INSEMINARE (5)
Raspunsuri - Pagina 6
Micky2007 spune:
lorelai_lorelai eu in prima zi, sun si ma programez intotdeauna, fie cabinet particular, fie spital. Te programeaza intai la monitorizare, apoi daca este ok. iti spune dr. cand sa faci IA.
Alegerea nu este a ta, unde faci inseminarea? Ca asta depinde de bani, din punctul meu de vedere si nu de medic.
Bafta multa sa iasa la toate cu ochisori.
Micky
aurelia77 spune:
Buna fetelor,
N-am mai intrat de mult pe site dar v-am citi tot timpul.Cred ca am vrut sa ma detasez de tot o perioada de tot ce inseamna sperante de a avea un copil.
Lorelei Nu mi-a reusit inseminarea .Dar nici nu am mai facut alrta.Si eu am facut ultima cu Dr Cocei si pot sa-ti spun ca trebuie sa suni la spital in prima zi a ciclului.Nu stiu daca face inseminari si la cabinet.N-am facut niciodata acolo.Ma gandeam sa incep din ianuarie si sa ma tin de asta.Am avut xcam multe in ultima perioada si nu m-am mai ocupat de asta.Iti scriu si un pm.
Pentru toate fetele sunt alaturi de voi si va doresc sa va ajute Dumnezeu sa va indepliniti visul.
Pupici
catty spune:
MICHY, luni fac 14 zile de la IA si marti tre sa apara uratii. Acum o sa meditez in week-end sa vad daca are sens sa ma stresez cu teste de sange sau de urina sau sa astept sa vad ce imi aduce ziua de marti. Azi z24, mi-am luat TB la 6.50 cu 20 de minute mai tarziu decat de obicei pt ca atunci m-am trezit si era 37.1. Astept sa vad cum stam maine, luni si marti la capitolul TB.
Pupici tuturor si week-end placut.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
Micky2007 spune:
Catty daca tii minte si la mine a fost crescuta temperatura 37.1, dar in ziua 15 cand am facut testul de sange a scazut la 36.8 si mi-am dat seama ca nu este bebe, dar totusi eu am facut testul de sange, sa fiu sigura. Dar eu nu am avut simptome ca tine. Tu ai toate sansele sa fie bebe. Eu iti tin pumnii si marti sau cand o fi, sa ne dai vestea cea mare. Sunt sigura ca ai sa ai cele mai fericite sarbatori.
Si inca ceva, nu te mai stresa, DD iti va aduce un bebe frumos, ai sa vezi.
Micky
brunetaeta spune:
Multumesc mult fetelor, sunteti asa de dragute
Sarut mana Catty, ptr.locul in listuta Iti tin pumnii sa fie cu ochisori.
Pe 11 dec. incep o noua monitorizare insa fara tratament ptr. ca am facut o pauza de 5 luni de la ultima stimulare si acum dr. vrea sa vada daca intamplator ovulez natural, ceea ce eu nu cred Iar din ianuarie cred ca ma asteapta iarasi injectiile cu menogon
catty spune:
BRUNETAETA, de ce nu incerci tu sa iei naturiste, maca sau altceva, sa vezi daca nu ai ovulatie cu ajutorul lor si scapi de injectiile cu hormoni?
MYCHY, nu stiu ce va fi. Nu fac test, m-am hotarat. Astept ziua de marti sa vad ce imi aduce. Poate merg luni la eco in speranta ca se vede ceva,dar nu sunt sigura.
Pupici tuturor
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
catty spune:
Eu sunt inca z24 azi. Am ceva nelamuriri si poate ma ajutati voi, ca eu simt ca innebunesc. TB ieri la ora 6.30 era 36.8. Azi dimineata mi-am luat TB la 6.50 si era 37.1!!! Am avut azi dureri de credeam ca ma invadat uratii pe timpul zilei si m-am dus speriata de cateva ori la baie. Nu sunt invadata, dar a aparut mucusul care la mine prevesteste rushii. Plus ca nu scap de durerile de coloana care ma omoara.
