Lucru manual-manuale?

Lucru manual-manuale? | Autor: scarmanus

Link direct la acest mesaj

Dragi mamici, ma intereseaza ce se mai intampla in sistemul romanesc de invatamant primar la capitolul lucru manual. Am gasit o carte care este epuizata din stoc, si din care se lucreaza la lucru manual in scoli: Lucru de mana si gospodarie. Manual cls. V-VIII fete, de Elena Dimitriu Tomozei, aparuta la Editura didactica si pedagogica. oare se gaseste printre voi cineva a carei fetita o are si lucreaza din ea la scoala? Ma intereseaza foarte mult manualul asta si orice alt manual legat de subiectul asta.
Multumesc frumos.

pisici, flori si jucarele

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nastea23 spune:

Buna, cind eram mica, mama imi cumparase o carte de acest gen, dar din pacate nu mai tin minte cine e autorul, insa sunt sigura ca undeva pe acasa mai e. Chiar am facut cite ceva din ea la capitolul bucatarie si prin clasa 5 am facut un spectacol fix cum era descris si costume a fost foarte dragut.
Din pacate, daca pina ce nimeni nu a raspun la intrebarea ta mi se pare ca asa carti nu mai place la nimeni, pacat. Pe net poti gasi multe chestii si se uita de carti.
Pa.

Um amigo e alguem que compreende o teu passado, acredita no teu futuro e aceita-te como es.

Mergi la inceput