sangerari si dureri mari de burta

sangerari si dureri mari de burta | Autor: brazuca25

Link direct la acest mesaj

Sunt insarcinata in 5 sapt si ceva. Dureri de burta am avut de la inceput, dar ieri am observat un cheag mic de sange impreuna cu cateva picaturi maricele. Imi doresc mult bebele si m-am speriat ingrozitor. Am vb cu doctorita mea, care mi-a facut o ecografie si l-am vazut pe bebe la locul lui. Deocamdata e OK, dar mi-a dat doctorita concediu medical pentru "amenintare avort spontan". Acum iau un tratament, dar tot nu mi-a trecut durerea f puternica de burta.
Mi-e frica! Ati patit asa ceva? Daca stau cuminte in pat reusesc sa il salvez pe bebe?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Morgano spune:

Da, stai cuminte in pat, relaxeaza-te oricat ai fi de speriata si urmeaza strict tratamentul. Uneori se intampla la fixarea sarcinii sa ai dureri si mici sangerari. Tin pumnii sa fie totul ok

Ripley si Ana Ecaterina(10.11.2005)

Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.point.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

brazuca25 si eu am avut sangerari la inceputul sarcinii.si destul de mult cantitativ.au fost in reprize.la inceput 3 zile, apoi timp de 2 saptamni uneori gaseam chilotul patat cu sange rosu-rosu.am facut tratament pana in saptamana 14 cu toate ca de prin saptamana 8-9 nu am mai avut nimic.am stat 3 zile in medical dupa care m-am intors la munca.stiu ca e recomndat sa stai la pat, dar eu ma gandeam numai la tampenii singura acasa.

durerile de burta sunt normale in perioada asta a sarcinii.daca te doare foarte tare poti lua no-spa (de 40 mg), maxim 2 pe zi mi-a spus doctorul meu.alte fete stiu ca luau cate 3 pe zi la recomndarea doctorilor.

eu sunt convinsa ca va trece totul repede si peste cateva sapatamni o sa zamabesti cand iti vei aduce aminte ca te-ai speriat numai din atata.

Mcrissa 15 bebe strumph-ul meu asa creste broscutza lui mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

eu la ambele sarcini am avut probleme din astea,asa ca stai linistita in pat cat mai mult,ia tratamentul cu strictete si fii cat mai calma!!

o sa fie totul bine ai sa vezi
pupici ptr bebe mic din burtica
sarcina cat mai usoara in continuare si sanatate la amandoi

poze Iulian

POZE ANA-MARIA

Ce au mai facut bebeii nostrii!!
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII

CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Strutza spune:

Brazuca, cum zic si fetele, n-ai ce sa faci decit sa stai linistita si sa speri. Si eu am avut dureri mari de burta in saptamina a 5-a si singerari usoare vreo doua zile si mi s-a recomandat sa nu merg mult pe jos, in general sa stau linistita. Asa ca m-am asezat in virful patului (prilej bun de citit), arata casa mea ca la porci dar o sa fac eu curat mai incolo. Acum sint in saptamina a 7-a si durerile de burta au mai trecut, acum le am numai din cind in cind si nu toata ziua. Eu ma speriasem ca ma durea foarte rau intr-o parte (cea dreapta) atit de tare ca nu puteam dormi decit pe o parte, dreapta imi era intepenita de parca imi facuse cineva o injectie, dar doctorul mi-a zis ca citeodata poate sa doara mai tare in partea de unde a provenit ovulul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Va multumesc pentru raspunsuri fetelor! M-am mai linistit umpik sa aflu ca nu e chiar ceva iesit din comun. Credeam ca am eu ceva grav, Este prima sarcina si ne dorim tare mult bebelushul! Azi am stat mai linistita si nu a mai fost chiar asa rau!
Va pupik si pe voi si pe bebei!

Mergi la inceput