** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (13)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

Salutare gravidute,
Astazi am fost si noi la dr.Iosup la eco si am aflat ca samburelul nostru este BAIETEL deci puteti sa ma treceti si pe mine pe listuta cu un carucior albastru(multumesc).
AMELY tu unde ai facut triplu test?
La eco bb arata bine de 15 sap si 2 zile deci cu 4 zile mai mare ,are 104 grame si 9,52 cm.
Ca tot se vorbea aici de gradul de maturitate al placentei mie mi-a zis ca am gradul 2(nu mai tin minte era ok?)
Mi-a mai gasit 2 noduli fibromatosi care sincer ma cam ingrijoreaza mult de tot ca de la laparo am 6 luni si nu erau deci s-au format de curand si mi-a mai spus ca placenta este cam jos si ar trebui sa nu mai fac efort dar asta este cam greu ....
In concluzie bb este bine eu am ceva probleme sper rezolvabile cu bine.
M-a trimis acum sa-mi fac triplu test si joi seara o sa mergem la dr.T. sa ne citeasca eco .
Va pup si sa auzim numai de bine

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

androix felicitari ptr fetita.sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa.
ce is alea irr-uri?

alina25 felicitari ptr baietel.

mi se umple sufletul de bucurie cand vad cum se umple listuta de carucioare.de fapt am sa le pun chiar eu.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

buna seara, burtici !
am ezitat pana acum sa scriu, cu toate ca v-am urmarit aproape zilnic. mi-a fost frica, pt ca in iunie s-a intamplat ceva absolut ciudat, ceva de genul *uite bebe-nu e bebe*.4 medici+ 1 test(ce-i drept foarte slab) mi-au spus ca e bebe, iar la 6 saptamani, la transvaginala, dupa sangerari ciudate, mi s-a spus ca nu a fost nici un bebe ! ca a fost doar o dereglare hormonala. asa ca va puteti imagina socul pe care l-am suferit ! priceperea medicilor de la municipal ! habar n-au ! asa ca acum la 10 saptamani si 2 zile, dupa mai multe ecografii si controale si analize si asigurari ca totul e bine si . . . CHIAR E !!! mi-am facut curaj sa va scriu. va dau datele mele : UM:19.09.2006, DPN:26.06.2007, DN: 25.03.1986. acum nu se mai astepta nimeni sa se mai conceapa un bebe, cand nimeni nimeni nu se gandea la un bebe, uite ca bebe s-a insurubat bine-bine si e, cum zice tati lui "batman" ! adica nimeni si nimic n-o sa-i faca rau ! cu toate ca tati e foarte speriat si face terapie prin cumparaturi( vine cu hainute noi mereu !!!) asa ca eu, cu inima deschisa a spun "BINE V-AM GASIT, BURTICI" ! ! ! sper sa ma primiti la voi in grupulet si sa avem toate sarcini usoare si bebei super sanatosi !
oani

oana si calutul de mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pauly spune:

kay, miniuta bine a-ti venit la odisee.va doresc sarcini usoare si bebei sanatosi.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina25 spune:

Bine ai venit Kay printre noi iti dorim sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos

pupici

14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

DidiAlex sa nu exageram!
Am intrat pt ca o cunosc pe poohy, am fost colege de facultate.

Sarcini usoare!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Androixo felicitari pt. printzesica! Si las'ca se rezolva si IR-urile alea, am patit-o si eu (dar nu am ajuns la pregnyl). Te pup!

P.S. ... si trage si tu cu piciorul!

si Mihai Nicolae - my little treasure (1 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

Bine ai venit Kay!

Fetelor, dupa cele 3 zile de antibiotic,,,raceala a revenit in forta. M-a sleit de puteri!! Simt ca nu mai rezist nici fizic si nici psihic!! Am sunat din nou dr. si mi-a spus ca imi da voie la un nurofen sau eferalgan pe zi. Altceva nimic in afara de paracetamol.
Am hotarit sa nu iau nurofen ci numai paracetamol si sa las virusul sa-si faca "damblaua" si sa ma lase apoi in pace. Bineinteles ca nu las sa fac febra.
Fetelor s-a umplut lista de carucioare!!! Felicitari la toate. Vad ca sunt fetitele in dezavantaj ...eu sper sa echilibrez balanta (cu o fetita). Pe 12 dec am eco la dr. Iosup. Atunci voi avea 14 sapt si 5 zile.

Va pup
Diana 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eimotto spune:

Buna seara burtici

Vrem si noi pe listutza

UM 03.08.2006 DPN 15.05.2007

Inca nu stiu ce comoara am in burtica dar taaare mi-as dori un baietel ca sa vad cum este (acasa am o neastamparata de 2 ani si 9 luni...)
Pana acum probleme nu pot sa raportez, decat ca am avut acel ingrozitoare greturi de care multe dintre noi poate (sper!) am scapat, analizele sunt in parametrii normali... singurul meu of este sa nu ma consemneze doctorul la pat cum am patit la sarcina trecuta.

Atat deocamdata, va pup pe toate

Mamica de Iulia (06.02.2004) si 17+ (cred)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamaria spune:

GinaM
DianaLaura,Miniuta,Kay & Eimotto bine ati venit!!!
Msemcu felicitari pt nazdravani! Ma bucur ca ai venit sa ne dai vesti!! Le asteptam si pe mamicile de gemeni cu vesti noi!!
Androix felicitari pt si tie Alina25 pt
Chris27 hai nu mai fi asa de necajita! Hmmm ... cum au iesit sarmalutele
Arthurana bafta la doctor si eco!! Sunt sigura ca va fi bine!

cristina 17+

Mergi la inceput