Si totusi...cu Herbalife
Raspunsuri - Pagina 9
andreea0919 spune:
nu stiu de ce am yo vaga impresie ca pe forumul asta s`a format clubul distribuitoarelor de herbalife ...uitatzi`va si pe alte forumuri unde sunt subiecte despre acest produs ..nu toata lumea pune botul si v`o spun ca am avut caz in familie ..si apropo pt tipa care zicea de ce a costat asa mult prog... pt ca a luat prog complet care costa 208 dolari pe luna ..cele 6 luni de regim si acum 2 ani cat era $ dadea cam 7.200.000 pe luna ..apoi pe cel de intretzinere 6 luni care costa pe jumatate ... ca a zis sa il tzina k`lumea ..si nimeni nu cred ca dupa ce a dat atatzia bani nu ar fi trecut la vechile obiceiuri..chiar a fost si este atenta si acum ce mananca ... analizele le facuse si erau bune deci nu se pune prob ca ar avea ceva ..+ ca ii cadea parul asa smocuri mari de credea ca o sa ramana cheala ... a mers la medic si i`a spus ca din cauza la herbalife ...cum draq pe forumul asta nimeni care a luat herbalife nu a mai pus la lok ..si pe alte forumuri cele care au luat herbalife au pus tot si chiar mai mult .. parca greu o fi sa fii distribuitoare si sa spui aici ...celor care pun botu si cred ca herbalife face minuni ... itzi dau eu adresa unui consultant wow ce de treaba este ..te ajuta ... :))) haha imi vine sa rad .. parca stie cineva cine se ascunde in spatele monitorului sub un pseudonim...+ ca si doctoritza de familie ii zicea cine draq te`a pus sa iei si nu m`ai intrebat o sa vezi cat pui la lok ...
didi-anda spune:
tzuni ca bine mai zici...
andreea, n-am nimic nici cu tine nici cu distribuitorii...nu te supara ca te intreb...de ce tot insisti atata sa nu ia fetele herbalife? lasa-le sa incerce si fiecare este destul de matura sa-si dea seama daca o ajuta sau nu. indiferent de ce zicem noi, daca cineva vrea sa ia, o sa ia, indiferent de ce spui tu, sau eu... chiar nu te inteleg de ce tot insisti....ai spus c-ai un caz in familie...tu ai folosit produsele? nu stiu daca stai cu persoana din familie < de care spuneai c-a luat si n-a ajutat-o> 24 de ore din 24, sa vezi ce mananca tot timpul.ai spus ca nimeni nu recunoaste daca a pus kg la loc? eu am tinut mai multe diete si dupa fiecare m-am ingrasat la loc. cu herbalife am slabit intr-o luna 6 kg. atat am tinut. n-am luat produse de mentinere. eu m-am ingrasat<nu stiu cat, ca n-am cantar>. am luat herbalife acum 4 ani, doar o luna de zile. m-am ingrasat numai din vina mea. cum doamne iarta-ma sa nu ma ingras cand mananc cartofi cu carne, smantana, maioneza, pizza, baclava,etc, chiar si la 12 noaptea?scuza-ma ca-ti spun, doar sotul meu stie cat mananc si ce mananc. as fi putut zice si eu ca m-am ingrasat din cauza produselor herbalife, nu din cauza mea, dar nu sunt genul. daca spuneam asta prietenilor si familiei, cu siguranta m-ar fi crezut si-ar fi sustinut si ei sus si tare ca nu sunt bune. imi era usor sa zic ca din cauza asta ma ingras, chiar daca nu mananc aproape nimic...nu? eu am puterea sa recunosc ca-mi place sa mananc si mananc cat o vacuta....
fetelor care tineti cura...va doresc slabire usoara si s-aveti rezultatele pe care vi-i le doriti...se poate...doar sa va doriti...
astept vesti de la voi..
andreea0919 spune:
didi-anda eu nu insist sa nu ia herbalife ..le`am spus doar parerea si probabil ca si ele nici sora mea nu a ascultat cand cineva i`a spus sa nu ia ca se ingrasa chiar mai mult decat da jos ..chiar cumnata mea i`a zis ca a avut o colega de fac care dupa herbalife a ajuns sa depaseasca 100 kg si inainte de cura avea 80 ... si nu a ascultat`o era dornica sa slabeasca fara efort ..pt ca da a slabit nu zic nu ..prima luna a slabit 9kg si pe vremea aia stateam cu ea in casa stiu ce manca dimineatza bea shake lua pastilele pleca la scoala era cls a 12 si stia ca mama mereu avea grija la pranz sa ii pregateasca ceva o friptura la gratar o pulpa sau un piept de pui ma rog ce avea voie ...pe la ora 4 bea un ceai tot de la ei nu mai stiu cum se numeste si seara tot shake ..asta 6 luni ..avea o vointza de fier ca orice tanara la 18 ani lenesha pt ca daca facea un sport si tzinea un regim slabea mai bine si mai frumos ..dar herbalife era mai comod ca nu era nevoie si de sport ...da pe tine te cred ca nu potzi sa tzii pt ca am intzeles ca ai un sotz pt care probabil trebuie sa si gatesti ,poate ai si copii deci esti cu nasul prin cratitzi ..dar ea nu avea si nu are nici`o treaba cu bucataria .. in fine eu mi`am zis parerea normal ca fiecare face ce vrea ...si te asigur yo chiar daca se vor ingrasa nu vor recunoaste niciodata ..sau de invidie ca au pikat in plasa vor zice ..vai ce bune sunt ce rezultate a dat herbalife...sa mai pice si altele ... pt ca eu acum daca as fi rautacioasa as putea sa spun sora mea a slabit si de 2 ani se mentzine sunt super produsele ..ca pana la urma nu ma stie nimeni ..si dupa cum vezi nici nu fac reclama la altceva ...oricum va urez bafta fetelor ..:)))
SilviaPop spune:
uitati-va la fetele care propovaduiesc produsele herbalife: majoritatea au putine mesaje postate si sunt inregistrate de putin timp. e o tehnica in vanzari asta: se creeaza mai multe conturi si se anima atmosfera ca sa intareasca increderea novicilor. cunosc 2 persoane care s-au ingrasat enorm dupa ce au dat si o carutza de bani pe produsele astea si una are probleme cu stomacul acum. asa e si cu amway si alte produse care se vand in sistem mlm. fiti mai atente fetelor, nu va lasati manipulate, mai ales cand e vb de sanatate!
