microdermoabraziune
Raspunsuri - Pagina 8

mama lia spune:
de ce nuu ii intrebi pe cei de la salon sau un medic dermatolog....depinde foarte mult si de peeling....

mama lia spune:
foarte bine, eu sunt super multumita...si folosesc doar seara.
fata mea s-a luminat, e proaspata..s-au mai atenuat unele pete...acum trec la a doua cutie!!!

ocebine spune:
quote:
Originally posted by Bebe Beca
Aveti ideea dupa un peeling abraziv, la ce perioada pot incepe sa merg la solar?
Ioana siRebeca
http://community.webshots.com/user/bebebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
Degeaba faci peeling daca te duci apoi la solar...e ca si cind ai vopsi masina si apoi ai baga-o la zgiriat profesional

Ideea este sa scapi de pielea imbatrinita si patata si sa ti-o mentii curata fara soare. Soarele oricum este inamicul #1 al unui ten curat si proaspat (fara riduri) iar solarul este soarele inmultit cu 10.
Anamaria
I used to be indecisive, but now I'm not sure.

mama lia spune:
clyo, s-ar putea sa fie cam agresiva pentru 30 de ani, dar cred ca daca ai folosi-o doar pe perioada de iarna, pentru o curatare a fetei, cred ar fi super ok....acum depinde si de problemele fetei tale...daca ai fata frumoasa nu se merita, dar daca ai pete, ceva acnee sau mai stiu eu ce imperfectiuni atunci fara doar si poate o poti folosi...mie una mi-a vindecat pina si punctele negre de pe nas..abia mai apare cite unul....
crema asta este mai indicata persoanelor care au ten gras si pori dechisi, deoarece are rol de peeling
daca mai vrei sa ma intrebi ceva iti stau la dispozitie!

clyo spune:
mama lia, multumesc mult pentru informatii; am semne mai uratele in barba in principal, niste urme maronii, astea ma streseaza ingrozitor; tenul e mixt.
cred ca acum e prea tarziu sa incep;ar fi bine sa astept pana la iarna, nu?

mama lia spune:
nu e tirziu....dar conditia ar fi sa opresti aplicarea cremei cu citeva zile bune inainte de a te expune la soare...eu una cred ca voi folosi crema pina prin mai...

carmen79 spune:
Hristos a Inviat! Mama lia am vazut ca ai rezultate foarte bune cu glycon. Mi-am comandat-o si eu dar inca nu a venit. Eu am 27 de ani si am inca probleme cu acneea, am pete. Sper ca ma va ajuta si pe mine aceasta crema, pt ca deja am folosit diverse tratamente fara succes. Dat totusi am putina teama la inceput pt ca pe site scria ca la inceputul tratamentului poate aparea o eruptie de cosuri si parca nu as mai suporta asa ceva pt ca deja am acum o eruptie. Te rog daca poti sa-mi spui tu cum ai reactionat la inceput? te-ai inrosit? ai avut explozia de cosuri? Sper ca nu te superi, dar sunt foarte curioasa!