Dragele mele ,revin cu detalii despre tratamentul numit microdermabraziune.Sincer prefer din toate punctele de vedere acest tratament.Eu am avut probleme cu tenul si am trecut prin multe tratamente cosmetice care sincer erau groaznic de dureroase.Am preferat sa renunt si sa imi fac singura acasa tratamentul.Dupa prima sedinta s-au vazut rezultate.Tenul meu este mai luminos(mentionez ca tenul meu este patat de soare)si ridul de expresie s-a diminuat.Eu sunt foarte multumita.Tratamentul a durat 1 ora si a inceput cu un masaj cu o crema de gomaj si stergerea fetei cu lotiune tonica.Apoi a inceput sedinta de piling (nu doare,chiar este foarte placut).Eu am optat pentru un tratament mai special si dupa piling am facut si un masaj cu ultrasunete.Apoi au urmat mastile de albire si masajul final.A fost un rasfat.Sunt curioasa daca pana la urma o sa dispara ridul de expresie si cateva cicatrici .Eu am multe puncte negre.Au ramas mult mai putine si foarte multe au inceput sa cada cand ma spal pe fata si ma sterg cu prosopul.Cam atat.Saptamana viitoare trebuie sa ma programez pentru inca o sedinta.O sedinta costa 1250.Va pup si astept intrebari.Sunt curioasa cum sunt chiturile voastre.Sunt rezultate?
iulia