The best of aug-sept-oct 2004 (122)
Raspunsuri - Pagina 9
Naty spune:
Dana am vazut pozele voastre. Alma e scumpa si tare frumos imbracata, ca de obicei.
Si Freya e frumoasa foc ... nu-mi vine sa cred cat e de mare, de abia astept sa o vad live (am inteles ca vin in tara).
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
pufymic spune:
Raluca !Felicitari pentru progresele tizei mele!fetita desteapta!
M-ai distrat cu culorile....deci la voi acum viata e toata in albastru..!
Fetelor imi pare rau daca v-ati suparat pe mine ca v-am zis ce stie Alesio, nu am vrut sa ma laud....eram chiar putin speriata(din cauza lui Ovi, dar acum m-am linistit) ca stie prea multe pentru varsta lui.
Oricum m-am convins ca fiecare copil are ritmul lui propriu de dezvoltare si ca cel mai bine e sa nu fac comparatii intre el si alti copii fiindca nu sunt edificatoare.....mi-e frica ca totusi nu ma voi abtine si il voi compara pe Nicolas cu Alesio...!mai incolo adica...
copilasii nostri scumpi si destepti!
Pupici!
Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)
nature spune:
Am vazut poze frumoase, cu Dienutza, cu Alma, cu Amelia, cu baietii lui Pufy!!!!
Andreea, ma bucur ca ati descoperit patinoarul cu ajutorul nostru!
ANaty, NU O TUNDE PE IOANA, PLS!!!!!!!!! sa am zis si eu anul trecut, ca sa o tund pe ILinca sa-i mai creasca si eu parul " in ordine", adica egal, cat de cat, si poate mai aspru...aiurea, e la fel de moale si de rebel, are o chica de toata frumusetea in spate si pe lateral...mai de vara...plus ca i-a crescut foarte greu.Mie imi pare tare rau ca am tuns-o.....
LiliaToma spune:
Ioana, dar cine s-a suparat? Nu cred ca e motiv de suparare. Eu stiu ca discutiile de mai demult, de aici, au facut ca majoritatea mamicilor, sa nu aiba curajul sa spuna ce poate face copilul sau. Dar de ce nu? Eu sunt mandra de orice realizare a Ameliei, si ma bucur sa impart cu voi acest lucru, la fel cum simt nevoia sa impart cu voi si necazul. Si daca nu face un anumit lucru, pe care alt copil il face, nu e motiv de suparare. In general am observat, ca daca zilele astea am scris cate putin despre ce fac copiii nostri, mi-am dat seama ca fiecare copil a realizat ceva, chiar daca in domenii diferite. Unul stie sa stea la olita, unul stie literele, altul vorbeste perfect, al treilea e ft energic si stie sa se urce peste tot, al patrulea are o logica ft buna pentru jocuri si tot asa. Eu chiar ma bucur sa aud de succesele fiecarui copil in parte. Si imi pare rau ca nu se mai poate face asta, pentru ca s-ar putea ca o mamica sa zica ceva ca cutare s-a laudat. Si ce daca? Nu sunt copiii nostri mandria noastra si sensul vietii noastre? Nu vorbim peste tot si cu oricine macar putin despre ei? De ce sa ne fie rusine sa ne laudam cu ei? Nu am inteles asta inca de la prima cearta si aluzie care a fost la acest topic, cu multa vreme in urma.
Iar comparatiile vor exista intotdeauna, fie intre copii tai, fie intre al tau si un copil al unui prieten sau nu. Fie ca scriem noi aici despre asta, fie ca nu, oricum, ajungem sa ii comparam. Dar asta nu inseamna ca ma dau cu capul de pereti daca Amelia nu stie sa zica"r" in timp ce o fetita mai mica ca ea il spune perfect, si nici nu ii scot ochii mamicii respective, daca a mea stie sa il spuna si al ei nu.
