Bebelusii inotatori
Raspunsuri - Pagina 2
manu0202ro spune:
Sau poate stie cineva in Sibiu un profesor de inot pt bebelusi. Bebelusa mea are 4luni si jumatate.
Pupici la bebici
roxy spune:
si cu apa care intra in urechi cum ramane,ca eu eram tare panicata sa nu-i intre cumva capul in apa sa-i intre apa in urechi?
Roxy si Cristi cel vorbaret
huianur
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?sqldtl=366&page=1
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=roxy
Minodora spune:
Am ceva vesti pentru voi legat de acest subiect.
Am sunat-o pe d-na Sultana si m-a impresionat in mod placut cu ce anume face dumneaei, cu diplomele obtinute in Franta, dar, din pacate pentru bugetul familiei mele, si cu pretul pe care il practica (25 euro-consultanta acasa si 100$/abonament-6 sedinte la piscina dupa 6 luni). Asa ca am pus "osul" la treaba si pe Mihnea in cada mare si am avut surpriza sa constat ca, cada nu este acelasi lucru cu cadita si banuiesc ca nici cada cu piscina. Atunci am fost "nevoita" sa ma gandesc si la alte variante mai ieftine pentru bebele meu, dar pentru asta ar trebui sa stiu cat de multi ati fi interesati de un astfel de experiment. As avea o varianta, ar trebui sa investesc nitel timp, cercetari si bani, dar eu zic ca merita pentru Mihnea si pentru cei ce-l vor urma pe acest drum de bebelusi.
Ce ziceti? Sunteti intersati sa mergeti cu bebeii la piscina si sa participati si voi la aceste ore? Ar trebui ca bebele sa aiba peste 6 luni sa aiba cel putin cele 2 vaccinuri obligatorii. Restul inseamna..., dar nu va zic mai multe ca mi-e teama ca nu se realizeaza. Deci, ma lasati sa cercetez terenul, sa ma interesez care sunt conditiile si voi imi spuneti cat sunteti de interesati pentru Bucuresti in varianta aproximativ 1 000 000 lei pentru un abonament de 8-10 sedinte. Nu va pot spune decat cu aproximatie, mai vedem restul conditiilor. Astept mesajele voastre.
-ici tuturor,
Minodora si Mihnea-cel mai tare bebelus, in curand cel mai mare inotator :-)
madadum spune:
minodora,
eu te sustin. desi mara are aproape 2 ani tare mult as vrea sa o ducem regulat la bazin. am vorbit si eu cu dna sultana, insa si mie mi s-a parut foarte scump, plus ca trebuie sa plateasca si parintele insotitor un bilet de intrare (aprox 500.000). cam scump!
mada si mara