** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (13)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Liviana, acum am vazut si eu pozele cu ala micu' al tau :) E un scumpic si jumatate! Sa-ti traiasca! (si sa creasca mare si voinic alaturi de surioara lui si de voi )

Sa inteleg ca ii place pestele? Sau nu imi dau eu seama ce e in poza :)))

15+
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

sadicutza, bine ai venit printre noi! Felicitari pentru fetita !
Fetelor, mi se umple inima de bucurie sa vad ca listuta noastra creste, creste.. de la o zi la alta! Oare cate vom fi prin mai? Am tras cu ochiul la mamicile de martie - aprilie si ele sunt 109
Felicitari si lor!
Mi-am facut si eu un piculet de timp si am pus si eu niste poze

dia 16
http://community.webshots.com/user/dianalaura_musat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Poohy, multumesc! Intr-adevar Matei are un peste in mana pt ca a insistat sa-l ia in timp ce-l curatam. A fost atat de curios, inca a tinut sa vada si ce gust are, asa ca l-a pus nitel pe limba (fara sa-l muste). Ii place pestele gatit, insa nu mai des de o data pe saptamana.
Wow ce multe fete suntem pe lista, asta inseamna ca si DC-ul a crescut in popularitate. Totusi nu sunt prea multe fete active si ma intreb de ce, caci doar fiecare din noi are curiozitati si nelinisti in aceasta perioada...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

dianalaura, am vazut pozele tale. Frumoase amintirile de la nunta, dar si cele de la absolvire. Felicitari pt diploma! Iti sta parca mai bine culoarea parului de acum, adica saten inchis.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Felicitari Sadicutza pentru fetita :)
Nu pot sa inteleg de ce nu pot sa accesez pozele de pe webshots de la servici.
Gata! Ma duc acasa!
Pa pa fetelor!

15+
http://image.lafemmebonita.com/c/f199908.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Am mai scris un mesaj care s-a dus naibii...Nu eram laogata ...pana sa ma loghez s-a pierdut...Adica nu mai stiu sa-l aduc inapoi...Felicitari Arthurana,iti faceam o propunere de incuscrire(daca maine aflu ca e fata).Yoioyoio,sunt din Timisoara,stau in Soarelui...Tu unde?Oare te cunosc macar din vedere?Mergh la dr Marius Forga(opobescu)Mainemerg la eco,cu sotul,sa vedem putulica...V-amscris mai multe,azi noapte am revazut cu placere un documentar pe /Nat.Geo.despre viata in pantec...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Nu am innebunit,trebuie sa schimb tastatura...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

nu m-ati uitat asa-i?

luna asta decembrie e absolut nebuneasca ptr mine, la job e dezastru,lucrand in HR avem o multime de evenimente de personal, s-ar putea sa reusim sa ne si mutam in casa noua inainte de Craciun, deci sunt ff agitata!
in plus sunt cobza de racita!

da le razbesc eu pe toate!va pup si ma gandesc la voi!

Cristiana si gagalicea Theodora Alexia ( 3 anisori si 4 luni)

Thea Alexia
noi si Roma 2006
www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0" target="_blank">la mare 2005
www.desprecopii.com/info.asp?id=531" target="_blank">nasterea papusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Buna seara fetelor!

Si eu o sa am fetita! Ma rog, in proportie de 80%, nu era doctorul foarte sigur. Dar sotul meu s-a suparat rau de tot pt. ca nu e baiat si m-a cam streseaza cu chestia asta. Eu m-am bucurat ca e bine, mai ales ca era prima oara cand vedeam bebelul, si asa era doar 2d ecograful si de fapt mare lucru nu se vede. Oricum va rog sa-mi dati un carucior roz!
Va pup

16+ (de maine incep saptamana 17!)
Anca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numai_eu spune:

Buna fetelor.
Abia acum am reusit sa citesc tot din urma.
Va multumesc pentru primirea facuta (acum vreo 2 capitole:) ) si le urez si eu bun venit noilor mamici.
M-au intristat tare vestile fetelor care au pierdut micutii. Va doresc sa reveniti cat mai curand la odisee.
Despre noi ce sa zic. Bebe sper ca e bine, nu am fost la ecografie de vreo 4 sapt, dar incerc ca macar in primul trimestru sa nu exagerez cu eco. Oricum ultima data era maricel pentru varsta cronologica si DPN era 1 iunie.
Sper sa reusesc sa va scriu mai des de acum inainte.
Pupici la bebici si mamici.

Mergi la inceput