Lilia si Amelia(26.09.2004)
Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)
pufymic spune:
Patricia !Ce mai faceti voi?Ilinca?
Lilia ! Ma bucur ca ai inteles si nu te-ai suparat....spre ca nici alte mamici nu s-au suparat, chiar nu vreau sa provoc dispute pe aici....
Si sa stii ca nici Alesio nu poate spune "r"....si mai sunt multe pe care nu le stie....deci nu e perfect....
Pupici!
CRISMIR spune:
LILIA si
IOANA,o Doamne,nu am vrut sa te supar...a fost doar o constatare,nu a fost cu rautate...imi cer scuze!!!
Eu sunt fericita de orice progres il face Robert...e sufletul noastru...desii e un zbenguit...eu mi-as fi dorit sa fie mai calm,sa stea jos sa deseneze...dar,nu stiu cu cine ar putea semana,ca eu eram mai rau ca el si eram fetita...asa e el...curios in alpinism
pe toata lumea si sper ca nu am suparat pe nimeni!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
danyce spune:
Andreea, Nature si Naty, multumim ca ati avut rabdarea sa ne vizionati pozicile si multumim pt aprecieri!
Naty, da, Freya e intr-adevar o dulceata de fetita, super energica pe deasupra.Mie imi place tare mult de ea.Si da, merge cu mamica ei in tara sapt. asta. Mie asa rau imi pare ca nu pot pleca in tara de Craciun, dar job mi-a trebuit, job am.Mai sunt cica si indispensabila la inventarul de sf de an, asa ca intre sarbatori eu lucrez.In plus, am de tradus revista firmei si in franceza si romana (are firma filiala la Poiesti) tocmai in perioada asta. Cred ca tot ce o sa-mi doresc de la Mos Craciun o sa fie somn.
Ioana, mie imi place mereu sa citesc despre Alesio si progresele lui.Niciodata nu am considerat ca il lauzi mai mult decat merita.
Lilia, sa stii ca din cauza discutiilor din trecut ma feresc si eu sa o laud pe Alma si-mi fac curaj doar daca mi-o iau alte mamici inainte.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
pufymic spune:
Mirela si ma bucur ca nu te-ai suparat!Sa stii ca ma bucur cand citesc despre progresele facute de oricare dintre puii de aici!Asa ca mai zi-ne ce face zbenguila de Robert!(sa stii ca nici Alesio nu e mai linistit.......non-stop e plin de cucuie si vanatai pe unde nici nu-ti imaginezi-toate de la sarituri si tzopaituri...)
Lilia ce mai face Amelia?A mai facut pasi singura?
Pupici!
herra spune:
am uitat sa ma laud ca al meu scrie pe pereti! si e foarte mandru de operele lui!
si ca am vazut poze cu Alma si cu Alesio si bb Nicolas - o minune!
un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar
danyce spune:
Vlad cred ca e "fratele de cruce" al Almei, ca ea a facut opere de arta pe tapetul din dormitor, pe ceasaful nostru alb imaculat, pe cadrul patului si pe parchet - toate tot la noi in dormitor si aproape toate in rastimp de un ceas, in tp ce eu dormeam inr-o duminica dimineata (a lasat sotul d-ra cu mine, fara sa se asigure ca nu are carioci sau culori la indemana).Nu ma intrebati ce mult m-am bucurat cand m-am trezit?Cearsaful a aterizat la gunoi ca era verde-rosu in loc de alb, tapetul a ramas asa (pictura murala cu dedicatie carevasazica), 2 ceasuri mi-a luat sa curat parchetul si cadrul de lemn al patului.
quote:
Originally posted by herra
am uitat sa ma laud ca al meu scrie pe pereti! si e foarte mandru de operele lui!
si ca am vazut poze cu Alma si cu Alesio si bb Nicolas - o minune!Never underestimate the power of human stupidity. - A. EinsteinCristina si Vlad
un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei