AJUTOR.NU EXISTA NICI O SOLUTIE?
Raspunsuri - Pagina 2
lilach spune:
quote:
Originally posted by PITI
NU POT SPUNE CA ESTE USCATA TOATA FATA,CI ARE COJITE NUMAI IN JURUL BUBITELOR.ATUNCI CAND MA DEMACHEZ SE INROSESTE DOAR LOCUL DIN JURUL LOR NU TOATA FATA.NU ARATA CA O CIUPERCA,UNA LANGA ALTA,CI SUNT RASPANDITE PESTE TOATA FATA,IN SPECIAL PE OBRAJI,DAR SUNT MICUTE,SI NU ANA LANGA ALTA. CA DEMACHIANT FOLOSESC ASLAVITAL ,PE BAZA DE ARGILA SI PARCA ZIC EU CA I-AR FACE BINE .CE POT SA-TI MAI SPUN CA SA ITI FACI O IDEE DESPRE CE AS PUTEA AVEA?TE ROG,DACA NU ITI SUNT SUFICIENTE INFORMATIILE,MAI INTREABA-MA!MII DE !
M.DRAGU
Draga Piti,
inca nu am reusit sa inteleg cum arata totusi tenul tau.Spune-mi te rog cum este cind te trezesti dimineata?
Din cite spui cred ca ar trebui sa nu m-ai folosesti crema de fata pentru control de sebum pentru ca nu am inteles ca ai ten gras.
Spune-mi te rog sotul tau are barba?
ella& laura,andrei,andra
lilach spune:
In urma cu o saptamina ti-am scris,inca nu am primit nici un raspuns si as dori totusi sa te ajut.
ella& laura,andrei,andra
PITI spune:
SCUZE PENTRU INTARZIERE,DAR NU AM ACCES NON-STOP LA INTERNET.TI-AM EXPLICAT TOT CE AM PUTUT,ALTCEVA NU STIU CE.DIMINEATA ESTE GRAS,ADICA LUCESTE FATA DE ATATA GRASIME,AM PORII DILATATI .....SOTUL MEU NU ARE BARBA ,CHIAR ARE PIELEA MAI FINA CA A MEA,NU EL ESTE DE VINA SARACUL.DECI AM TENUL GRAS,PORII DILATATI ASA CUM AM MAI SCRIS,SE IRITA DE LA ORICE-PRAF,TRANSPIRATIE- PAR COSURI,DAR NU SUNT,ESTE TOT TIMPUL INCARCAT,NU ESTE CURAT,LUMINOS.........MI-AM EPUIZAT TOATE CUVINTELE !AI INTELES CEVA SAU NU SUNT BUNA DE PROFESOARA?
lilach spune:
Din cite mi-ai descris , eu totusi inclin sa cred ca ai seboree pe un fond de ten gras .
Pot sa-ti recomand sa folosesti masti cu argila {caolin} cel putin 1 data pe saptamina, sa folosesti suc de grapefruit ca si tonic si astringent.In cearca sa bei in fiecare zi un pahar de bere.Nu m-ai folosi gel pentru curatare a fetei.
Tine-ma la curent cu ceea ce se intimpla.
ella& laura,andrei,andra
PITI spune:
MERSI MULT PENTRU AJUTOR !AM LUAT GAMA DE PRODUSE DE LA ASLAVITAL ,PE BAZA DE ARGILA -DEMACHIANT,LOTIUNE TONICA,MASCA DETOXIFIANTA,MASCA CU PULBERE DE ARGILA-SI VAD CA PANA ACUM TOTUL ESTE BINE,DAR NU STIU PENTRU CAT TIMP.TE TIN LA CURENT CU NOUTATILE,DESI EU SPER SA AUZI NUMAI DE BINE !SI O DE LA ARMAND PENTRU TINE .
PITI spune:
OANA SA STII CA AM UITAT SI ATUNCI CAND M-.AM SPALAT PE CAP ,MI S-A UDAT SI FATA CU SAMPON SI IN 2 ORE ERA IRITATA RAU FATA CHIAR FF RAU.DECI CRED CA M-AM LECUIT !
Oana_B spune:
Piti, eu ma spal cu capul in jos de obicei si incerc pe cat posibil sa nu las samponul sa mi se scurga pe fata, dar mi se mai intampla si imediat apar nesuferitele de bubite rosii pe la radacina parului si pe tample, unele chiar si aproape de ureche unde se termina obrazul. Dar esti sigura ca nu este si ceva intern? Sa vezi ce am patit eu: m-am dus la ginecolog sa imi faca testul PAP si au descoperit o infectie pentru care am primit un medicament Flagyl ER 750mg (doza unica), asta in luna aprilie. Stupoare! Mi s-a curatat tenul! E perfect! Nu mi-au mai aparut nenorocirile alea nici inainte de menstruatie si ma uit in oglinda si parca nu-mi vine sa cred. Nu cumva o fi si la tine ceva, vreo afectiune ginecologica?
Oana_B
There is no normal life, just life - Tombstone