Gravidute dupa laparoscopie

Gravidute dupa laparoscopie | Autor: KoraPop

Link direct la acest mesaj

Buna seara tuturor!
Am postat un subiect cu titlul Gravidute dupa laparoscopie la "Asteptand un ingeras in viata noastra!" si va rugam pe cele dintre voi care ati trecut prin acest pas - laparoscopie - si v-a ajutat sa va impliniti visul de a fi mamica sa ne impartasiti experientele voastre cu cat mai multe amanunte!
Multumim anticipat si va asteptam pe listuta!

Kora

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Salut Kora,

Sunt si eu printre mamicile de septembrie care a facut laparo in 2003,nu am ramas insarcinata imediat,doar dupa un an din nefericire am pierdut trei sarcini dupa laparo,a patra a fost cu succes.

La mine nu existau probleme de fertilitate ,doar de ovulatie si de endometru,in 2005iunie am facut prima stimulare ovariana,am monitorizat timp de 12zile ovulatia,s-a spart ovulul la aplicarea unei injectii dupa care am trecut la treaba cu sotiorul!
Am ramas insarcinata din prima dar am dus sarcina doar pana la opt saptamaini,ovarele nu produceau suficient progesteron.

In decembrie 2005 ,destul de repede dupa avortul spontan am ramas iar insarcinata de data asta fara tratamente de stimulare doar de sustinere cu UTROGESTAN pana la a 14a saptamana,totul a decurs super bine,acum suntem fericiti parinti de un ingeras pe nume Sophia.

Curaj,sper ca ai inteles .....

Ionica Mama de Sophia 06 septembrie2006
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Multumim Ionica!Te-am trecut pe listuta care se gaseste la acelasi subiect postat la "Asteptand un ingeras in viata noastra" Iti dorim toate cele bune si ingerasului tau Sophia multa santate si fericire!
Felicitari pentru reusita!!!

Kora

Mergi la inceput