INSEMINARE (5)
Raspunsuri - Pagina 24
Micky2007 spune:
Catty, bebekom, aurel_cris, lorelai_lorelai, va multumesc din suflet pentru urari, acum ma emotionati si pe mine si deabia astept sa fac IA, dar mai ales sa vad rezultatul. Eu nu prea am avut timp sa ma gandesc cu problemele de la servici si am lasat timpul sa treaca.
Va pup pe toate si va doresc si voua un bebe mic si frumos cat mai curand.
Micky
catty spune:
Fetelor, am niste zile de cosmar, mai ales ca sunt in pericol sa raman somera de sambata viitoare. Nu am timp sa ma gandesc la nimic. Am atatea probleme incat o sa fie o adevarata minune daca bb vine chiar in luna asta atat de agitata.
Va pup pe toate si succes celor care sunt aproape de inseminari.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
Smaddy spune:
Catty patronii astia sunt ciudati rau probabil au aflat de faptul ca vrei sa fii mama si de asta ai probleme...dar tu nu iti da demisia si mai rezista acolo si daca ramai Doamne ajuta e nasol pt el sa faca prostia sa te dea afara ca iti iei la bani de pe urma lui mai mult decat daca te-ar fii tinut acolo. De la 01.01.2007 putem sa facem sesizari la Strasburg si au pus-o patronii de carton cu noile acte normative....daca nu suntem in stare sa facem in tara dreptate vine Europa peste noi si va face ea dreptate. Mai rezista putintel si ai sa vezi ca am avut dreptate. Sa dea DD sa fie bebe luna asta. Cu mult drag....
Micky2007 spune:
Catty, Smaddy are dreptate, nu te lasa, stiu ca este greu.
Fetele sa va spun ce am facut azi la ecografie (monitorizare). Am un frumusel de folicul pe ovarul drept de 17.1 mm si un endometru de 11 mm. Si am pe ovarul care am crezut ca nu ovuleaza niciodata, ca intodeauna la eco imi scria OD fara activitate foliculara.
Si astazi la 16.30 voi face IA, la cabinetul particular al dr. Cezara.
Nu mi-a facut pregnyl si sunt un pic ingrijorata, oare nu trebuia sa il fac? Nu mi-a spus nimic si nici eu nu am intrebat. Era coada la Giulesti si am uitat sa intreb, de emotii cand mi-a spus ca azi fac IA.
Va pupic pe toate. La inceputul anului sper sa am o veste buna.
Am uitat sa va spun ca la rezultatele de la laborator a iesit ca nu am endometrioza, dar doctorita spune ca am avut mai multe focare la nivel pelvian si sigur era endometrioza.
Micky
catty spune:
MYCHY, sa dea DD sa iasa bine IA de astazi, ca valori frumoase ai sa stii.
SMADDY, MYCHY, Ati inteles gresit si eu m-am exprimat mai aiurea. Seful nu vrea sa ma dea afara. Eu sunt angajata sa fac printre altele o munca pt care ne expira autorizarea sambata viitoare si astia de la Minister ne-au cerut din septembrie incoace tot felul de acte. Si acum, dupa 3 luni se trezesc ca o parte dintre ele au expirat si trebuie sa le refacem. Si imi spun asta ieri la ora 16. Iar ca sa obtin tot ce trebuie de la Finante si Primarie imi mai trebuie inca 2 sapt. Sa vad ce mai pot face luni.
SMADDY, iubita multumesc de sfat. Stiu ce am de facut, mai ales ca sunt secretara de avocati de 3 ani si termin anul asta a doua facultate, Dreptul.
Va pup si week-end placut sa aveti si succese deosebite care sa aduca bebeii mult visati.
catalina
"Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata SUNT PREA FERICIT"
lorelai_lorelai spune:
Miky, tinem pumnii si sa fie cu noroc!Pana la urma poate ca vom reusi cu toate sa strangem in brate un bo#355; de copil!
Micky2007 spune:
Gata m-am inseminat, Catty si lorelai va multumesc pentru sustinere.
Am avut 40 mil initial, iar dupa preparare 70 mil. Am si facut un pregnyl dupa IA si mi-a explicat dr. ca aceasta injectie se face mai mult pentru sustinerea corpului galben. A zis ca a iesit asa de bine, ca nici nu vrea sa se gandeasca ca nu va iesi, acum chiar ca numai exista nici o probleme. Si mi-a explicat ca endometrioza era problema, ca asta nu il lasa pe bebe sa se prinda. A fost asa de draguta, a avut timp si mi-a explicat totul in amanunt. Sperma a preparat-o dr. Bechir. A costat la fel ca la CMU.
Mi-a mai spus ca daca nu va iesi vom incerca cam 6-7 IA, doua cu ciclu natural, apoi vom incerca cu stimulare. Rezultatul il voi primi exact de revelion si sper sa intru in noul an cu un bebe frumos in burtica.
Eu va pup pe toate si va doresc si voua un bebe frumos.
Micky
Smaddy spune:
Catty am incredere ca stii ce ai de facut si imi cer scuze daca a sunat altfel decat a sustinere morala nu asta a fost intentia mea doar ca am auzit atatea ca sunt satula de intoleranta fata de viitoarele mame din partea patronilor de carton care nu vor sa puna in practica drepturile garantate de legislatie pentru femei.....
Bafta fetelor luna asta sa auzim de multi bebei eu sunt ziua 18-a CM si am temperatura bazala 37,5 poate o fii bebe sa speram dar ar fii o minune asa ca nu prea stiu ce sa zic....ma abtin ca sa nu sufar.
didi-anda spune:
micky sper din suflet sa-ti reuseasca si sa ne dai vesti bune! cum a fost? a durut? multi
smaddy sper sa fie bebe! s-auzim vesti bune si de la tine!
Micky2007 spune:
didi_anda si eu sper din suflet sa iasa de data asta. A fost super simplu, nu a durut absolut deloc, la fel ca prima data.
Iti doresc ca si la tine sa iasa bebe cat mai curand.
Catty sa ma pui si pe mine pe prima pagina cu a doua IA.
Micky