Bucurii de sept - oct 2006 (11)
Raspunsuri - Pagina 12
eloise spune:
Sib felicitari pentru prima pagina
! Vladimirce mai face? Hai mai treci pe la noi cu vesti!
Andra si
Vladut (14.10.2006)
Cum a venit pe lume Vladut
puiul meu creste...
pozele noastre
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by eloise
A propos de iesit afara, a mai intrebat Mirabela mai demult dar nu stiu ce sau daca ati raspuns... acum in sezonul rece acoperim gurita si nasucul bebelusilor cu ceva...un fular? Si daca da...ei pot respira?????? Stiu ca la varste mici nu e prea ok sa le fie acoperite, chiar si accidental, gura si nasucul.
Da, eu intrebam mai demult... eu nu acopar cu nimik si l-am scos pe David pe orice vreme, si pe vant si pe ceata... probabil cand va fi ger atunci ii voi pune ceva... pe ger si pt. noi e aiurea cand tragem aer rece, dar pt. ei?
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
putzuruca spune:
Buna seara mamici si pupici multi multi la bebici,
Inainte de a incepe mesajul am vazut cateva poze cu "bucuriile" noastre. Fara a exagera, am tras concluzia ca avem cei mai fumosi copii. Desigur ca dragostea si grija pe care le-o purtam se vede pe fatzucile lor multumite si in ochisorii lor ageri si vioi. Se vede ca au fost copii doriti din tot sufletul. Imi pare tare rau ca pe lumea asta exista cazuri precum cel amintit de Ralukutza. Imi pare rau ca oamenii nu-si dau seama ca a fi parinte este un dar de la Dumnezeu si nu o povara si imi pare rau ca in loc sa devenim constienti ca viata ne-a fost data ca sa facem lucruri marete, noi, oamenii ne batem joc de ceea ce ne-a fost dat.
Ileana, ma bucur ca acum sunteti bine. As vrea ca nici unul din copiii nostri sa nu mai sufere si sa nu mai treaca prin astfel de momente. Sanatate multa va doresc.
LA MULTI ANI!!!!!!!! celor doua mamici "bucuroase", Lili si Alina
Am mai pus si eu cateva poze cu puiul meu drag. Daca vreti sa le vedeti, sunt in albumul Andreea-Iuliana.
Putzuruca mamica de Andreea-Iuliana(19.09.2006)
ALBUM DE FAMILIE
www.totsites.com/tot/babydeea" target="_blank">PAGINA DEEA
Mirabelac spune:
Lexi nu ma pricep la sfaturi insa iti pot spune cum a fost la mine, (daca-ti aduci aminte chiar ma plangeam pe forum intr-un timp)... la inceput si soacra mea tot asa spunea sa-i pun caciulita, sa-l infas, etc... incet incet am inceput sa-i spun ca am citit in carte si ca mi-a zis pediatra ce si cum si a lasat-o mai moale cu ale ei... dar si eu i-am tras-o de cateva ori (ca acu 100 ani normal ca era altfel...) in fine, problema nu era ea ci sotul care avea tendinta de a o asculta... m-am ciondanit cu el de cateva ori si l-am pus la punct si de atunci ma asculta pe mine, mai mult, cand mai zice soacra ceva ii spune chiar el ca eu stiu cum sa cresc copilu in tendintele actuale. Si acum mai scapa cate un "vai, dar nu e cam dezbracat?" sau "vai ce sughite, nu-i dai nimik?" si eu n-o mai bag in seama mai deloc, nu-i raspund in nici un fel.
Si eu ma impac f. bine cu ea, ne face mancare, ne ajuta cu bebe, avem duminica program de iesit in oras in doi si sta cu David. In concluzie, problema este ca sotul ar trebui sa te asculte pe tine nu pe maica-sa.
Mirabela mamica fericita de David Stefan (21.09.2006),
www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank"> site-ul nostru si povestea nasterii.
inni spune:
Eloise la chestia asta m-am gandit si eu. Nu cred ca e OK sa se acopere gura si/sau nasul, ca se produce condensul ala si nu stiu daca le face bine.
Inni mamica de Ami (29.08.2006)
www.totsites.com/tot/ami" target="_blank">
Amalia si paginutza ei 

putzuruca spune:
Cred ca aici se vad. Nu le facusem publice
.
ALBUM DE FAMILIE
lilina spune:
Florina, imi pare rau de bebele tau ca este bolnavior
ii doresc sa se faca bine, sa fie sanatos
Lexi, si Vladis al meu face la fel, de cele mai multe ori am constata ca are colici, dar poate avea si cosmaruri
Lilina si
Vlad - Alexandru (23.09.2006)
www.totsites.com/tot/lilina
anangel_lexi spune:
Putzuruca, tare dulce Andreea! Am admirat-o!

de
Maria Cornelia (20.09.2006)
Varsta Mariei, Mariuta mamaruta,
www.totsites.com/tot/mariacornelia" target="_blank">Am si paginuta, Asa am venit pe lume
putzuruca spune:
Lexi, mercic de areciere. Toti bebeii sunt dulci, ca sunt ai nostri.![]()
Si Deea se mai trezeste din somn tipand. Eu m-am gandit ca are colici, nu ca ar visa urat.
ALBUM DE FAMILIE
roxanae spune:
Usorlili,Marina,Ramomar,Floricel,Mirabelec,Eloise
si multumesc.
Ilinca multa sanatate.
Lili si Alina LA MULTI ANI!
Roxana
de Diana-Rahela(8.05.2002) & Sarah-Rebecca (18.09.2006)
poze