Barcelona

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by nana_sim

Sfaturi:
- nu mancati pe Rambla, intrati pe stradutele laterale si cautati restaurantele micute si cochete (Julivert Meu e unul, daca bine imi amintesc, foarte aproape de hotel Turin pe str Bonsucces 7 - faceti rezervari inainte )
- la pranz nu ezitati sa luati meniul zilei (intre 9 si 15 euro) la taverne si micile bodegi (NU pe Rambla!! sunt porcarii) si primiti o sticla de vin pt 2 persoane
- luati cartele pt transportul in comun pt 2-3 zile sau depinde de cat stati) din cele valabile la autobuze si metrou; daca stati putin luati cu incredere Buso Turistico, pe unul din cele 3 trasee la alegere
- din aeroport luati autobuzul, costa doar 3.75 euro si va lasa in Placa Catalunya
- la aeroport (daca nu zburati cu companiile low-cost) aveti grija sa iesiti pe la terminalul A ca bagajele acolo vin; urmariti atent ce se afiseaza pe panouri cand va indreptati spre iesire
- nu cumparati harta pe strada, sigur gasiti la hotel impreuna cu zeci de alte pliante, multe dintre ele chiar folositoare

Nu-mi mai amintesc altceva acum, va doresc sa va bucurati din toata inima!

... cu inalte calificari de nasa si matusa.

Subscriu la capitolul cu sfaturi...cel putin cel cu mancatul pe Rambla ...pe noi o paella, o pizza si 2 sangria...ne-au usurat de 50 de Euro...
A doua zi am papat in centrul Barcelonei cu 20 de euro/ 2 persoane de ne pocneau burtile...
Despre hoteluri...noi am stat la Abba Sants, e in centru si e cam in jur de 120 euro /noapte...am fost foarte multumiti...poti incerca si acolo

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Blog:http://bluepassiflora.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oLo spune:

langa acvariu (nu departe de statuia lui columb) este un restaurant a volonté. La 7,90€ de persoana. Nu stiu numele acu', dar e exact ŕ coté de McDonalds. N-avetzi cum sa-l ratatzi.

Mergi la inceput