Impotriva cancerului cervical
Raspunsuri - Pagina 9
szivarvany spune:
MamaLia - cu mana pe suflet iti spun, daca Giulia ar avea varsta, eu imediat i as face acest vaccin
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
Ekipa albastra: Crystina - Mephala - Khristin - Daria
mama lia spune:
m-a costat 450 RONi prima doza de vaccin.
oare domnisoarei mele ii pot face la orice medic vaccinul??? ca am inteles ca se face ca oricare vaccin, in mina...atunci l-ar putea face si medicul de familie, nu???
selket spune:
Pentru cele care nu isi mai pot face vaccinul respectiv, foarte important pentru tratarea HPV si ca sa nu mai apara este sa aveti un sistem imunitar puternic. Foarte multe femei iau acest virus, dar daca au un sistem imunitar fara probleme se vindeca si dispare de la sine, iar ele nici nu stiu ca l-au avut. Daca sistemul imunitar ti-e slabit se instaleaza. Dar din cate am tot citit pe internet este tratabil.
Eu am avut acum 3 ani HPV (posibil nu radacini foarte periculoase), leziuni precanceroase LSIL si s-a vindecat. De foarte mare ajutor a fost un tratament homeopat pe care l-am facut in acelasi timp cu tratamentul pe care mi l-a dar medicul ginecolog. Dupa ce mi-a trecut mi-am cauterizat si rana de pe col si acum sunt bine, am revenit la control periodic normal la 1 an si nu mi-au maiiesit celule dubioase.
Am mai povestit despre asta la "femina intim" si chiar cu riscul ca sa enervez lumea ca ma repet, poate ajuta pe careva.
Multa sanatate,
S.
Muuh spune:
Eu mi l-am facut vineri. Trei doze au costat 450 RON. Am facut vineri prima doza, a doua o fac in iunie si ultima in octombrie. Eu l-am facut la recomandarea ginecologului si dupa ce mi-a iesit rezultatul la Papanicolau.
Miruna + Alexei (13.07.2006)
mama lia spune:
Muu, esti sigura????? toate trei dozele 450 RONi?? eu am dat pe o doza atita....
fetitei mele i-am facut vaccinul la policlinica de copii de care apartine!!!
Muuh spune:
mama_lia da sunt sigura mi-a scris asistenta pe cutie (achitat integral) si zilele cand sa ma duc pentru celelalte doua doze. Am intrebat-o expres daca asta este pretul pentru toate trei dozele si m-a asigurat ca da.
mama lia spune:
mai spune de unde ai luat vaccinul.....
ca in farmacii costa 450 RONi peste tot...asta a fost pretul de intrare in tara.....si doctorita mea a spus ca atit costa tot, 1.350 RONi
dar poate ai tu anumite facilitati....
Muuh spune:
L-am luat direct de la cabinet dar sun astazi si intreb din nou exact ce si cum si de ce scrie achitat integral daca e doar o doza. Revin cu confirmarea si nu nu am nicio o facilitate.
mama lia spune:
Muuh, te-ai scos daca ti-a luat doar atit....eu am luat deja toate dozele pentru fata mea, ea are virsta perfecta - aproape 14
sa va fie de folos!!!
Muuh spune:
Ma scosesem pana am sunat sa verific.
Asistenta de la cabinet iti multumeste din tot sufletul, mi-a zis sa iti spun ca ai salvat-o. Pretul este cel spus de tine cu o reducere de vreo 100 RON ca e luat direct sau asa ceva. Sa ma duc sa editez mesajele dinainte?