microdermoabraziune

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amoodia spune:

Giulia ia spune-ne cum e dupa peeling-ul ala? ti s-a imbunatatit fata? ai scapat de semne?

Mergi la inceput

mi-am luat kitul de la Roc, si l-am mai gasit si la reducere, asa ca am dat numai 30 de euro pe el. ieri l-am incercat vreo 5 min si deja se vad ceva imbunatatiri. pe frunte parca s-a curatat mai mult, pe obraji mai putin ca acolo am porii foarte deschisi, si probabil trebuie mai multa munca.nici in barba nu mai vad porii, iar fata a inceput sa fie catifelata. va tin la curent cu rezultatele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_30 spune:

Buna tuturor.Ma intereseaza si pe mine acest subiect si am citit cam tot ce ati scris.Am o intrebare.Imi poate recomanda cineva un cabinet in capitala .Cam cat costa o sedinta de microdermabraziune si cat de des trebuie repetat tratamentul.Astept raspuns si va multumesc.

iulia

Mergi la inceput

Iulia tu ai probleme mari cu fatza? eu sunt multumita deocamdata de kit-ul de la Roc.cumnata-mea m-a vazut azi si m-a intrebat ce pudra am folosit ca aveam o culoare aproape uniforma si curata, si nu aveam nici o pudra nimic. nu m-a crezut pana nu s-a apropiat foarte aproape sa ma studieze mai bine.asa ca mai bine iti cumperi un kit si-ti faci acasa, daca la cabinet nu dai peste o cosmeticiana buna, mai arunci si banii de pomana. o prietena si-a luat de la Oriflame si e foarte multumita. nu stiu daca gasesti acolo de la Neutrogena sau Roc. cred ca te ajunge mult mai ieftin decat la cabinet.

eu intentionez sa-mi iau si kit-ul pentru peeeling de la ei, dar astept intai raspuns de la Giulia, sa vad ce diferente a vazut ea dupa ce a facut peeling-ul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tic_tac spune:

ma inscriu si eu in lista persoanelor ...colorate pe obraji si barbie + mustati ! pete aparute in ultimii citiva ani.
am avut curaj sa incerc crema de la Oriflame, nu e reclama (am avut mari indoieli si reticente) timp de vreo 6 saptamini si am obtinut rezultate f. bune, dar am facut o greseala imensa.
nu m-am protejat cu lotiune/crema antisolara la iesirea de la serviciu si intr-o zi m-am iritat, usturimi si pete rosii, numai de la 5 minute petrecute in soare ! m-am reparat cu ulei de masline si crema nutritiva.
acum incerc sa cumpar - la urgenta - o crema cu factor de protectie 50+, si nu am gasit decit UNITONE SPF 20.
ati gasit La Roche Posay ? se pare ca s-a lansat de curind in farmacii. caut si RoC.
ce mai folositi ptr. protectie ?

Mergi la inceput

Multumesc pentru sfat,fetelo.da am probleme mari cu sebumul si am o fata cam patat.Porii sunt dilatati si trebuiesc curatati.Am gresit tipul de crema si am avut fata iritata.Acum sa zicem ca mi-am dres singura fata cu un gel spumant de la gerovital si crema anti seboreica.Am mare nevoie si de un tratament.A,mai am o intrebare.Acest tip de tratament(dermabraziune)asta face curata porii?Deci ,repet intrebarea,imi poate recomanda cineva un cabinet si o cosmeticiana buna care sa faca acest tip de tratament.Si cam care sunt costurile.Pupici

iulia

Mergi la inceput

Fetelor am revenit.Gata,mi-am facut programare la un salon.Sper sa nu raman fara fata.Doamne ajuta sa fie bine.

iulia

Mergi la inceput

Gata.Am revenit iar tenul meu arata super.Merita.Nu stiu ce minuni face chitul acela de la Oriflame,dar masinuta cu cristale face toti banii.O sa mai merg si va recomand .Pupici

iulia

Mergi la inceput

Iulia ai scapat de riduri fine, cicatrici si alte alea sau trebuie sa repeti de cateva ori?ia zi cam ce ti-a facut si cat a durat operatiunea?pretul unei sedinte?
eu imi fac cu kit+ul de la Roc si vreau sa vad daca sunt aceleasi rezultate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Nu stiu care e pararea vostra despre acest produsul de la Clinique Turnaround 15-Minute Facial,cipurile face minuni ,sincer nu l-am incercat dar intentionez sa il incerc .Folosesc numai Makeup si sunt super bune eu una sunt multumita,scumpe dar i-si merita bani.
http://www.clinique.de/templates/products/sp_nonshaded.tmpl?CATEGORY_ID=CAT1010&PRODUCT_ID=PROD66632

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute
Fabya

Mergi la inceput