** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (13)
Raspunsuri - Pagina 26
pauly spune:
gata yoyoyo te-am trecut pe listuta.
fetelor sunt momente in care ma doare asa de tare capul...dar i-mi trece de la sine mai tarziu.si nu prea am pofta de mancare ,in schimb m-am ingrasat
.am pus 3 kg.statul in pat e de vina mai mult ca sigur.
11+
http://community.webshots.com/album/556183846JDrlYR
lbelciug spune:
Arthurana, minunate vesti! Sa-ti traiasca baietelul si tu sa ai o sarcina usoara! Hai ca am acum ai toate motivele sa fii calma, BB-lul tau are nevoie de o mamica relaxata.
CHOWPERSA, Odie felicitari si voua pt baieteii din burtica!
Dianalaura, felicitari pt 1,3 ani de casnicie! Sa fii fericita si iubita toata viata!
Apropo de cadouri, la noi deja a venit Mos Nicolae. Am fost la Romexpo la targul ExpoSuveniruri si ne-am cumparat de acolo 2 treninguri f frumoase, unguresti din BBC 100%. Merita sa mergeti, este deschis pana pe 10 dec.
Wow, Pauly, deja ti-ai impodobit bradul? Se vede cat de mult iubesti aceste sarbatori.
Am vazut poza, arata foarte bine si pomul si mosul!
Yoyoyo bine ai venit in grupul nsotru! Sarcina usoara si un bebe sanatos!
Vali5, gata plimbarea la munte?
Andradap, ce mai faci, ai fost la eco? Cum e BB-lul?
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Forum despre Flori Presate (2)
vas spune:
fetelor, pe cand ma linistisem si nu mai verificam din ora in ora la baie daca e totul ok, acum iar o luam de la capat. Atat de greu imi revin dupa vesti de genul asta, incat azi de dimineata dupa ce am citit mi-am programat eco pentru joi, sper sa nu zica ca nu are timp ca ma duc la altcineva si tot fac, sa-l vad pe bebe. Noi suntem deja marisori, nu stiu daca ceea ce simt e bebe sau altceva dar e bine.
Azi am mers aproape 3 km pe jos si l-am cam simtit ca nu prea i-a convenit asa ca acum am ajuns la birou si ne odihnim.
Poohy, si eu am profitat de faptul ca sunt cu bebe, la un restaurant unde nu vroia sa faca cartofi prajiti fara alte minuni de carnuri pe langa, dar cand i-a spus sotul ca sunt cu bebe s-a aranjat. Apropo atat e de mandru.....
Pouly, ce bine zici ce de baietei dar nu inteleg un lucru? nu se spune ca numarul baietilor e mai scazut decat cel al fetelor????!!!!!
se pare ca suntem exceptia de la regula.
apropo, noi joi vom avea 18 saptamani implinite, oare ne vede la eco ceva intre picioruse? sunt asa de curioasa...![]()
![]()
O sa fiu si eu mamica
lbelciug spune:
Am revenit ca sa va dau linkul catre noul nostru album, in care veti putea vedea Aventurile lui Matei cu pestele, Filme preferate, Nazbatii in parc, In vizita la verisor si Luminile aprinse pe 1 Decembrie. Enjoy pt cine vrea sa ne vada!
dianalaura spune:
yoyoyo, bine ai venit printre noi... sa ai o sarcina usoara! Liviana, frumoase poze.. ce haios e baietelul tau...pauly, am vazut ca ai trecut-o pe yoyoyo pe listuta.. atunci nu ar trebui sa fim 82 de viitoare mamici?
IULIABRAILA, ce mai e prin oras? Sotul meu e brailean, dar s-a facut ardelean prin casatorie...:)
. Poate prin ianuarie februarie o sa venim si noi in vizita prin Braila
dia 15+
poohy spune:
CHOWPERSA, Odie! felicitari pentru baietei! 
scuze ca nu am vazut mesajele voastre mai devreme :)
15+
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg
miniuta spune:
lbelciug, ti-am vazut pozele si trebuie sa iti spun ca ai un baietel tare dragalas (stiu ca tu stii asta deja, dar chiar si asa simteam nevoia sa ti-o spun si eu). sa va traiasca si sa va aduca numai bucurii.
just free your mind, and the rest will follow
pauly spune:
dianalaura ai dreptate...modific acuma![]()
Ibelciug ai o minune de baietel....si eu vreau.
sa-ti traiasca.
maine implinim 12 sapt dar greata , durerile de cap, ametelile ...ma omoara...tot ce sper este sa nu ma duc asa pana la sfarsit.dar cum o vrea Dumnezeu.fetelor vine Mos Niculae....eu i-mi pregatesc cizmele.poate ,poate.
pupici
11+
http://community.webshots.com/album/556183846JDrlYR
sadicutza spune:
Salut fetele!!!!
Sunt noua aici, as vrea sa ma inscriu si eu in listuta voatra...
Datele mele sunt: U.M. 15.08.2006, DPN 22.05.2007, si este fetitza.
Va multumesc!!!
lbelciug spune:
DianaLaura, Miniuta, pauly va multumesc pt complimente.
Pe cat e de dragalas Matei al meu, pe atat e de nabadaios si de nazdravan. Sa vedeti cum e cand il apuca isteriile. Tzopaie si plange, inchide ochii si nu vrea sa asculte nimic pana cand nu obtine ce vrea.
Sadicutza, bine ai venit in grupul nostru si sa-ti traiasca fetita!