linasobolina spune:
MARE TZEAPA!!!!!!!!!!!!!!!!
Am luat si eu la un moment dat, am slabit, am intretinut si apoi.........

Am pus la loc ce am dat jos, am pus la loc si in plus, in conditiile in care am fost foarTE atenta cu alimentatia.
Mai mult ecat atat, mi s-a dereglat metabolismul!
DECI, MANCATI SANATOS SI NU BAGATI IN VOI ATATEA CHIMICALELE!
LC spune:
Mancat sanatos inseamna fast food? Sau inseamna fructe care au fost stropite,poluate sau modificate genetic si care, deci, nu-ti mai asigura vitaminele de care are omul nevoie? Sau inseamna sa mananci carne care are conservanti, toxine, grasimi nedorite si care provine de la animale care au fost hranite cu chimicale in scopul cresterii lor mai rapide?
Eu am intrebat de ce produsele Herbalife se vand in sistem MLM. Si stiti de ce? Pentru ca, pe langa produse, primesti sprijinul permanent al unui consultant Herbalife.Cate dintre noi nu au inceput o cura de slabire care n-a durat decat 1-2 cel mult 3 zile pentru ca nu am avut suficienta dorinta si motivatie de a continua? Rolul unui consultant Herbalife este tocmai de a sustine permanent persoana ce isi doreste controlul greutatii, de a informa in permanenta in legatura cu nutritia corecta si completa.
Si revin...eu am slabit 5 kg cu produsele Herbalife ptr ca atat aveam nevoie, AM SCAPAT DE BURTICA SI ARIPIOARE ( care erau groaza mea) FARA SA MERG LA SALA....si, ciudat lucru, NU M-AM INGRASAT DELOC, MA MENTIN DE 7 LUNI FARA A ADAUGA IN ACEST TIMP KG SAU CM IN PLUS.
Eu sunt o persoana ceva mai credincioasa.Am citit Biblia. Si de acolo mi se trage aptinerea de a arunca cu pietre in ceva sau cineva.Aceste produse sunt facute de medici laureati ai premiului Nobel( Louis Ignaro)si, mai mult, sunt in 64 tari de 26 ani.Ba chiar compania e cotata la bursa de valori din New York.Singura mea nelamurire e cum de a rezistat atata aceasta companie si cum de este la acest nivel..daca produsele au dereglat metabolismele voastre( CULMEA , AL MEU E REGLAT DATORITA LOR).
pitecantrop spune:
Sa va povestesc si eu experienta mea cu herbalife. Am luat timp de 6 luni, am slabit de la 72kg la 65 kg, m-am mentinut o peroada, dupa care am ramas insarcinata. Am ajuns inainte de a naste la 107 kg si zau daca mincam exagerat. Efectiv puneam pe mine 5kg pe luna si credeti-ma ca la un moment dat faceam cica cura de slabire. Dupa nastere, am inceput in forta Montignac si am facut mult sport. In ianuarie anul asta aveam 87kg, iar acum am 65kg.
Acum fiecare face ce vrea. Se slabeste cu Herbalife, dar mare grija dupa intreruperea tratamentuluii!
bird70 spune:
Sa va spun parerea mea. Nu sunt consultant sau distribuitor si nici nu ma intereseaza sa apar produsul asta. E doar o chestie de logica. Exista un necesar bazal de calorii pe care organismul le consuma pentru mentinerea temperaturii constante, miscari respiratorii, contractiile inimii, functionarea rinichilor, etc. Am gasit undeva ca pentru o femeie de 30-35 ani necesarul asta este undeva la 1300cal/zi. Peste acest necesar bazal se adauga ce se consuma cu activitatile din timpul zilei si in functie de intensitatea lor. Acum, logic este ca daca nu consumi aceste calorii nu poti sa te ingrasi. Deci daca faci miscare moderata consumul bazal plus activitatea se aduna sa zicem 1700 cal/zi. Daca consumi sa zicem 1600 nu te poti ingrasa, e ca si cum ai spune ca te ingrasi cu aer, nici un produs din lumea asta nu te poate ingrasa fara sa consumi calorii.
Pitecantrop,
nu din cauza Herbalife ai pus 40 kg in timpul sarcinii. Teoretic nu te poti ingrasa daca nu consumi, e atat de simplu. Daca totusi crezi ca ai pus exagerat fata de ce ai mancat si fiind gravida, eu banuiesc ca ai retinut apa. Poate din cauza asta ai dat jos atat de usor dupa sarcina
.