AJUTOR.NU EXISTA NICI O SOLUTIE?

AJUTOR.NU EXISTA NICI O SOLUTIE? | Autor: PITI

Link direct la acest mesaj

SALUTARE ,MAMICILOR!EU M-AM DECIS SA VA CER AJUTORUL INTR-O PROBLEMA SI ANUME TENUL MEU . ESTE FFF DIFICIL ,SE IRITA REPEDE ,NU STIU DACA O FI VREO ACNEE,CEVA STAFILOCCOC TOT ESTE.AM APELAT LA DIVERSI DERMATOLOGI DAR NICI UNUL NU I-A DAT DE CAP.AM LUAT DOXICICLINA ,UNGUENT - SKINOREN SI ALTELE,DAR NU REUSESC SA TREACA TOTUL . AVETI VREUN SFAT PENTRU MINE ?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Piti, vezi sa nu fie ceva intern, in general o dereglare in functionarea ficatului da asemenea simptome. Eu am patit o chestie asemanatoare dupa un tratament cu antibiotic foarte puternic, care mi-a afectat ficatul. Ti-as recomanda prudenta maxima in alimentatie, in general orice e prajit poate face rau, anumite condimente si uneori chiar pestele, in functie de cum e preparat, fara alune, ciocolata, pizza, cafea, tigari...pentru o perioada de minim 6 luni. In timpul acesta, daca imi mai apareau iritatiile pe fata, ma ungeam cu Pivalat de Flumetazon N si in general disparea cam in 2 zile.

Asta a fost experienta mea. Am scapat pana la urma si dupa ce am luat un tratament pentru intarirea functiilor ficatului, dar pentru consult amanuntit ar fi bine sa te duci la un doctor internist bun. Eu am facut atunci si un test alergologic, insa reiesea ca eram alergica in diferite proportii la aproape orice....si nu mi s-a parut revelant sa tratez o alergie care de fapt era un efect la o afectiune a altui organ.

Iti doresc numai bine si sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jannina spune:

Piti, si eu am probleme cu tenul.Am fost si eu la diferiti dermatologi,unul mi-a zis ca am dermatita nu stiu de care, mi-a dat un unguient, mi-a trecut, iar dupa o perioada a aparut iar.Am citit in Formula as despre un unguient MIBAZON care se gaseste la farmaciile veterinare si costa 28.000 lei.Pe mine ma ajuta. Ma dau o singura data pe saptamana si am tenul curat.Daca nu te ajuta nici acest unguient, incearca sa faci clisme pt purificarea intestinelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

Piti, eu nu am avut probleme asa mari cu tenul, dar o colega de serviciu a scapat de neplaceri cu unguent ERITROACNOL (se gaseste la orice farmacie).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

quote:
Initial creeata de PITI

SALUTARE ,MAMICILOR!EU M-AM DECIS SA VA CER AJUTORUL INTR-O PROBLEMA SI ANUME TENUL MEU . ESTE FFF DIFICIL ,SE IRITA REPEDE ,NU STIU DACA O FI VREO ACNEE,CEVA STAFILOCCOC TOT ESTE.AM APELAT LA DIVERSI DERMATOLOGI DAR NICI UNUL NU I-A DAT DE CAP.AM LUAT DOXICICLINA ,UNGUENT - SKINOREN SI ALTELE,DAR NU REUSESC SA TREACA TOTUL . AVETI VREUN SFAT PENTRU MINE ?

M.DRAGU

Daca poti sa dai mai multe amanunte: cind ti-a aparut problema asta cu tenul,ce fel de creme folosesti, de cit timp ti-a aparut, unde este localizat.
Poate eu am sa pot sa te ajut.

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PITI spune:

Sa tot fie 7 ani de cand ma chinui cu tenul meu.imi apare intens ,apoi se reduce in intensitate,dar niciodata complet.folosesc creme de la L oreal pentru control de sebum asociate cu un gel cu care ma spal pe fata de 2 ori pe zi.am incercat diverse creme atat cosmetice cat si medicamentoase pentru acnee.NU stiu ce mi-ar mai face bine.Eu nu pot sa stau nefardata deoarece fata este rosie si se irita mai rau.Apare pe toata fata,dar mai accentuat pe obraji.Am observat ca inainte de menstruatie se accentueaza.multumesc anticipat pentru sfaturi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Din cite am reusit sa inteleg {nu imi dai prea multe amanunte} se pare ca ai seboree. Spune-mi te rog pielea ta se inroseste si pe anumite portiuni se "usuca". Incearca sa imi descrii mai pe larg cum arata pielea si dupace te machiezi. Ce anume folosesti la machiat?

