The best of aug-sept-oct 2004 (122)
Raspunsuri - Pagina 8
herra spune:
salutari si de la noi!
am intrat sa ma laud, ca in 2 saptamani am inregistrat si noi, in sfarsit, victorie la capitolul olita: ma anunta ca face, ce face, cand a terminat, si o duce singur la wc!
nici nu ma gandeam ca se intampla asa de repede!
nu spune kk si pipi, ci "ca" si "pi"; si apoi "ga" in loc de gata, dar oricum...
daca am scapa si de suzeta, ar fi super...
in alta ordine de idei, am inceput un album cu jucariile lui Vlad, cat mai sunt intregi...poate se inspira Mos Craciun: jucarii!
cu ocazia asta le mai imperechez si le mai adun de sub paturi, sa le pozez...
un minut din timpul vostru inseamna o VIATA pentru ei !!! nu UITATI forumul umanitar
Andreea_si_Doru spune:
Salut fetelor...
Patrice vreau sa-ti multumesc pentru mesajul tau in care ai explicat experienta la patinaj :)
I-am dat si lui Doru sa citeasca si a fost de acord sa incercam si noi... asa ca :) ieri i-am luat patine la fata, si casca de protectie si am fost 45 de minute pe gheata! Pot sa zic ca a fost super super bine, i-am placut foarte mult si de cand am plecat din casa pana cand ne-am intors nu a vrut sa-si dea jos patinele! Azi mergem iara :) Abia asteptam. Mai mergem si o data pe saptamana, marti, seara...
Aici sunt patinoare de toate felurile: si naturale si artificiale afara si artificiale inauntru. Ieri am fost la unul dinauntru ca afara batea tare vantul.
Pufy, Ana, Danyce felicitari pentru copiii "supra dotati" in limita normalului :) Si eu cred ca fiecare copil are ritmul lui si trebuie doar sa ne bucuram de ceea ce avem.
Natalia... stie literele la alfabet cand le vede, le recunoaste pe toate, dar nu stie ordinea si nici nu le pronunta corect. Da ea sa zica un "r" infundat, dar nu prea ii iese.
De numarat numara singurica pana la 10, si pana la 3 in engleza :)
Culorile pe stie pe toate.
Stie numai sa "scrie" litera A mare.
Poezii... eu tot ii spun vreo 6-7 poezii care le stiu si eu si o bucata de cuvant zic eu si ea continua si continua si cu urmatorul cuvant... de ex:
Pisicuta noastra "oatza"
A facut o boro"boatza"
In camara ea s-a "dut"
De pe polita "a uat"
O bu"cata"
De frip"tua"
"Mama nu"
Stia ca fu"a"
Dac-ar mai "fua"
Vreo"data"
"Vai de bana ei tacata"!!!(vai de blana ei tarcata)
:))
Ai vostri ce poezii stiu? Pufy... idei? :)
Ah... trebuie sa ies, revin si va mai povestesc mai pe seara...
si sanatate!
pufymic spune:
Lilia, Herra, Andreea !Pai incep sa ma calmez ca vad ca si ai vostri copii sunt la fel de destepti!Sa ne traiasca!
Herra ce bine arata jucariile voastre!Ale nostre doar cele de plus mai sunt intregi....in rest cu greu gasesti o masinuta cu toate rotile...!
Andreea eu am cautat pe net poezii(ca nici eu nu mai stiu de cnad eram mica....si mi le-am copiat pe calculator....sunt foarte dragute...si cand ii spun una noua ma pune de n-shpe mii de ori sa i-o repet pana o invata....
Ce fain ca i-a placut lui Nathalie la patinoar!
Pupici!
Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)
Andreea_si_Doru spune:
Saluty... Na ca seara s-a facut noaptea la mine :P
Lilia scuze ca nu am scris dar am vazut si eu fetita ta frumoasa! Ii sta bine in ambele tunsori, si mai ales ca ei ii place :)
Danyce, Pufy, Ana si Naty am vazut si pozicile voastre foarte frumoase si copiii chiar au crescut mari! Sa fie sanatosi!
Am fost si azi la patinoar si i-a placut la fel de mult ca si ieri, plus ca am iesit si afara unde este un deal mare, pe care se face partie de ski cu zapada facuta de om, nu pot sa-i zic artificiala, ca tot ca aia naturala e :) Anyway... a fost super, ca erau 5 grade afara si soare si mergeam pe zapada fara sa bata vantul si fata s-a simtit super super bine. Am facut poze cu telefonul, am sa incerc sa le pun, ca aparatul era la Sabina in excursie.
Ce sa va mai zic... fata mea nu mananca aproape nimic toata ziua :( eu am pus-o pe seama caninilor care inca nu vor sa iasa, cei 2 de jos, voi ce parere aveti?
In rest e vesela, energica (sa nu fie de deochi), sare intr-una! se catara pe mese, scaune, cred ca seamana la capitolul asta cu Robert al Mirelei :)
Cand face galagie, adica atunci cand bate cu ceva in masa, ea zice ca asa canta :)
Inca ceva... Natalia vorbeste intr-o limba ciudata pe care nu o inteleg, adica... nu stiu cum sa va explic, ca nu e bebeleste, are cuvinte intregi pe care le repeta de mai multe ori si in alte zile aceleasi cuvinte. Nu seamana cu nici o limba pe care am auzit-o eu dar are influente chineze, japoneze... nu stiu de unde stie ea...
Hai ca ies ca vrea mandra pe calculator
Va pup si sa-mi spuneti ce parere aveti!
