** Mamici de Mai - Iunie 2007 ** (13)
Raspunsuri - Pagina 23
alina25 spune:
Buna,
Eu nu am mai scris de ceva timp ca nu am mai intrat dar azi am citit tot din urma si am avut un mare SOC sa citesc astfel de vesti.
Eu credeam ca daca apucam sa trecem de primele 3 luni totul o sa fie cat de cat ok dar vad ...ca m-am inselat ..la 15 sap? uffffffffff
Imi pare sincer rau ptr voi si sper sa aveti putere sa treceti mai departe ..
Deja acum imi fac 1000 de griji ca eu inca nu l-am simtit pe bb si merg la eco abia pe 20 decembrie.
Mi-am facut si eu triplutest si miercuri imi i-au rezultatul ,am fost cu eco la T. si s-a uitat pe ea si m-a linistit in privinta celor 2 noduli ,ca sunt facut pe sarcina si dupa ce uterul v-a reveni la normal se vor duce ca sunt plini cu lichid(eram tare speriata)si in rest a zis ca este bine si sa i-au in continuare BIO-MARIN PLUS.Voi mai luati si altceva?
Androix spune:
Alina, ai inceput deja cu bio marin? Hmmm, eu abia miercuri reusesc sa ajung cu ecografia la T. Sper sa nu ma certe. V-am zis ca am ir-urile mari si ma paste tratament cu pregnyl?
Andreea
mamica lui
Filip Stefan
bb2
dianalaura spune:
Buna dimineata fetelor! Azi voi fi fericita...
am motive sa sarbatoresc...implinesc 1 an si 3 luni de la nunta...
si se implinesc 3 luni de cand l-am conceput pe bebe..
![]()
In alte ordine de idei, va multumesc pentru cuvintele frumoase si stiu ca ma intelegeti prin ceea ce trec... cred ca fiecare din noi trece prin asemenea stari, de intensitate mai mica sau mai mare...
Cat despre pastile, eu iau doar Centrum Materna, pe care mi-a prescris-o doctorita... acum sunt pe terminate cu ele, sapt asta care vine ma duc la controlul lunar la medicul de familie si din cate am inteles data trecuta imi va da ceva supliment de fier...
dia 15+
ckristina spune:
fetelor, vin mosii (nicolae si craciun).voi ce cadouri o sa faceti??
eu sunt in pana de idei.
va pup,
cristina
13+
miniuta spune:
cadouri??? pai anul asta avem cel mai frumos cadou, il primim amandoi in aceeasi zi (eu si sotul)
: , cu putin noroc, poate o sa simtim amandoi cum misca bebelusul de craciunŽ, ce cadou ne mai trebuie???
acum, vorbind serios, eu nu am problema cadourilor pentru ca suntem singuri aici, doar cu socrela, si ei ii gasesc eu un cadou pana la craciun. si in afara de bebelus, noi poate reusim sa ne mutam anul asta si atunci sa te tii cadouri....ca ne trebuie absolut tot, asa ca nu imi bat capul deloc. dar cu siguranta te vor ajuta fetele cu idei mai multe.
just free your mind, and the rest will follow
CHOWPERSA spune:
Am si eu un BB
, exact ceea ce ne doream.Tati a umblat cu poza de la eco. in buzunarul de la piept si a aratat-o tuturor.
15+ 
DANNA
pauly spune:
buna fetele,
eu am inceput-o de dimineata cu greturi , ameteli si dureri de cap....dar toate trec
.cat despre cadouri de mos Nicolae si mos Craciun....mie sincer i-mi plac mult cadourile si mai ales surprizele...dar inafara de sotul meu nimeni nu i-mi cumpara nimic...prefer sa nu comentez.dar dragele mele ma alatur voua...cel mai frumos CADOU de sarbatori este binecuvantarea data de Dumnezeu de a avea acest ingeras in burtica.sunt foarte fericita ca in seara de Craciun(care ptr mine este o seara cu totul deosebita) voi putea pune mana pe burtica si sa multumesc la Dumnezeu ptr darul dat.
dianalaura LA MULTI ANI, sa ai o casnicie fericita si trainica.sa aveti parte de fericire si impliniri.
arthurana ma bucur ca ti-ai vazut puiutul si e bine.incearca sa nu i-ti face prea multe griji, sa crezi in Dumnezeu si totul va fi bine.
pupici
11+
piticasigogosica spune:
Buna burtici
Tare m-am intristat de vestile rele,dar cu Dumnezeu inainte veti trece peste(Mimi si Mcrissa) si totul va fi bine 

Mamicilor dragutelor
nu va mai ingrijorati atat fiindca bebe nu a miscat,teoretic bebe misca prima oara la sfarsit de 4 luni(17-18 saptamani),de asta spuneam eu(de la doctor citire) ca de atunci se pot considera inca 5 luni.
Poate sunt mamici care simt mai pedepe,se poate,dar nu uitati ca fiecare suntem unice si avem simtiri diferite(sensibilitati).Si eu sunt la a 2-a sarcina(a3-a daca iau in calcul sarcina pierduta) si desi am 15 saptamani nu simt,adica simt asa rar ceva fugitiv,dar nu le consider miscari.Ci atunci cand bebe va face miscari regulate,nu neaparat intense.SPER CA V-AM MAI LINISTIT,UN PIC 
Eimotto ,Iris a mea pare geloasa nu discuta argumentul.Are insa si momente de tandrete fata de burtica,rare
.Astept sa fie evidenta sarcina sa incerc sa o apropii.In rest e pline de energie,vrba ei e energie vie de la Rompetrol.
O iubim nespus e o nadravana si vorbeste intr-una,nu sta 2 secunde locului.La voi cum e?
Madi ceea ce simteai tu erau contractii,ai grija si ia nospa,ceva.
Arthurana felicitari pentru baietel!
Va pup pe toate,am o saptamana grea la munca.
poze
Iri +14 si Iris