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput

NU POT SPUNE CA ESTE USCATA TOATA FATA,CI ARE COJITE NUMAI IN JURUL BUBITELOR.ATUNCI CAND MA DEMACHEZ SE INROSESTE DOAR LOCUL DIN JURUL LOR NU TOATA FATA.NU ARATA CA O CIUPERCA,UNA LANGA ALTA,CI SUNT RASPANDITE PESTE TOATA FATA,IN SPECIAL PE OBRAJI,DAR SUNT MICUTE,SI NU ANA LANGA ALTA. CA DEMACHIANT FOLOSESC ASLAVITAL ,PE BAZA DE ARGILA SI PARCA ZIC EU CA I-AR FACE BINE .CE POT SA-TI MAI SPUN CA SA ITI FACI O IDEE DESPRE CE AS PUTEA AVEA?TE ROG,DACA NU ITI SUNT SUFICIENTE INFORMATIILE,MAI INTREABA-MA!MII DE !

Mergi la inceput

AM UITAT SA-TI SPUN CU CE MA MACHIEZ.CU FOND DE TEN DE LA L OREAL PENTRU TEN GRAS,RECOMANDAT PENTRU TENUL MEU DE DOMNISOARELE DE LE FIRMA SI RAREORI PUN PUTINA PUDRA .TOTUL ESTE BINE CAND SUNT FARDATA,NU SE ACCENTUEAZA,CHIAR SE USUCA UNELE DINTRE ELE(DAR PENTRU PUTIN TIMP)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Piti, si eu am aceasta problema cu tenul de cand ma stiu, plus ca inainte de menstruatie tot asa, se accentueaza. Singura daca cand am avut un ten frumos a fost cand am luat antibiotic pentru o extractie de la dentist ce mi se facuse si atunci mi-am dat seama ca problema este interna. Din cate explici, problema nu este externa ci interna, tenul tau nu este neaparat uleios ci mai degraba normal cu tendinte spre gras, cu zona uleioasa in zona T (frunte, nas, barbie). Banuiesc ca si la tine nu sunt chiar cosuri ca la pubertate ci mai degraba rosii sub piele, care nu isi fac capusor alb. In primul rand, daca tenul tau este asa cum am zis mai sus iti recomand sa nu te mai speli pe fata decat cu apa rece, sapunul nu are ce cauta pe fata ta si sa nu folosesti nici un produs cosmetic de genul asta. Te demachiezi seara si dimineata cu lapte demachiant, cele mai bune produse sunt cele romanesti, facute din plante. Se gasesc din abundenta la Plafar, eu foloseam un lapte facut in Cluj din galbenele. Dupa demachiere dai cu un toner pentru ten normal, fara alcool. Glandele sebacee secreta si mai mult sebum daca le degresezi de tot. Pentru o perioada incearca sa nu folosesti pudra nici chiar din aceea compacta ca astupa porii, ei trebuie sa respire liber, rezuma-te doar la un fond de ten lichid. E mult mai usor pentru pielea fetei. Eu foloseam natural beige de la Oriflame. Nu iti pune mainile pe fata, cand te speli pe cap incearca daca poti sa eviti ca samponul sa iti atinga fata. In al doilea rand, scoate definitiv mezelurile din alimentatia ta. Mie de la ele mi se tragea, plus ca din cauza lor aveam si colesterolul crescut ca eu gras nu mananc de fel. Am facut o cura in Romania, cand nu am mancat o luna carne deloc si tenul meu a devenit impecabil. Dupa aia m-am rezumat doar la fripturi sau carne din mancarea gatita. Iti zic, sunt ucigatoare mezelurile alea, nu mi-a venit sa cred cand am observat rezultatele dupa ce am renuntat la ele. In rest, alte tratamente faci orice consideri tu ca iti face bine. A, mai era un unguent cu care ma dadeam pe fata dimineata, usca cosurile, nu mai stiu cum se cheama, dar scria pe el in arabeste, se gaseste la orice farmacie, in 2001 costa 5000 de lei. Era intr-un tubulet mic alb cu albastru. Nu stiu altceva ce ar putea sa functioneze, la mine astea au mers. In principal, ai grija cu alimentatia. Sper ca te-am putut ajuta cu ceva.
Oana_B

I'm smarter than the average bear - Anonymous

Mergi la inceput

MERSI OANA!SFATURILE TALE SUNT CHIAR CONFORM CU REALITATEA,DAR SA STII CA EU NU MANANC DELOC MEZELURI ,POATE O DATA LA NU STIU CAT TIMP.CRED CA ESTE DE LA ALTCEVA,POATE O SA DESCOPAR .ANTIBIOTIC AM LUAT SI EU SI POT SPUNE CA S-A DIMINUAT CEVA ,DAR NU POT LUA TOATA VIATA ......

Mergi la inceput