Barcelona

Barcelona | Autor: Porumbita

Link direct la acest mesaj

Sotul meu mi-a facut o surpriza si a luat bilete la Barcelona pt inceputul lunii februarie.

Acum trebuie sa gasim cazare si sa strangem info legat de ce se poate vizita, preturi etc...

Daca locuiti in Spania sau ati vizitat Barcelona va rog sa ne dati si noua sfaturi, recomandari, etc....

Multumesc anticipat!!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Buna,

Uite un subiect mai vechi, unde poti gasi ceva informatii utile:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73455

Vacanta placuta!!

Steluta cu Andrada Cristina (17 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

multumesc de link; ma duc sa arunc un ochi!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carlin21 spune:

Am scris si la celalalt subiect,dar daca mai vrei sa sti ceva, si te pot ajuta, o fac cu placere.
Cat stai?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Tocmai am fost eu in urma cu o luna la Barcelona a doua oara si ma mai duc cu proxima ocazie.

Am stat la Hotel Turin ***, are pagina exact cu numele (hotelturin) unde am platit 110 euro pt camera dubla in zilel lucratoare si 70 in weekend. Poti face rezervare online. Hotelul e curat, camerele nu sunt foarte mari dar este la 1 minut de Rambla si Boqeria si 5 min de Placa Catalunya.
O alta optiune ar fi apartamentele de inchiriat pe termen scurt, vedeti ce recomanda site-ul oficial www.bcn.es (foarte folositor)

Sfaturi:
- nu mancati pe Rambla, intrati pe stradutele laterale si cautati restaurantele micute si cochete (Julivert Meu e unul, daca bine imi amintesc, foarte aproape de hotel Turin pe str Bonsucces 7 - faceti rezervari inainte )
- la pranz nu ezitati sa luati meniul zilei (intre 9 si 15 euro) la taverne si micile bodegi (NU pe Rambla!! sunt porcarii) si primiti o sticla de vin pt 2 persoane
- luati cartele pt transportul in comun pt 2-3 zile sau depinde de cat stati) din cele valabile la autobuze si metrou; daca stati putin luati cu incredere Buso Turistico, pe unul din cele 3 trasee la alegere
- din aeroport luati autobuzul, costa doar 3.75 euro si va lasa in Placa Catalunya
- la aeroport (daca nu zburati cu companiile low-cost) aveti grija sa iesiti pe la terminalul A ca bagajele acolo vin; urmariti atent ce se afiseaza pe panouri cand va indreptati spre iesire
- nu cumparati harta pe strada, sigur gasiti la hotel impreuna cu zeci de alte pliante, multe dintre ele chiar folositoare

Nu-mi mai amintesc altceva acum, va doresc sa va bucurati din toata inima!

Mergi la inceput

merci frumos tuturor celor care mi-au impartasit exeprientele lor!!

mi-am facut un fisier cu Dos si Donts pt barcelona!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Noi am fost in toamna lui 2005 si am inchiriat un apartament de pe situl urmator: HOMELIDAYS.com

Am ales unul mai ieftin, la 2-3 statii de metro de centru. Barcelona este cel mai frumos oras in care am fost pina acum (poate rivalizeaza doar cu Roma). Nu ratati turul in autobuz turistic (au 3 trasee), merita toti banii...De urci si te dai jos cind vrei si vezi aproape tot ce este mai important.

In port este un restaurant cu o terasa superba, cam scump, dar unde am mincat cea mai buna inghetata de smochine si de alune...

Calatorie placuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

fetelor,
vreau sa va intreb si eu ceva , va rog. spuneti-mi si mie o companie aeriana low-cost barcelona-bucuresti?
multumiri anticipate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Mathilda, gasesti preturi bune la Blue Air si la Wizz AIR!

Laura si bebitele: Bianca (7 ani jumate) si Ramona (4 ani jumate)
poze_cu_fetele_mele
poze_noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

laura T
merci mult de raspuns.te pup.

Mergi la inceput

si noi tot cu wizz air

Mergi la inceput