Si totusi...cu Herbalife
Raspunsuri - Pagina 10
LC spune:
Bird70 te felicit ca ai inteles si ca explici si altora unul din mecanismele de baza care stau la baza functionarii organismului uman. Ma bucur sa te vad optimista la inceput de program. Ai inceput sa bei shake? Cum merge programul tau?
andreea0919 spune:
de ce a rezistat compania atata timp ? pt ca mai sunt fraiere ca si sora mea si altele dornice sa slabeasca fara efort si pun botul.. ca daca s`ar infiintza si asociatzia celor pacalitzi sau pacalite cu herbalife i`ar scadea prestigiul...iar voi astea care sustzinetzi sus si tare ca sunt sanatoase produsele herbalife sigur suntetzi distribuitoare si va luatzi bani grasi de pe urma novicelor care vor sa slabeasca ..si atunci normal ca voi poate va permitetzi sa tzinetzi si o viatza regimul..pt ca da inca odata sustzin..atata timp cat iei produsele slabesti si te mentzii dar cum le`ai lasat pui la lok chiar si in plus ...eu cred ca cele care spun ca au pus la lok kg dupa ce au intrerupt nu au nici`un interes .pe cand voi celelalte avetzi sa va racolatzi clientele ...
bird70 spune:
quote:
Originally posted by LC
Bird70 te felicit ca ai inteles si ca explici si altora unul din mecanismele de baza care stau la baza functionarii organismului uman.
Stai asa ca asta nu e tot. Ce vreau eu sa spun este ca nu te poti ingrasa fara sa mananci. Problema acum se pune DE CE mananci si asta e mai complicata. Pai, de ce ne-am ingrasat in prima faza? Unele am fost gravide, altele stresate si am mancat sa scapam de stres, altele ne-am facut un obicei din a manca nesanatos. Herbalife sau orice produs de slabit sau dieta nu poate sa rezolve problema primara. Daca eu mananc ciocolata de stres, fac cura si slabesc, in momentul in care ma stresez iarasi am sa mananc ciocolata din nou, logic, nu? Parerea mea este ca o dieta de orice fel trebuie asociata cu putina terapie. Trebuie fiecare sa inteleaga de ce mananca peste masura si sa invete sa elibereze stresul in alt fel. Un mod minunat de-a elibera stresul este sportul.
Parerea mea este ca nu exista tratamente minune la capitolul slabit pentru ca majoritatea trateaza simptomele si nu cauza. E inutil sa faci o cura de slabire daca nu inveti sa schimbi obiceiurile care te-au dus in situatia de-a avea nevoie de o cura de slabire. Eu nu as recomanda Herbalife unei persoane care mananca de stres de exemplu, fara sa faca si consiliere si sa invete alte metode de-a elibera stresul. Eu m-am hotarat sa iau timp de o luna din motive estetice, am aceasi greutate de 4 ani si alerg 4 km in fiecare zi. Eu recomand alergatul la orice persoana care nu este mult peste greutatea normala, nu neaparat din cauza consumului de energie (care nu e de neglijat) dar din cauza ca te disciplineaza, iti da o senzatie de energie si bine general, elibereaza stresul si reduce nevoia de-a 'hrani' stresul si stimuleaza secretia de serotonina (hormonul fericirii
Inca odata, interventia mea nu este o reclama produsului, cred ca dietele sau produsele de slabit luate fara consiliere nu ajuta pe termen lung. Dar vreau totusi sa atrag atentia ca nu te poti ingrasa fara sa consumi calorii, e o chestie de matematica elementara.
LC spune:
Bird70, sa stii ca mi-ai dat o idee excelenta. Mie nu prea-mi place sa merg la sala, nicidecum sa alerg...dar m-ai convins.Sa vad in ce masura pot alerga la 0 grade Celsius.
Pe de alta parte, programul Herbalife te ajuta sa inveti un nou stil de viata( cu 3 mese regulate pe zi, fara sa mananci intre mese, 2 l apa pe zi etc).Consultantii Herbalife te invata sa pastrezi acest echilibru zilnic, nu sunt sunt si terapeuti si tot ce are nevoie persoana care ajunge la ei. Ceea ce e evident insa e faptul ca mancarea ingrasa, indiferent daca e sau nu pe fond de stres, oboseala , suparari etc. Deci pana la urma totul se reduce la a avea grija ce si cat mananci dupa fiecare cura ( nu doar dupa un program Herbalife).
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by claujro
Tzuni, in cat timp ai slabit cele 10 kilograme?
Claudia
In doua luni, dar am facut si mult sport, mergeam pe jos km intregi... A meritat! Bafta si nu abandona lupta! O sa vezi ce bine o sa te simti cand te vei privi in oglinda!
_
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel si... pisicos
bird70 spune:
quote:
Originally posted by LC
Deci pana la urma totul se reduce la a avea grija ce si cat mananci dupa fiecare cura ( nu doar dupa un program Herbalife).
Eu cred ca secretul este sa afli de ce mananci si cum sa gasesti alte mecanisme de-a elibera stresul. Nu ajuta daca te abtii de la mancare sau dulciuri pur si simplu. Asta te poate frustra si te duce la depresie, lasi dracului dieta si atunci se intampla sa depasesti greutatea de la care ai plecat. Toate viciile, alcoolul, dulciurile, drogurile, etc sunt de fapt medicatie pentru probleme mai profunde. Eu asa le vad. Nu e suficient sa te abtii o vreme, daca problema primara nu este rezolvata vei reveni la medicamentul care te face sa te simti bine, fie ca e ciocolata, fie ca e alcool sau droguri. Nici revenirea la aceasi obiceiuri alimentare dupa dieta nu ajuta pentru ca, chiar daca ai avut o greutate stabila de 90 kg, ai slabit la 70kg, dar necesarul bazal difera cu aproape 200 calorii pentru ca e ca si cum ai umbla la 70 kg cu un sac de 20 kg in spate, greutatea aia inseamna un efort foarte mare pentru muschi, inima si deci consumul caloric trebuie redus dupa slabire pentru ca organismul are nevoie de mai putina energie sa se intretina.
claujro spune:
Trebuie sa va spun ca mie nu prea mi se potriveste programul asta. E foarte usor de tinut cu conditia sa nu fiti pofticiosi ca mine si dezorganizati ca mine.... Sunt de-abia la inceput.... sa vedem ce=o mai fi.
Claudia
LC spune:
Claudia, secretul oricarei diete si a mentinerii pe termen lung dupa ce o termini consta in echilibru, in a pastra 3 mese mici si echilibrate pe zi , a nu rontai toata ziua , in a bea minim 2 l apa pe zi, in a te abtine de la fast food, pizza , sucuri acidulate.Daca tu nu vei constientiza importanta acestor reguli , atunci nu ai decat sa astepti ca kg si cm sa se depuna , mai incet sau mai repede,si sa te ingrozesti de rezultate.
Asa ca , mult curaj! Inca nu am auzit de vreo persoana care sa fi suferit din cauza disciplinei.gandeste-te cat de mult te vei bucura de cum arati si de cat de bine te vei simti in pielea ta.
Marina spune:
plizz nu ma puneti sa citesc 7 pagini, ca poate o exista informatia pe undeva...imi spuneti si mie cat costa un program de slabire herbalife?