La urgenta - serial TVR1
Imi place, pare a fi mai bun decat restul serialelor romanesti. Il mai urmareste cineva?
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Raspunsuri
Cristina_C spune:
Eu ma uit la serialul asta pe tvr international si imi place.
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
Oana spune:
Pai de fapt cred ca este singurul serial romanesc actual ca restul sunt telenovele.
Ma uit si eu la el dar am pierdut cateva episoade. Oricum "actiunea" se petrece destul de lent din cate mi-am dat seama, accentul punandu-se pe cazurile medicale din fiecare episod, intocmai dupa modelul serialului american "Spitalul de urgenta". Imi place Daniela Nane e draguta tipa, si Florin Piersic jr. dar parca la el este ceva care ma irita nu stiu ce probabil aerul ala de razvratit neinteles.
Cristina_C spune:
Se stie cate episoade va avea? Parca s-a ajuns la al 8-lea...
Cristina,
mama lui
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Cristina_C" target="_blank"> Bobita, zis si Robert, 14 decembrie 2002
Cresc...
felicia74 spune:
Sper sa fie doar prima serie...
Mie imi place mult Florin Piersic jrspre deosebire de taica-su
Oana interesant mi se mai pare si Lombarzilor 8 de pe B1. Dar "La urgenta" e mai interesant
sali spune:
Din lipsa de timp, nu de interes, am vazut doar doua-trei episoade.
Asa ca nu pot sa am o parere super avizata.M-a deranjat ca nu se aude tocmai bine,(clar), asa e la unele din filmele astea roamnesti. Am observat asta si la Martor fara voie, pe Antena 1, cand fetita dormea si nu puteam da sonorul foarte tare, la volum mic cu greu intelegi ce spun actorii.
Din culise: stiu ca Daniela Nane s-a amorezat de regizor, un tip venit din America si cu mult mai in varsta decat ea.
Si am observat acelasi obicei ca la telenovele:acela de a distribui in roluri episodice cate un VIP care n-are nici o traba cu actoria, doar pt a da sare si piper, adica a creste audienta.
felicia74 spune:
Oana uite: http://tv.acasa.ro/program-B1TV/2006-11-26/Lombarzilor-8-1672385.html
E in fiecare luni si se dau 2 episoade odata. Din pacate eu am vazut doar franturi dar mi-a placut.
felicia74 spune:
Sali corect, sunetul lasa de dorit E o mare problema a filmelor romanesti (unele, ma rog). Eu selectez din meniul televizorului optiunea "discurs" si se mai intelege ceva. Asta daca nu canta Ilinca