Bebelusii inotatori
Ce stiti despre inotul sau mai bine zis balaceala bebelusilor de 4-6 luni? Stiam ca pana la 6 luni ei inca mai au nostalgia celor 9 luni petrecute in lichidul amniotic si nu prea au teama de apa. Eu as vrea sa-l dau pe Mihnea care azi a implinit 4 luni undeva la inot. Exista in Bucuresti vreun centru pentru bebelusi?
Sa va traiasca bebelusii si sa fie sanatosi,
Minodora si Mihnea-cel mai tare bebelus
Raspunsuri
alba spune:
La multi Ani Mihnea!
Sa fii sanatos si mincacios!
Sa-ti traiasca flacaul Minodora si la m-ai mare...
***Alba***
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album%20principal&mid=499&cid=78
Minodora spune:
Alba draga, multumim tare mult pentru urari si voi sa traiti si sa fiti sanatosi si va pupam dulce,
Minodora si Mihnea
qsar spune:
Si pe noi ne-a interesat subiectul.
Am aflat ca exista o persoana care se ocupa de initierea bb-ilor in inot (pentru inceput vine acasa si incepe "lectiile" in cada):
Sultana Georgeta (tel.668.17.93)
Eu ii fac baie lui Dinu (trei luni juma') in cada cu apa destul de multa, l-am si lasat liber (pret de cateva secunde) de vreo doua ori, ca sa vad cum reactioneaza - ii place!
Succes si balaceala placuta!
Q (Gabriela si BB Dinu)
Lumi spune:
Dar cand bebelushii vostri aveau 2-3 saptamani in cata apa le faceatzi baitza? Eu sunt tare stresata sa nu cumva sa-i intre apa in urechiushe, dar tare as mai baga-o si eu in cada de baie...
ici pe burtici la mamici si ici
Lumi - mamica Denisei
http://community.webshots.com/album/71873746ieirlw
mirela.mustaciosu spune:
Da, sunt persoane specializate care fac, in primele luni acasa, apoi la bazine speciale, lectii de inot cu bebeii. Dna Sultana e unul din profesori. Am vazut bebei "antrenati" de dna. Sultana si m-au impresionat. E excelent pentru bebei forma asta de miscare. O sa ramana un mare regret pentru mine ca am aflat de cursurile aste prea tarziu (Tudor era deja prea mare). Acum astept cu nerabdare sa se faca suficient de mare pentru cursurile clasice de inot. Daca aveti posibilitatea, ar fi excelent pt. bebe sa inoate de acum. Succes!
Minodora spune:
Multumesc mult Gabriela pentru nr. de telefon al d-nei Sultana. Am sa iau legatura cu dumneaei. Sper sa pot face ceva in privinta asta pentru bebele meu. Oricum, am sa va tin la curent cu ce se va intampla.
Multi ici
anda spune:
in timisoara are habar cineva unde se poate face asa ceva??? se face undeva?
anda & bb edi
Mugur spune:
Si eu l-am bagat pe Alex in cada la 4 luni fix. La inceput mi-a fost putin teama, dar am vazut ca se simte in largul lui si nu ii este frica. La inceput am pus apa cam de 15cm si apoi am umplut cada jumate si apoi plina. Il tineam cu mana pe sub gat si prins de mana si putea cu burtica in sus. Ii place mult. O data, am vrut sa-l pun pe burtica si pana sa-l sucesc eu a intrat cu fata in apa cateva secunde. Si-a tinut respiratia si nu a inghitit apa. De asemenea, si cand il limpezesc pe cap isi tine respiratia pentru cateva secunde si nu inghite apa. Apoi il las sa respire putin si iar ii dau cu apa.
In afara de pozitia incomoda in care trebuie sa stau eu ca sa-l tin, totul e oK!
cosmi spune:
Si eu as vrea sa invete sa inoate, dar mi-e teama sa le spal in cada. Si am trecut de 7 luni! Dar sper sa-mi fac curaj!
Cosmina, Diana-Maria & Amalia-Ioana
manu0202ro spune:
Dar in Constanta stie cineva pe cineva care sa faca chestii de genul asta????
Pupici in talpici pt bebici