva si ma poti ajuta.... ar fi super.
ali
cristiama spune:
Buna fetelor,
Inteleg foarte bine emotia voastra.
Mai intai sa spun ca la mine prima IA a fost reusita, chiar daca am pierdut sarcina la 7 saptamani si am 37 de ani.
Acum sunt la a 3-a IA si nu ma gandesc sa-mi fac test decat daca intarzie ciclul.
Primele 2 le-am facut la CMU si ultima la Giulesti cu Cocei.
mie mi se pare ca la cabinetele particulare te trateaza cel putin uman.
La Giulesti dupa IA, intr-o camera de 4mp mai erau 3/4 doctorite sau asistente care mancau bomboane, vorbeau, radeau si una chiar FUMA!!!
si m-au uitat acolo.
Despre ce spune DJ mama, sansa sa ramai insarcinata dupa
- IA este 15%
- dupa FIV este 20%
asa ca emotiile sunt cam pe acolo, mai ales ca ceea ce ne dorim toate este bebele, indiferent de calea pe care ajungem sa-l obtinem, nu?
catty spune:
CRISTIAMA, uite de asta am facut eu IA la particular si am dat 5 mil. Macar se poarta bine tata si e curatenie si toata lumea iti zambeste. Sa dea DD sa iasa IA si sa ai parte de bebele mult dorit.
Fetelor, eu astept. Au venit iar la ora 13 durerile de burta pe care le am de vineri si au trecut pe la ora 16. Acum ma inteapa inauntru si nu stiu ce e. Maine e ziua cea mare si eu tot stau si ma intreb daca sa fac un test sau nu.
Pupici tuturor.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
catty spune:
Am nervi cat casa. I-am sotului azi toti banii sa plateasca ratele si am uitat sa opresc bani sa imi iau un test. Si el nu vrea sa imi dea ca zice sa mai am rabdare. Cred ca ii e mai frica de rezultat decat imi e mie. Mama ei de treaba. Daca maine am TB tot asa ridicata ma imprumut de bani si fac un test la munca. Daca TB scade, astept invazia si luna ianuarie sa o iau de la capat.
IOANA, MARRINA, la voi cand e ziua cea mare?
Pupici tuturor si seara buna va doresc.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
Foxxy spune:
Fetelor, va pup pe toate !
stiu, n-am mai scris demult dar sunt foarte deprimata, mai ales acum ca s-au adunat 2 IA nereusite la giulesti.
Pe ambele le-am facut cu dr Bucur, una pe ciclu stimulat (aici am putut sa jur c-am ramas dar am eliminat la un moment dat niste cheaguri si-au disparut toate simptomele) si una pe ciclu nestimulat.
Pe ciclu nestimulat practic nu exista sanse de reusita, dupa cum spune dr T, de ce totusi se mai fac asa, eu nu pot sa inteleg...
M-au costat ambele cate 2 mil, dar eu va sfatuiesc pe toate sa aveti grija si de dr. separat plus biologul care prepara sperma...pana la urma munca lor este cea mai importanta. Sotul meu are oligo (cam 5 mil la ultima spermograma) dar la inseminari mi-au spus ca probele aduse au fost f bune (o data 23 mil, o data 56 mil dupa preparare!) - ceea ce nu cred nici in ruptul capului, pt ca in aceste conditii as fi ramas in mod natural.
Luna asta mai incercam una dar cu dr Cocei, care a fost extrem de dragutza si mi-a spus cinstit ca la o spermograma de 5 mil n-avem sanse cu IA, dar daca vrem o mai facem o data tot la Giulesti (cica au conditii mai bune de preparare a spermei).
Stiu ca este f urat la giulesti, holul acela de la reproducere umana asistata imi da fiori, dar se pare ca au aparatura mai performanta decat in celelalte cabinete unde se mai fac IA.
Va intreb si pe voi cateva lucruri - cate mil a avut proba de sperma la IA la voi ? Ati auzit vreodata de reusita la IA pe ciclu nestimulat ?Ca ma gandesc ca tot degeaba o s-o facem si pe a treia...
Pupici multi si va tin pumnii !
lorelai_lorelai spune:
Doamne Catty, cat de incordata esti!Poate ca e de bine!!!Poate ca e un semn ca nu ai avut azi bani...poate, poate!Imi e groaza si mie de ceea ce urmeaza!Daca faci testul, scrie si tu sa aflam si noi ca toate suntem incordate!!!
Micky2007 spune:
Ioana_p76 nu fac nici un tratament, fac direct IA pe ciclu natural. Eu nu am probleme cu ovulatia.
Pupici
Micky