INSEMINARE (5)
Raspunsuri - Pagina 5
catty spune:
ALI, lasa ca poate e mai bine ca te lasa dr tau sa respiri luna asta. Stii f bine ca stimularile astea timp indelungat iti dererau de tot hormonii. Parerea mea este sa iei in continuare naturiste macar sa iti reglezi valorile hormonale. Parerea mea. Uite eu din august am luat BU 3/zi pana la ovulatie si napraznic 3/zi toata luna, si am avut niste rezultate la hormonale de m-am mirat si eu. Nu am avut asa analize bune de la 14 ani cand am inceput sa am ceva probleme cu tiroida, am avut ovare polichistice, etc. Si normal ca ramai la noi, cum iti trece prin cap ca te dam afara? Esti de-a noastra pana nasti si dupa aceea. Bine? Asa ca fruntea sus si bucura-te de sarbatorile care se apropie si incearca sa iti regasesti linistea de care avem atat de mare nevoie.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
lorelai_lorelai spune:
Catty, stai calma. Cat priveste visele, e normal sa reactiomezi asa pentru ca asta e problemuta ta primordiala.Necunoscute sunt caile Domnului, nu te mai stesa cu TB.Am o prietena care si-a legat trompele pt. ca avea 2 bb si nu mai dorea altul si...cand colo a ramas graviduta luna viitoare.Deci... orice e posibil!Pupice si burtice mari la anu la toate!
catty spune:
LORELAI, sa speram ca va fi bine. Acum am alt stres. M-am dus la un centru medical langa mine unde vreau sa fac luni testul de sange sa vad cat costa si cand imi da rezultatul, si e inchis. Nici nu stiu daca acolo fac beta HCG. O sa incerc sa sun acum la alt centru, unde nu as vrea sa merg, sa vad daca aia fac si cat costa.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
marrina spune:
ali Eu stiu ca lichid in fundul de sac Douglas inseamna ca ovulatia a avut loc. Da-mi voie sa spun ca ori dr. tau e aerian ori eu nu inteleg ce planuri are cu tine. Scuze. Nu stiu povestea ta de la cap la coada dar nu inteleg. Poate intr-o zi imi scrii un PM cu mai multe detalii ca sa ma lamuresc si sa vad daca te pot ajuta cu un sfat.
catty Fara stress, da? Pai cum crezi ca stau eu pana luni departe de calculator stiind ca te perpelesti.
Un sfarsit de saptamana minunat tuturor!!!!
Trebuie doar sa crezi!
marrina
copilutzu spune:
danyalo si io...si multumesc mult!!
Micky2007 sar'na mult!!! Am facut Pregnyl-lul la ora 9.30 ,...ptr. ca atunci am ajuns la spital...Sper sa fie bine...
lorelai Nu am luat nimic ptr. stimulare ,... decat Maca..de la mine putere ..si vad ca mi-a priit , ptr. ca nu aveam ovulatie fara medicatie.
Eco am facut in z.12 si aveam foliculi de 12 si 13 mm si endom. 6 mm. Iar in z15. foliculi erau de 17mm, 13mm si endom. 8 mm. Mi-a prescris Pregnyl in z.16. iar inz. 17 IAD.
Pretul este 2 mil. la Giulesti. Preturile de la.Medical Center nu le stiu ca eu fac IAD si acolo nu se face.
marrina am facut deja ...dar totusi spune-mi imi mai face eco inainte de inseminare???
Catty sa-ti ajute Dumnezeu sa fie bine!!!
Pup toate fetele!!!
PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!
"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "
copilutz'
marrina spune:
copilutzu Mie nu mi-a mai facut eco inainte de inseminare. Cred ca nu mai e nevoie atata timp cat ai facut Pregnyl.
Trebuie doar sa crezi!
marrina
lorelai_lorelai spune:
Dragele, sa vedeti la ce ma mai gandeam acum.Am colindat o leaca prin capitolele anterioare si am vazut ca pentru IA trebuie sa te programezi la Giulesti din prima zi a ciclului.Eu inca nu stiu unde o voi facea-o pentru ca eu merg la Cocei la cab. particular. Am decat nr. de la spital unde nu reusesc sa dau de ea. Are careva nr. de mobil?Dati-mi si mie un Pm daca il aveti ca tare stresata sunt!Ma nerveza ca nu stiu sigur unde ma va insemina .Uof ce ti-e si cu certitudinile astea!
brunetaeta spune:
Buna fetele si La Multi Ani de 1 Dec.
Desi inca nu am nici o inseminare la activ, ma pregatesc intens ptr. prima inseminare care probabil va avea loc prin februarie 2007.
Pana atunci, daca ma primiti, as vrea sa ma inscriu pe listuta voastra si sa incerc sa invat cat mai multe de la voi.
Eu sunt pacienta dr.Niculescu si m-as bucura tare mult sa mai gasesc fete care fac inseminare cu dansul.
Catty, daca crezi ca este prea devreme sa ma inscriu pe listuta avand in vedere ca nu am facut inca nicio inseminare, nu ma supar daca imi spui ca trebuie sa astept pana in februarie. M-ar interesa macar sa mai gasesc paciente ale dr.Niculescu care ar putea fi in aceeasi situatie cu mine, cum ar fi : prolacina marita, lipsa ovulatiei, cresterea endometrului f.greu ...stresul.
catty spune:
brunetaeta, bine ai venit printre noi. Nu conteaza daca nu ai facut inca IA pana acum. Esti de-a noastra si te trec pe listuta.
MARRINA, promit sa stau linistita si fara sa ma stresez. Oricum acum raul sau binele e deja facut. Stau sa ma hotarasc daca sa fac test luni fie el si de urina, sau sa astept ziua de marti si sa vad daca ma invadeaza armata roshie. Pana luni am timp sa ma hotarasc.
Pupici tuturor si week-end placut.
catalina
Micky2007 spune:
Brunetaeta bine ai venit printre noi si multa bafta sa iti iasa prima IA. Noi te primim cu mult drag si speram ca te putem ajuta cu multe informatii legate de IA.
Catty maine se implinesc cele 15 zile? La mine au mai intarziat nesuferitii astia de rushi, au venit cam dupa 17 zile, facusem si testul de sange si ei tot nu venisera. Cred ca mai bine, maine fa un test de sarcina. La mine testul de sange era inclus in pretul IA, asa cred ca este in jur de 500 mii. Poate este si la tine inclus.
Pupici
Micky