Sanii mei de care eram atat de sigura ca imi vor spune daca e bebe sau nu m-au tradat. Nu ma pot orienta deloc, desi ii pipai si ii strang toata ziua. Am observat ca dupa ce ma trezesc ma dor tare pt ca apoi durerea sa cedeze.
Am hotarat sa nu fac nici un test si sa astept sa vad ce imi aduce ziua de marti si nici eco nu mai fac luni. Va fi cum imi e scris acolo sus de DD. Sper numai ca DD sa imi auda rugaciunea si sa puna capat chinului meu si al vostru. Daca nu, va trebui sa gasesc forta pt a-i da vestea sotului meu si pt a-l consola. Nu mi-e frica de durerea mea, pt ca sunt obisnuita, mi-e frica de durerea lui. Eu plang si tip si ma descarc, dar el tine durerea si nu vorbeste si tare imi e sa nu se imbolnaveasca.
Haideti ca v-as stresat destul pe seara asta.
Pupici.
Somn usor tuturor si sa aveti o duminica frumoasa.
catalina
lindutza05 spune:
Buna fetelor,
am revenit din nou pt.ca nu am mai scris de mult,urma luna trecuta sa fac o inseminare dar nu am reusit ca am picat cu ovulatzia simbata si duminica.
Acuma sper sa fie pe luni 4.12 doar ca nu stiu ce sa zic ca la mine parca totul e foarte complicat din cauza ca locuiesc la 120 dekm de clinica si nu pot sa ma monitorizeze chiar ei si atunci sint nevoita sa merg la medicul meu ginecolog.
doar ca saptamina asta a fost in concediu si m-a trimis la alt medic,eram in a 10-a zi de la ciclu si marimea foliculilor era de cam 1 cm si m-a descurajat ca cica nu as mai prinde luna asta.Am sunat la clinica si mi-au spus ca e normala marimea si sa-mi fac test de ovulatzie si daca am 2 linii in 30 de ore trebuie sa-mi faca IA.
Azi am facut dar era numai o liniutza si sper ca miine sa am 2 linii ca pe luni sa pot merge la IA.
apropo,am mai primit niste injectii pe care va trebui sa le fac inainte de a merge la IA se numesc Predalon,nu stiu exact ce este dar presupun ca este echivalentul aceluia despre care voi tot vad ca pomeniti ,stie care va ceva?
ali spune:
Linduta si la voi e asa de complicat?
Din pacate nu te pot ajuta, nu stiu ce e predalon.In a cata zi ti-a zis sa iei aceste injectii?Oare nu cumva sunt echivalentul pregnylului, care ajuta foliculul sa se sparga?
Cattysor, capul sus. Nu cred ca trebuie sa-ti pierzi speranta, inca.Si cred ca barbatii suporta mai usor decat noi.Isi doresc ei copii dar cred ca dorinta mai arzatoare vine din partea noastra, doar noi suntem create de DD sa procream. O pentru incurajare.
Brunetaeta , bine ai venit pe lista noastra.
Imi doresc ca din lista asta sa incepem cat de curand sa plecam tot cate una dintre noi la odiseea celor 40 de sapt.
Mickey, cum te mai simti dupa laparoscopie?Eu am trecut usor peste.Mai greu a fost a doua zi in spital cand mi-a fost foarte rau.Dupa aceea eram ca noua.Buricul e cel mai afectat.Ca sa glumesc nitelus,aveam un buric frumusel si acum e cam cusut bietul de el.
Din pacate nu am fost inspirata ca si tine sa incep inseminarile imediat dupa laparo.Cred ca sunt sanse mai mari asa cum procedezi tu.
Pupici tuturor si o duminica placuta.
ali
brunetaeta spune:
Multumesc, ali
Caty, nu mai fi supi,te rog. Incearca sa mai astepti un pic cu incredere in D-zeu indiferent de rezultat. Si eu cred ca sotii nostri trec mai usor peste aceste situatii, ptr. ca desi isi doresc mult un copil, ei nu pot simti ce simtim noi cand ne dorim sa avem in pantece un copil.
O duminica frumoasa va doresc.