CRISMIR spune:
ANDREEA,hahahah,ce mai distrat cu vorbitul in chineza,japoneza....asa face si al meu...noi uneori radem cu barbate'miu de el,zicem ca e chinez..eu sti ce cred,ca ei combina cuvinte din ambele limbi...Robert asa face...am incercat sa-l ascult mai atent si uneori iese un cuvant in engleza altul in romaneste...doar ca el vorbeste tare repede si nu inteleg tot ce zice,sa vezi cum se chinuie sa-mi zica de 2,3 ori ce vrea si eu nu-l inteleg...suna tare ciudat... puiuta patinatoare!
A,si sa ma laud si eu ca Robert numara pana la 10 in engleza si in romanste doar pana la 5...culmea,eu l-am invatat doar in romaneste si el nr in engleza...de la desene si jocurile care le are...si alfabetul stie sa-l zica in engleza pana la D foarte clar,iar apoi le combina si le stalceste
Si facem si noi caca la wc,de o saptamana..se cere singur scumpul de el....acum mai astept cu pipi,ca ii tot zic dar el imi zice dupa ce face...se tine de putza si zice"mama pishu",dar de fapt el atunci face...
Dar cred ca nu e prea interesant fata de copiii, care zic deja poezii...sanatosi sa fim si copiii, ca asta conteaza cel mai mult!!!
si numai bine la toata lumea!
Mirela si puiul scump, Robert Cristian(19 oct.2004)
Pozele noastre: http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001
anamari spune:
Si Lia a inceput sa faca la oala , dar la noi e dupa chef...uneori se cere, alteori nu...
ea numara numai pana la doi in engleza-si daca o intrebi cati ani are spune "two" :)
apropos de copii plinuti.Liam are 10.5kg an Lia avea 11.5kg la 2 ani ...si mananca aceeasi mancare :)(doar ca Liam mancanca portia lui+jumatate din portia Liei)
danina spune:
Trec si eu pe aici sa va salut, din lipsa de tipm nu mai reusesc sa intru pe Dc. In ultimul timp am fost si plimbareti am luat din mot finutei mele de la Brasov si am fost sa ne cumparam un apartament in Piatra Neamt,insa proprietara e un pic dusa si asta mi-a ocupat ceva din timp, dar merita efortul pt ca imi place apartamentul.
Am vazut pozici cu Ioana telefonista , e o scumpica ca de obicei si pe Amelia cu noua ei frizura, ma gandesc daca si eu sa o tund asa ??? Oare cum o reactiona??? Oricum imi doresc acum ca am vazut-o pe Amelia.
Pufy ma minunez ce creste cavalerul eu nu l-am mai vazut de cateva sapt si e o mare diferenta numai bine si sa o tineti tot asa.
Am cateva pozici de la mot si din excursie Pozici cu noi
Danina Diana - strengarita familiei
Poze 2006DIDIUTZA
PETRECERE PAULA DIANA 1 ANISOR
pufymic spune:
Mirela nu mai zi ca nu e interesant ce progrese faceti voi comparativ cu copii care spun deja poezii ca ma superi!Fiecare progres al puilor nostri e la fel de important...ca doar e un pas inainte!
Pupici!
Ioana de Alesio Andrei(08.10.2004)&Nicolas Mihai(17.09.2006)
Naty spune:
Buna!
Lilia e scumpa foc Amelia tunsa.
Sa-mi zici si mie daca are vreun rezultat, ca si Nanusha are parul la fel ca Amelia si eu sunt cam disperata. Si mama ma bate la cap s-o tund numa ca eu nu prea cred ca se rezolva ceva.
Laura cand eram eu mica am avut polipi. Au fost ai mei cu mine la un ORL-ist celebru pe atunci care le-a zis ca nu are rost sa-mi scoata polipii, fiindca oricum se refac. Le-a mai zis ac or sa mi se retraga singuri, ceea ce s-a si intamplat dupa cativa ani.
Fetele, eu am tras sambata o spaima groaznica. Eram la bucatarie si Nani su ta-su in sufragerie, Deodata il aud pe Octavian cu o voce super speriata "Tati, ce e? Ce e? Raluca, vino repede!" Vreau sa va spun ca mi s-au taiat picioarele, in cele cateva secunde pana am ajuns in camera mi-au trecut prin fata ochilor imagini de cosmar, nu mi-am mai revenit vreo ora dupa. In realitate Ioana vomase tot ce mancase (un mar si suc de portocale ...). Nu stiu ce i s-o fi intamplat, ea nu a vomat niciodata pana acum si mi-e greu sa cred ca fructele i-au facut rau. In orice caz, dupa aia n-a mai avut nimic.
Doar ca i se parea tare ciudat ce s-a intamplat si-mi tot zicea ca "Nani a vomit a pena" (a vomat pe perna).
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
Naty spune:
Ioana felicitari pentru rasul lui Nicolas! E baiat mare!
Cat despre Alesio ... cum sa-ti faci griji ca e baiatul destept?
Zi merci.
Uite, pe mine m-a dat la gradi la 2 ani jumate. M-au primit asa de mica fiindca la acea varsta stiam pe de rost carticica de 4 ani (cu poezii). Faceam la olita de la 1 an jumate, ma imbracam/dezbracam singura, vorbeam perfect, mancam singurica fara sa pun pe mine.
Si Ioana mea construieste singura, face trenulete si castele.
Si, ca sa ma laud si eu vorbeste deja foarte bine. Parca nu mai stalceste asa de tare cuvintele, face propozitii lungi, foloseste corect "eu" si "tu", ba chiar foloseste de multe ori timpurile verbelor corect, mai ales "a fi".
Numa cu culorile avem probleme ... acuma nu mai e "vede" totul ci "albastu"
Raluca, mami de Ioana - Alexandra
casatoria civila, burtica si Dodolina piticuta pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
nanusha la 2 ani
nunta si luna de miere
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI