Impotriva cancerului cervical
Raspunsuri - Pagina 3
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by mamagiuliei
Traduceti -mi sa inteleg varsta pana la care se face vaccinul !
Eu am o fetita ...
Multumesc !
Daria & Giulia (2004 08 16)
E pentru fete intre 9 si 26 de ani (vezi linkul de mai sus)
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
www.bestgames.com.au <--- is live!!!
http://acorns.com.au/cs/blogs/literarykaleidoscope/
rodicaosoian spune:
woww,am citit tot
multumim pt link-uri
eu am implinit 26 ani la sfarsitul lu iulie,acum o sa imi sun doctorul sa vad daca pot sa-l fac
dar parca pe o parte imi este teama
cate sant care il mai fac?sau ce ma sfatuiti?sa-l fac sau nu?
cine a inceput sa-l faca ,cum te simnti dupa ce la -i facut??am citit ca te simnti rau,ai greata,transpiri.etc chiar este asa?
of of ,cate intrebari va-m pus
meci mult
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by rodicaosoian
woww,am citit tot
multumim pt link-uri
eu am implinit 26 ani la sfarsitul lu iulie,acum o sa imi sun doctorul sa vad daca pot sa-l fac
dar parca pe o parte imi este teama
cate sant care il mai fac?sau ce ma sfatuiti?sa-l fac sau nu?
cine a inceput sa-l faca ,cum te simnti dupa ce la -i facut??am citit ca te simnti rau,ai greata,transpiri.etc chiar este asa?
of of ,cate intrebari va-m pus
meci mult
rodicaosoian
Rodica, eu am discutat cu sotul si as vrea sa il fac. Am acum 28 de ani, deci nu stiu exact cum stau. Insa vrem ca prima data sa avem un copil, mai ales pt ca stiu ca dupa anumite vaccinuri, in general, trebuie sa astepti minim 3 luni pana sa ramai insarcinata. Nu stiu daca e si cazul Gardasilului. Cel mai bine e sa intrebi, insa nu stiu daca va putea cineva lumina pe deplin. Vorbeste cu medicul de specialitate, poate iti da info in plus.
Stiu multe despre acest subiect, pt ca media a urmarit progresul indeaproape, inventatorul fiind australian. Acum sunt discutii sa se administreze in scoli incepand de la anul, asa ca sunt cu ochii pe info.
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
szivarvany spune:
Adimercedes - sar`na de informatii !!!
Eu am deja 28 de ani dar ma gandesc pt fi`mea, cum vi am mai scris ... mi se pare ceva foarte, foarte important ...
Daria & Giulia (2004 08 16)
rodicaosoian spune:
adimercedes,iti multumesc pt informati
eu ma gandeam ca poate mai am timp sa-l fac,dar parca pe o parte imi este teama,de ce?nici eu nu stiu
de aceea am cerut pareri aici,poate sant mai multe in situatia mea
lai spune:
Adimercedes, nu stiu daca trebuie sa astepti dupa ce iei ultima doza, dar pe parcursul celor sase luni dintre prima si ultima doza trebuie sa te feresti de sarcina (iar, daca ramai insarcinata neplanificat, sa intrerupi vaccinul).
Rodica, eu am facut prima doza acum o luna jumate' si deocamdata nu am observat nici un efect advers (a fost un pic cam dureros cand m-a intepat, dar trece repede ).
Lai
lai spune:
Da, in mana. Cum spuneam, doare un pic, dar trece repede.
Eu imi amintesc de cand aveam vreo 13 ani si a trebuit sa fac o serie de vaccinuri, ceva pentru ochi, si tot asa imi era frica de intepatura, si atunci ma gandeam la ceva frumos - care la momentul respectiv era un coleg de clasa
Lai
adimercedes spune:
Fetelor, ma bucur ca v-au folosit informatiile. Deocamdata vreau bebe si apoi mai vedem. Nu stiu cum influenteaza o eventuala sarcina, asa ca nu vreau sa risc. Am asteptat atat, mai pot sta pana dupa ce o sa am primul bebe.
roxanaz spune:
fetelor ce bine ca sunt mai multe informatii despre subiectul asta!
multumesc si tie Adimercedes. te rog daca poti sa ne tii la curent cu initiativa de a lansa campania scolara de vaccinare in australia.
dr. Badea mai spunea si de vaccinul dezvoltat de GSK, azi am avut ceva timp si l-am cautat, se va numi Cervarix si inca nu a primit aprobarea FDA, au depus dosarul in martie 2006 si in UE si probabil va putea fi scos pe piata in primul trimestru al anului viitor.
ma gandesc sa fac sticky subiectul asta la clinica, ce ziceti? eventual sa si pun link-uri spre celelalte doua subiecte despre HPV existente acolo.
Roxana