** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (13)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

quote:
Originally posted by DidiAlex
Gina, tu ce mai faci? cum te mai simti, ce mai fac fetele? te pregatesti de bb?
Multzumim mult pt timpul acordat cu deschiderea noului capitol

DidiAlex,Placerea este de partea mea.Ma bucur ori de cate ori va pot fi de ajutor.
Ca prieten al grupului va raman alaturi, va pe toate si va doresc in continuare sarcini cat mai usoare si copilasi plini de sanatate.
Eu sunt bine.Caut sa-mi impart activitatile zilei cu intelepciune si in acelasi timp,caut sa fiu o sotie si mamica tot mai buna.
Am pus ceva poze noi cu fetele in albumul, "Family - General" si le puteti vedea si voi AICI.
De BB#3 nu ne pregatim inca...
Rezultatele tuturor investigatiilor de sanatate facute sunt bune,doctorul ne-a dat unda verde insa,
mai asteptam putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Salutare, burticute!
N-am mai intrat iar de un secol (mi-a luat mai bine de o ora sa 'scanez' mesajele voastre). Felicitari mamicilor care au aflat culoarea carucioarelor! Bun venit, sarcini usoare si nasteri si mai usoare noilor venite!
Noi am primit intre timp rezultatul la triplu test si e ok (nici nu ma asteptam la altceva, dar de! piticul de pe creier trebuia rezolvat!). Acum tocmai ne-am intors de la controlul oficial, suntem bine, am crescut (suntem - si eu si bebe- chiar un pic mai mari decat varsta sarcinii). In schimb, dnul dr. nu s-a pronuntat asupra sexului (noi stim deja ca e mai probabil baietel de acum 2 sapt, de la echo 4D) spunand ca nu e exclus sa fie fetita dat fiind ca ar cam fi trebuit sa se vada putzulica daca era sa fie...In fine...om trai si om vedea! Pe de alta parte echograful la care am fost acum e unul simplu, 2D. In orice caz, sotului meu i-a cam cazut fata, mai ales ca-si doreste taaaare mult un baietel, iar eu, bineinteles, ca nu m-am putut abtine sa fac un pic de basca pe seama lui. In rest...nimic nou sub soare (soare?!, care soare? m-am saturat de ceata asta care nu mai pleaca de vreo 4-5zile). Deja ma aberez!
In weekend m-a cam durut burtica, e drept ca nici eu nu am fost chiar cuminte si am cam ridicat, dar si burta mi-a crescut in decurs de cateva zile simtitor...Deja e evident ca sunt graviduta!
Somn usor, vise frumoase!
Florina 17+

Florina R.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Noapte buna tuturor... la somnic ca e tarziu... Ne vedem maine dimineata la o cafeluta virtuala...

dia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns business spune:

Iulia,unde ai facut echo 3D la Galati si la ce dr?

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pepsi spune:

buna fetelor, merci fetelor de incurajari si ca v-ati bucurat ptr noi ca sintem bine(nu va scriu ca poate uit pe cineva si nu as vrea), felicitari celor care au aflat ce vor avea, bine ati venit fetele noi, sarcina usoara.

Flavia +12, mama lui Dominic 17 mai 2004
http://community.webshots.com/user/pepsidominic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

va multumesc mult de primire, fetelor, si bun venit celor care au intrat dupa mine. se pare ca lista asta e foarte dinamica, si se tot lungeste, ceea ce mi se pare tare frumos.

o sa trec din nou datele mele. le trecusem in vechiul capitol, dar poate le vede cineva azi si ma trece si pe mine pe lista. DN: 18.04.1977, DPN: 08.06.2007, probabil cu baietel (asa mi-a zis dr de doua ori, dar multe alte cunostinte ma asigura ca mai e timp si loc de surpize).

va pup si va doresc o zi minunata si usoara.

just free your mind, and the rest will follow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

buna dimineata burtici,

eimotto bine ai venit printre noi, sarcina usoara si un bebic sanatos.

pepsi ma bucur ca sunteti bine, atat tu cat si bebeu taul.

paflo felicitari ptr TT.

Ginuta sa-ti traiasca printesele, sunt superbe de-a dreptul.

arthurana bafta la eco, te asteptam numai cu vesti bune.

diana multa sanatate, si bea multe ceaiuri cu miere si lamaie si papa multe fructe.

alina25 nodulii fibromatosi unde i-a vazut?scuze ca intreb dar chiar nu stiu nimic despre ei.sper sa ti se rezolve problema ca sa te linistesti.

eu m-am simtit groaznic ieri,chiar pana aseara tarziu...dar azi in schimb m-am trezit cu o stare de bine.sa speram ca ma si tine.

pupici

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brambushca spune:

Buna dimineata burticilor!
Am o problema: Eu pe 6 decembrie sunt programata pentru un cerclaj. Am ceva antecedente neplacute cu o sarcina gemelara pierduta la 22 de sapt si mi s-a spus ca de data aceasta obligatoriu trebuie cerclaj. Sunt destul de pregatita sufleteste pentru asta dar nu stiu exact ce implicatii are. Mai e cineva dintre voi care are probleme cu colul? Sau nu stiti cumva va trebui sa fac repaus total la pat dupa cerclaj?

Oana 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Buna dimineata burtici,

Felicitari noilor venite in listuta noatra si felicitari noilor carucioare.

Noi suntem bine, chiar fericiti azi. Ca doar maine bebe face 16 saptamani si e motiv de sampanie nu?

Pupici,

Mica 15+

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Buna dimineata! Cafeluta-i gata!!! Cine mai pofteste? ...
Apropo de pofte... voi aveti pofte? Eu nu am... bine ca daca imi dai ciocolata sau inghetata, iti mananc la orice ora, indiferent de care e... asta faceam si inainte de a ramane insarcinata...dar in rest, nimic. Mai inainte ziceam..mama... cand voi fi eu insarcinata... o sa mananc tot ce imi pofteste inima... nu o sa trebuiasca sa ma uit la calorii... chestii de astea. Insa acum, nimic. Mai degraba sotul meu e cel cu poftele. Pana si duminica, a vazut intr-un film pe unul ce manca pufuleti, ... si i s-a facut o pofta, de urgent a coborat la magazin si si-a cumparat si el. bine ca mi-a luat si mie, dar zic asa... si tot el mai face si combinatii de astea ciudate, de ziceam ca numai gravidele au ...mananca muraturi si apoi bea lapte...
acum ies, am trecut doar sa va salut, acum trebuie sa ies pana in oras.
Ne vedem mai tarziu. Si spor la munca celor care sunt la joburi. si spor la munca celor ce sunt acasa, ca e mult de munca si pe acolo...:)

dia 15+

Mergi la inceput