INSEMINARE (5)
Raspunsuri - Pagina 4
copilutzu spune:
LA MULTI ANI SARBATORITELOR SI SARBATORILILOR DE AZI!!!
Fetelor va rog sa ma ajutati cu ceva informatii!!!
Am facut eco. ziua 15, un folicul pe dr. de 17mm si unul pe stanga de 12mm, iar endometru 8,5 mm.
Dr. mi-a spus sa fac maine Pregnyl si inseminarea Sambata la ora 8 dim.
Cand sa fac Pregnyl ??? Dimineata la pranz sau seara??? sau nu conteaza???
Greseala mea a fost ca nu am intrebat ...dar intelegeti-ma... de bucurie... cand am auzit de IA.
Sunt pacienta dr. Cocei si Da face inseminare si singura .
PERLUTZA
FLORILE MELE
Un drac de fata!
"Cand am incetat de a mai fi copii, am si murit !!! "
copilutz'
danyalo spune:
copilutzule
Pai maine dim. poti sa te injectezi! cel mai tarziu pe la pranz cred! Eu tot cu dansa am facut ISA si in Z. 12 pe la ora 11 am fost la eco ... la ora 12 am facut pregnyl si a doua zi pe la ora 10. 30 m-a inseminat!
Vezi ca ora 8 nu va fi si ora 8 de ISA...ci probabil 10 -10 si ceva!! De ce? caci maine sigur are 2-3-4 fiv-uri sau ET-uri care au prioritate si apoi urmeaza inseminarile!
Eu iti urez multa bafta si sa se lase cu ochisori!
Deci pregnylul --sa zicem pe la un 9... nici asa nici asa!
dany
Micky2007 spune:
Copilutzu eu am facut cu o zi inainte pregnyl pe la ora 12, iar a doua zi IA la 16.
Cam astea sunt diferentele de ore, asa ca trebuie sa faci maine dimineata, sa poata actiona.
Multa multa bafta sambata.
pupici
Micky
Micky2007 spune:
Bravo Catty, acum am vazut si eu listuta.
Acum stim si noi care dintre noi a facut IA recent si cu ce probleme ne confruntam.
Fetele va asteptam cu rezultate super bune, asteptarea este grea, dar merita.
Pupici
Micky
lorelai_lorelai spune:
Copilutzu, ai luat ceva medicatie pentru stimulare?De ce ai fost asa de tarziu la eco?Si eu o sa merg miercurea viitoare la Diana Cocei la Marinescu Medical Center. Atunci o sa fiu in z 10. Cum ai procedat, adica ea ti-a zis de IA?Unde faci IA?Ai intrebat de pret?Ca eu nu stiu unde o sa fac si tr sa ma pregatesc"sufleteste"!Pupice si sa va zad burtoase la anu!
marrina spune:
copilutzu Sper ca la ora asta ai facut deja Pregnyl-ul. Eu l-am facut la ora 9 iar a doua zi la 10:30 inseminarea. Bafta pentru maine!!!!
Eu ma simt "normal" in continuare. Tot intepaturile alea ici-colo. Au trecut deja 7 zile. Incerc sa fiu cat mai senina cu putinta in continuare.
ioana p76, catty Sunteti bine?
tuturor!
Trebuie doar sa crezi!
marrina
aurel_cris spune:
fetelor frumoasa lista dar cred ca noi astea mai vechi aspirante daca ne punem pe lista o stricam cu cite IA avem.Poate va speriati,eu stiu persoane si cu 13,10,8 eu 6 si mai am 2de facut.Asa ca atunci cind am ceva timp va scriu si eu dar eu am diferiti doctori.Bafta la toate,cind avem rezultate?
marrina spune:
aurel cris Din lista ta de 6 inseminari rezultata doar cat de perseverenta esti si hotarata sa-ti implinesti visul. Mult succes!
Eu sunt o foarte veche aspiranta. Am 9 ani si jumatate la activ dar e prima inseminare.
Trebuie doar sa crezi!
marrina
ali spune:
La multi ani romancelor!Mi-am arborat steagul la geam in cinstea zilei de 1 Dec si in amintirea celor care s-au zbatut pentru a face unirea.Am cantat si imnul impreuna cu cei de la Tv.
Am fost ieri la eco si am impresia ca dr nu prea era sigur de ce e acolo.Initial a zis ca nu s-a absorbit chistul apoi zicea ca nu mai e chist si ca e lichid in sacul Douglas.Inca nu am ajuns sa caut ce inseamna asta.Oricum mi-a zis sa nu mai fac stimulare luna asta sa vada daca ovulez natural.Asta nu se va intampla pentru ca am mai facut eco dupa 3 luni de stimulari si se pare ca ovarele mele nu lucreaza natural.Asa ca s-a dus si luna decembrie fara IA si se duce si anul asta fara sa mai am nici o speranta.Asta e nu am ce face.
ca sa nu stau degeaba am sa iau din nou maca,extract din mugur de zmeur si elixir din fructe de soc.Asta in cazul in care mai am totusi chistul.
Daca nu fac IA ma mai lasati sa stau cu voi?Imi sunteti tare dragi...
Cam atat despre mine.Doamne ajuta la toata lumea.
ali
catty spune:
AUREL_CRIS, nu conteaza cate IA are fiecare la activ. Comteaza numai ca oricat de greu ne este si oricate hopuri am avea de trecut ramanem hotarate sa ne implinim visul de a fi mamici. Asta este parerea mea.
COPILUTZU, eu am facut pregnylul in z12 seara la ora 18 si IA in zi 13 seara la ora 19.
Eu sunt z23. De ieri am usoare dureri de sani, si am observat ca se amplifica daca port sutien, tb a scazut azi de la 36.9 la 36.8, si cred ca e semn rau, dimineata am avut ceva ameteli si senzatii de voma plus usoare arsuri de stomac, si aceste dureri disparusera la mine de marti. Plus ca de cateva seri am pret de jumatate de ora dureri ca acelea din ziua in care apar uratii si dureri cumplite de coloana. Astept insa ziua de luni sa vad ce si cum. Daca luni tb este ajunsa la 36.4, cat am eu de obicei, e clar ca nu are rost sa imi fac testul de sange.
Pana atunci rabdare si tutun, si vise ciudate. Dimineata am visat inainte sa ma trezesc la 6.30 sa imi iau tb, ca imi adusese cineva un bebe pitit pe fundul unei valize cu haine. Am atipit iar pe la ora 9.30 si am visat ca ma invadasera rushii cu cateva zile inainte si ca eram terminata. Subconstientul meu lucreaza al naibii de tare.
Cam asta ar fi tot.
Pupici tuturor sicces.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"