Si totusi...cu Herbalife
Raspunsuri - Pagina 8
LC spune:
Bird70, as vrea sa vorbesc si eu cu tine ..nu stiu daca pe forum putem( pe yahoo messenger ID-ul meu este l.caragea ).ti-am scris si un mesaj privat.
Mult succes!
ioana55 spune:
In primul rand vreau sa va spun ca sunt de acord cu faptul ca Herbalife te ajuta sa slabesti dar sa va spun si altceva.Am Herbalife in dulap de 10 mil si nu mai iau pt ca imi este sila de pastile.Eu am reusit sa slabesc altfel si totusi in acelesi stil adica: mananc dimineata fructe(mar,portocala sau kiwi),la pranz mananc orice iar seara mananc di nou fructe.Am slabit pana acum 8 kg intr-o luna si ma tin in continuare pt ca o data pe zi mananc orice.Cand spun orice inseamna orice chiar si pizza daca am chief.
rachel owen spune:
quote:
Originally posted by ioana55
imi este sila de pastile
Mie treaba cu pastilele mi se pare cea mai simpla, inghiti pastila cu apa/ceai si gata. Iar shake-ul e chiar foarte bun la gust, si fi-miu mai gusta.

In perioada cand vroiam un bebe si luam tot felul de ceaiuri, bleah, visam pastile care sa fie concentrate, si sa nu fiu nevoita sa o lungesc atat.
Ioana, este bine si cum spui tu, eu sper sa continui asa pt mentinere. Am tinut inainte de a incepe Helbelife disociat insa fara prea mari rezultate. Si nu iei atatea vitamine, adica nu ajungi la doza zilnica recomandata.
In ce ma priveste este clar ca mi se potriveste, dovada este energia pe care o am si faptul ca merg zilnic la toaleta si am scapat de balonarea care ma chinuia de aproape 2 ani (sa nu punem perioada sarcinii care este nomala). Mie si doctorita mi-a spus ca am probleme din cauza tranzitului si am incercat tot felul de tratamente fara prea mare rezultat.
Si in 5 zile am scazut 1,5 kg.

Tzuni spune:
Am slabit acum 2 ani cu Herbalife. 10 kilograme. Si cat timp am tinut cura m-am "obligat" sa invat sa duc un stil de viata sanatos. Si am reusit. Mai pun cate un kil-doua cand fac excese, dar la greutatea pe care am avut-o cand am inceput programul Herbalife n-am mai ajuns niciodata.
Si...vreti sa va spun un secret?
NU EXISTA NICI O CURA DE SLABIT, nici o reteta, nici o pastila, nici o minune care sa te slabeasca si apoi, chair daca balotezi fripturi cu paine si cartofi si bei beri toata ziua sa nu te ingrasi la loc!
Herbalife, daca respecti programul, te slabeste. Dar daca la sfarsitul curei te reapuci de obiceiuri alimentare proaste, E NORMAL sa pui la loc, ba chiar si mai mult. Dar asa e CU ORICE CURA, REGIM, PASTILA etc.
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
bird70 spune:
quote:
Originally posted by LC
Bird70, as vrea sa vorbesc si eu cu tine ..nu stiu daca pe forum putem( pe yahoo messenger ID-ul meu este l.caragea ).ti-am scris si un mesaj privat.
Nu am primit mesajul privat
.Mi-am comandat ieri shake-ul, mi-a promis ca il pune la posta imediat sa-l am pana luni
LC spune:
Bird70, cred ca nu ti-am transmis foarte clar ideea mea. Ti-am mai scris un mesaj.Chiar avem de discutat ceva ce tu ai spus ca te intereseaza.
L.
claujro spune:
Aseara am luat produsele. Am inceput de azi!
Urati-mi succes si tineti-mi pumnii...
Claudia
canne-marie spune:
Mult succes fetelor , care ati inceput o sa vedeti ce rezultate ,veti avea, as fi vrut sa incep si eu de acum dar....
, bugetul asta nu prea ma lasa luna asta ,dar cu siguranta , la inceputul lunii ianuarie ma voi apuca si eu de el,deabea astept sa dau si eu vreo 10 - 20 de kg , sunt modesta nu ?
Da as vrea sa ajung si eu la 60 de kg, de la 84kg
, cred ca in 6 luni pot da sa sicem 10kg si ceva joss, nu maa astept la 20.
As vrea sa va intreb fetelor care a-ti tinut mai mult timp ex:6 luni sau mai mult , cam cat ati dat voi jos, va multumesc mult si astept raspuns.
A SI INCA O DATA MULT SUCCES FETELOR, VA TIN PUMNII SI SA MAI VB .SA NE SPUNE-TI CAT ATI DAT JOS.
PUPICEI.
annes
rachel owen spune:
Claudia succes si sa ne dai vesti bune. Sau altfel spus, sa nu te lasi la mine, ca eu una nu ma las.