** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (13)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Ginuta ti-am vazut pozele. Ce ingerasi de copii ai. Sa iti traiasca si sa te bucuri de fetitele tale.

Mica 15+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

burtici ! m-am trezit azi cu o spaima... am visat ca nasteam si n-a fost un vis foarte odihnitor ! am inteles ca in timpul sarcinii visele se amplifica, au o intensitate mai mare, dar chiar asa??? ce vroiam sa va intreb... ah, da... credeti ca la 14 saptamani as purtea sa aflu sexul lui bebe? la dr iosup. pt ca a 14-a saptamana este intre 25 si 31 decembrie si ma gandesc, daca nu as afla sigur, sa nu ma duc la eco in saptamana aia. poate sa fug undeva, sa scap de Bucuresti ! voi ce ziceti? eu oricum sunt absolut convinsa ca e fetita ! deja toata lumea stie ca o sa am o fetita, ca asa am zis eu ! o sa fie un mare soc daca e baietel ! va las ca mor de foame ! pup mamici si pitici !
10+

oana si calutul de mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

kay, din ce am tot citit eu pe aici, dr iosup are un ochi foarte bine format si ghiceste inca din saptamana a 11-a sexul bebeului...asa ca sansele sa afli ce vei avea sunt maxime.

eu nu am avut nici un fel de premonitie in legatura cu ce am in burtica. s-ar putea insa ca la asta sa fi contribuit si miile de griji pe care mi le-am facut la inceputul sarcinii, adica nu imi doream decat sa fie sanatos si sa creasca bine...cu restul mi-am propus sa imi bat capul mai incolo.

just free your mind, and the rest will follow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Kay la dr. Iosup sunt foarte mari sansele sa afli sexul bebeului. Da vezi cu programarea ca de regula gasesti locuri libere la Iosup cam peste 1 luna.

Mica 15+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Neatza,

Liviana, cred ca mesajul meu a fost din ciclu oaia care a mancat lupu Sper sa nu te superi dar citesc in diagonala si din exces de zel.....

Lavi, asa e, nu tre sa exageram.

Am trecut doar 2 fete in lista: Dianalaura si Miniuta, dar sigur nu le-am notat pe toate. Daca cineva nu se regaseste poate isi mai scrie o data datele in rosu. Am ajuns la nr 79

Miniuta este nascuta in aceeasi zi/luna/an cu Arturana.

Felicitari Mamicilor pt carucioare si spor la scris!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata burtici!

N-am mai scris de o vesnicie. Ne-am intors din germania cu bine si eu si samburica...am cam avut contractii de cand am venit dar acum e bine. Azi ma duc sa iau rezultatele de la triplul test si apoi la nenea doctorul la control.

N-am apucat sa citesc nimic.
O zi frumoasa la toata lumea!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

nu am vazut ca sunt nascuta in aceeasi zi cu arturana, si mai ales si in acelasi an, dar stiu ca la un moment dat mi-a sarit in ochi ca mai e cineva care are aceeasi DPN ca a mea. oricum nu cred ca bebeii vin chair asa cum sunt ei acum programati, important e sa vina sanatosi.

just free your mind, and the rest will follow

Mergi la inceput

font=Comic Sans MS][/font=Comic Sans MS] merci mult pt raspunsuri ! acum sun la dr Iosup si ma programez ! pup burtici si sper, mai presus de toate, sa fie bebe sanatos ! aveti dreptate ! va multumesc mult de tot si va doresc sa aveti o zi minunata !
10+
oani

Mergi la inceput

NOI NOI NOI !

UM: 19.09.2006
DPN:26.06.2007
DN:25.03.1986

Vrem si noi pe listuta !
10+
oani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IrinutzaS spune:

Buna fetelor!

Bine ati venit fetel noi si va doresc sarcina usoara si bebei sanatosi!

Am lasat sio eu datele in capitolul trecut de vreo doua ori, dar cum sunt inca la inceput si dureaza pina sunt moderate mesajele mele, au trecut neobservate.

Nu-i nimic le mai trec o data :

UM: 06.08.2006
DPN: 24.05.2007

Irinutza 14+

Mergi la inceput