Noua versiune Yahoo Photos

Noua versiune Yahoo Photos | Autor: blueeyes2003

Link direct la acest mesaj

Am inteles ca a aparut o versiune a unui nou site Yahoo Photos si as vrea sa stiu cum sa-mi pun si eu poze pe acest site.
Va multumesc!

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Intri pe yahoo.com, vezi ca in partea dreapta e scris photos, apeshi acolo, apoi scrii adresa ta de yahoo si parola, intri frumusel si pui pozele. Scrie my albume, tzacanesti pe acolo, o sa reusesti, daca nu, mai striga sigur vom sari in ajutor.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Nu e un nou site ... e acelasi yahoo, dar si-a schimbat fata (look-ul) ... s-a mai discutat aici... sau aici ai noul yahoo photos (bifeaza let me in there ... in josul paginii).

Petronela

Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Fetelor,va multumesc mult,cred ca am reusit!

Mirela
www.snugglepie.com/ezb/692306.png" target="_blank">Vine Craciunul! www.justmommies.com/tickers/pic/ttc/19520/" target="_blank">Praying for a miracle!

Mergi la inceput

Da, Mirela, ai reusit ... m-am uitat acum pe pozele tale, sunt in versiunea noua.
Numai eu nu reusesc ... nu stiu de ce ... presupun ca e in functie de tara si se vede ca Italia inca nu e cu versiunea noua. Am incercat cu o adresa noua care incepe cu "a" pt. ca spusese cineva ca se ia in ordine alfabetica, am deschis alt cont, ca iarasi se spunea ca cele deschise recent sunt deja cu noua versiune ... in schimb, nimic ...

Petronela

Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Petronela si eu am versiunea tot in italiana, vezi ca trebuie sa mearga, apasa unde scrie foto si scrie apoi ID-ul tau si parola si sigur vei reusi

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus

Mergi la inceput

Am incercat iar ... nu vrea si nu vrea. Daca stie cineva ce tre' sa fac ...

Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Mai asteapta putin. La una din discutiile anterioare am dedus ca ar aparea in ordinea alfabetica a ID-ului. Al meu incepe cu litera "t" si abia de 2-3 zile a aparut asta nou.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aissa

Mai asteapta putin. La una din discutiile anterioare am dedus ca ar aparea in ordinea alfabetica a ID-ului. Al meu incepe cu litera "t" si abia de 2-3 zile a aparut asta nou.

Pai daca tu ai cu t si ti s-a schimbat deja la noua versiune, eu conturile le am cu a si p (deci inaintea ta)... si nu merge. Tine cred de tara, asa cum am mai spus ...

Petronela

Mergi la inceput